Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרר בפתח תקווה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קרה שאתה צריך לגרור אותה?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

לא מתקרב לעולם לחברת זברה ! חס ושלום! אגב אני עדיין בהתלבטות לאן לגרור . ( לרכב נגמר הטסט וצריך לעשות לו טסט אך קודם טיפול ותיקון פנצר). עד לפני שנתיים הייתי מטפל אצל נתי קובלנץ ז״ל. שנה שעברה טיפלתי באיטליאנו. ואני מחפש מישהו בפתח תקווה. ( אולי אצל מתניה?.. ), במוסך כחול לבן מורשה פיאט סירבו לגעת ב 127 מאחר והם לא מטפלים ברכבי אספנות . גם המלצה למוסך בפתח תקווה שיודע לטפל ב 127 תתקבל בברכה .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אז כך לבסוף נעזרתי בשירותיו המצוינים של "גרר אלי " מפתח תקווה. מסתבר שמדובר בעסק וותיק בעל מספר גדול של משאיות גרר.

מהרגע שהתקשרתי אליו ועד הרגע שהגרר היה אצלי ברחוב עברו בדיוק 10 דקות . (מזל שלא נעזרתי בשירותים הגרועים של חברת זברה) .

מחיר גרירת הרכב בתוך העיר (מצד אחד של העיר לצידו השני ) 150 ש"ח בלבד. מחיר הוגן לחלוטין.

הרכב מאושפז ובבדיקה ראשונית לפני טיפול וסטסט התגלו ליקויים חמורים מאד ואני תקווה שעד יום שישי הרכב יתוקן יטופל ויעבור טסט.

אז שוב ממליץ בחום למי שזקוק לגרר בפתח תקווה להיעזר בישירות של גרר אלי . טלפון: 03-9309060

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים. לא רציתי לפתוח שרשור חדש..

אני צריך גרר דחוף בתוך העיר אשדוד . מישהו שאפשר לסמוך עליו.

תודה לעוזרים

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תנסה את גרר 56 קוראים לבחור איתן אמין מאד

ומקצועי מאד עזר לי המון פעמיים אפילו בלילות קרים כשכולם ישנו

הנייד שלו

052-2529055

איתן

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אז כך לבסוף נעזרתי בשירותיו המצוינים של "גרר אלי " מפתח תקווה. מסתבר שמדובר בעסק וותיק בעל מספר גדול של משאיות גרר.

מהרגע שהתקשרתי אליו ועד הרגע שהגרר היה אצלי ברחוב עברו בדיוק 10 דקות . (מזל שלא נעזרתי בשירותים הגרועים של חברת זברה) .

מחיר גרירת הרכב בתוך העיר (מצד אחד של העיר לצידו השני ) 150 ש"ח בלבד. מחיר הוגן לחלוטין.

הרכב מאושפז ובבדיקה ראשונית לפני טיפול וסטסט התגלו ליקויים חמורים מאד ואני תקווה שעד יום שישי הרכב יתוקן יטופל ויעבור טסט.

אז שוב ממליץ בחום למי שזקוק לגרר בפתח תקווה להיעזר בישירות של גרר אלי . טלפון: 03-9309060

היום נזקקתי לגרר מהוד השרון לפתח תקווה - השתמשתי בשרותים של גרר אלי וקיבלתי שרות מעולה, זריז ובמחיר הוגן - ממליץ

• תוכן חדש...