Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין הצמיגים הבאים, מה הכי ממולץ (מחיר לא פקטור).

FALKEN ZE912

TOYO Proxes TPT

YOKOHAMA C. Drive AC01

GOODYEAR EXCELLENCE

YOKOHAM AVS Db V500

CONTINENTAL ContiPremiumContact 2

המידה 185.65.15

הרכב אלפא רומאו 147.

למי מביניהם האחיזה הטובה ביותר (על יבש, ורטוב), והרעש הנמוך ביותר (יחסית) - המחיר כמו שרשמתי,לא פקטור.

ואם יש אלטרנטיבות טובות יותר במידה הזו אשמח לשמוע עליהם.

פורסם

היו לי פאלקן 912, מניסיון של חברים עם אקסלנס על מכונית זהה (156) ומכמה סיבובים שלקחתי על מכוניות עם אקסלנס, האקסלנס עדיף.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

FALKEN ZE912

TOYO Proxes TPT

YOKOHAMA C. Drive AC01

GOODYEAR EXCELLENCE

YOKOHAM AVS Db V500

המידה 185.65.15

הרכב אלפא רומאו 147.

למי מביניהם האחיזה הטובה ביותר (על יבש, ורטוב), והרעש הנמוך ביותר (יחסית) - המחיר כמו שרשמתי,לא פקטור.

מבין המותגים שציינת הצמיגים הטובים ביותר מבחינת הרכב חומר, מרחק בלימה, אחיזת על הכביש וכו' הם הgoodyear וה- conti צמיג טוב שלא ציינת והם מצויינים לכל הדעות הם המישילין.

בהצלחה

פורסם

אני מאוד אוהב את הקונטי PremiumContact2.

המלצה על מישלן בלי לציין דגם אמורה להיות של בעל מקצוע? זה לא רציני.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עד כמה שראיתי, מישלין יש רק מדגם האנרג'י - וזה ממש לא צמיג בעל יומרות ספורטיביות או חצי ספורטיביות, הוא שקט, הוא נוח, ואחיזה טובה בכביש ישר, אבל ברגע שהכביש מתפתל - הצמיג מאבד את עצמו לדעת.

לצערי במידה שרשמתי אין לי הרבה אופציות ספורטיביות (ולהגדיל למידה של הGTA זה יהיה לא נכון או חכם - בעניי - למרות שמבחינה חוקית זה אפשרי).

אז האם יש צמיגים ספורטיביים יותר במידה הזאת?

פורסם

אין לי ממש חיבה לפאלקן 912, בזמנו החלפתי לכזה זוג חדש בפיג'ו 405 ששמתי מקדימה.

נסעתי לי בכיכר עם מזרקה שהשפריצה על הכביש, במהירות 30 קמ"ש, והרכב פשוט לא פנה.

פורסם

FALKEN ZE912

TOYO Proxes TPT

YOKOHAMA C. Drive AC01

GOODYEAR EXCELLENCE

YOKOHAM AVS Db V500

המידה 185.65.15

הרכב אלפא רומאו 147.

יש לך הרבה מידע באתרי בדיקות צמיגים - לכל צמיג יש מידע לגבי אחיזה ביבש, ברטוב, נוחות רעש ועוד

יוקוהומה AVS

יוקוהומה C_Drive

קונטיננטל CONTACT2 פרימייום

גודייר EXC

את הפלקן לא הכנסתי כי אמנם הוא טוב ובמחיר נוח אך פחות טוב מאלה שרשמתי

אם אתה רוצה אחיזה עוד יותר טובה אז כאן יש לך את הטויו T1R או את היוקוהומה S.Drive

שניהם מעולים עם יתרון ליוקו בגלל שאין לו בעייה של דופן כמו ב T1R (פתירה עם לחץ אוויר גבוה מעט יותר )

קובי

:-)

פורסם

לגבי הטויו T1R, ולגבי היוקוהמה S DRIVE, לא ראיתי שהם קיימים במידה שלי (אם אני טועה, וניתן להשיג את היוקו S DRIVE בארץ אשמח לקבל קישור, או הפנייה לאותו בעל עסק).

במידה ולא ניתן להשיג אף אחד מהם במידה שלי, כנראה שאגדיל ל205.55.16, ושם כבר יש מבחר גדול יותר.

פורסם

בגלל החתך הגבוה לא תמצא צמיג סופרטיבי אמיתי.

עלייה למידה 16 וירידה בחתך בהחלט מעלים את הסיכויים למצוא צמיגים ראויים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מאוד מרוצה מה-yokohama c.drive שיש אצלי.

קניתי אותם לפני שנה וחצי.

שקט, נוח, אוחז (אוחז מצויין ברטוב).

אני מבסוט.

• תוכן חדש...