Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשדרג את המערכת הקיימת אצלי שמורכבת מ:

.HU : LG LCF810BR

קומפוננט : Pioneer TS-H1702 עם קרוסים של Crewin Vega מחוברים למגבר.

רמקולים בדלתות אחוריות : Crewin Vega AI 6.0 רק הרמקול בלי הטוויטר מנותקים כרגע.

רמקולים במגש אחורי : 9*6 של Pioneer מחוברים ישירות ל-HU.

מגבר : Rockford 300x 4 ערוצים.

אני שומע בעיקר האוסים ולפעמים קצת מזרחית.

התכנון שלי הוא לבטל את הרמקולים במגש, להעביר את הקומפוננט לדלתות האחוריות, את מה שיש בדלתות האחוריות להוציא, לשים מקדימה קומפוננט קצת יותר איכותי ולחבר את 2 הסטים למגבר הקיים, להוסיף סאב ומונובלוק ולחווט את הכל מחדש בצורה מקצועית.

התקציב הוא 1500 עם אפשרות למתוח עד 2000.

חבר שלי הציע סאב של רוקפורד, לא יודע איזה דגם בדיוק (הקניה מחנות דרך חבר בהנחה כך שאפשר לשנות דגם או חברה) ב500 ש"ח כולל תיבה, אני צריך ללכת אליו בשבוע הקרוב.

אני חדש בתחום של האודיו ברכב אבל עם חוט טכני וידע בהתקנות וחיווטים, כל ההתקנה תעשה על ידי.

חוות דעת לגבי התכנון והצעות לשיפור\שימור?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

אין שום תועלת / צורך ברמקולים מאחורה, זו דעתי לפחות, וגם לא ב 6/9 , הם סתם מושכים הכל אחורה, באופן כללי מערכות טובות מבוססות על סט קדמי וסאב.

לך הייתי ממליץ להגיע לאחד המפגשים, ולשמוע כמה סוגים של קומפוננטים וסאבים ל-פ-נ-י שאתה קונה "בהנחה" דרך חבר.

קניה של מוצר שלא מתאים לך תעלה ביוקר (זה יגרור קנייה נוספת של מוצר שבאמת תרצה, וניסיון למכור את הקיים).

דברים שאתה צריך לתת להם תשובות זה איזה גודל סאב אתה רוצה ובאיזה תיבה, וזה בעיקר נגזר ממה את מחפש יותר, עוצמה? דיוק?, אם תגיד שניהם, רק הסאב יאכל את התקציב.

בשביל לענות על השאלות האלה רצוי לשמוע מגוון רחב לפני שנופלת החלטה (מפגשים).

לגבי מונו- תמיד מומלץ, בשלב הראשוני אפשר לוותר עליו (קומפ'+סאב על המגבר הקיים), בעתיד אם תרצה תוסיף.

SCANSPEAK

פורסם

אני מחפש יותר דיוק.

באס שישלים את הקומפוננט כרגע מנגנים את כל התדרים ומזייפים בווליום גבוה, יותר לכיוון האיכות פחות העוצמה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

התקציב שלך דיי נמוך ולהשיג כל מה שאתה רוצה איתו יהיה בעייתי, אולי שדרוג בשלבים ואיטי יהיה יותר כדאי בשבילך.

דבר ראשון לדעתי להחליף hu.

נסה בינתיים למכור את כל הרמקולים הקיימים (את הקומפוננט של פיוניר אני לא מכיר אולי הוא יהיה בסדר על hu ברמה).

לאחר מכן חפש סאב.

פורסם

את הHU אני לא מתכנן להחליף בזמן הקרוב.

המסקנה שלי היא להשאיר את הקיים, להוסיף סאב למגבר הקיים בגישור ומתישהו לבנות הכל מ0.

בטבלת הספקים בספר של המגבר רשום :

37.5x4 בהתנגדות 4 אוהם,

75x4 בהתנגדות 2 אוהם,

150x2 בגישור ב4 אוהם.

אם אני מחבר את 2 הרמקולים הקדמיים לFront אני יקבל 75 לערוץ בקדמיים ובrear אני יקבל 150 לסאב הכל עם התנגדות 4 אוהם?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

אין צורך ברמקולים מאחורה, וחיבור הרמקולים הקדמיים ייתן להם 37.5 ואט, כי הם 4 אוהם.

אם אתה רוצה לבנות הכל מאפס, אז תתחיל בלהחליף את כל הרמקולים בקומפוננט, אחר כך סאב, HU ומגבר.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...