Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

השבוע לקחתי את האוטו של אשתי לטיפול וכשהעלינו אותו על הליפט ראינו שהגומייה (כרית) לבולם קרועה ושצריך להחליף אותה.

מחיר החלק אצל היבואן לפני עבודה הוא 663 ש"ח. עם עבודה ומע"מ זה לפחות אלפייה.

לקחתי מק"ט וניסיתי לאתר את החלק באי-ביי ולצערי מצאתי רק את הגומיות האחוריות או מוצר חלופי.

המק"ט: 48609-05010

FRONT STRUT MOUNT TOP

מבקש את עזרתכם באיתור החלק באתר מוכר מחו"ל במחיר שפוי (מעדיף כבר 2 גומיות).

מחפש רק מקורי כי הוסבר לי שהחליפי לא שורד.

כל הסבר נוסף או עזרה בנושא יתקבלו בברכה

תודה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אתה קצת בבעייה.

האוונסיס היא דגם אירופאי למהדרין ואינה משווקת בארה"ב, מה שהופך את הדגם לבעייתי מאוד במציאת חלקים.

מחירי החלפים של טויוטה באירופה מעט יותר יקרים מאלו שבארה"ב אבל עדיין זולים מאלו שבישראל. עדיין לא מצאתי אתר אירופאי בו ניתן להכניס מק"ט ולחפש חלף מתאים ומקורי. הדרך היחידה שנותר לך לחפש הוא דרך איביי והזנת המק"ט או דרך כל מיני פורומים רוסיים שלרוב ניתן למצוא שם כל מיני אתרים להזמנת חלקים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה, את המק"ט כבר הזנתי באי-ביי ללא הועיל. לצערי אני לא קורא רוסית ואפילו לא יודע אותיות קיריליות.

אולי נחפש קצת עם גוגל TRANSLATE .

יש לך מושג לגבי חלפים לא מקוריים?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני בטוח שיש חלפי אפטר-מרקט טובים, אני מעולם לא התעסקתי או התעניינתי בהם.

באמת שאני לא יודע מה לייעץ. אם אתה מאיזור המרכז (וגם אם לא) אני מציע שתפנה למעבדה לרכב בחולון (יש להם גם יוזר בשם הזה, המעבדה לרכב) ותתייעץ איתם מה לעשות. אם יש מקום אחד בארץ שנותן שירות כמו שצריך ויודע את העבודה זה הם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...