Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש רכב) עד 22K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

קודם כל אני חדש בפורום הזה למרות שאני כבר הרבה זמן קורא כאן הרבה פוסטים וחייב להגיד שאני נהנה מהמידע שיש כאן.

אני נהג חדש כן כן אני בן 24 ורק הוצאתי רישיון איך אומרים עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.

אני מחפש רכב במחיר עד 22 אלף ש''ח (יש אפשרות לחרוג ב 1000-2000 ש''ח מהתקציב)

שיהיה יחסית חסכוני בדלק

גיר אוטומטי

מבחינת שנתון הרכב מ 2000 ואילך

וכמובן שיהיה אמין לא יקר לתחזוקה - אני חדש בכל הנושא של רכבים ככה שאני לא מבין גדול

תודה רבה מראש לכל העוזרים

פורסם

ממליץ לך על יונדאי אקסנט

היא זולה לשנתונים גבוהים יחסיתת צריכת דלק שלה טובה 1 :12 בנסיעה שרובה בינערונית .

אחזקה זולה

פורסם

יונדאי אקסנט מהשנתונים האלה זו בין המטחנות דלק הכי גדולות שנהגתי עליהן, הייתה לנו כזו חדשה עוד בתקופה שדלק עלה 3-4 שקל ולא באמת הזיז לאף אחד ועדיין העפנו אותה מהר רק בגלל הדלק.

כול רכב כמעט שתקנה שמחיר הזה או השנתונים האלה לפני הקריטריונים שרשמת יהיה לא חסכוני בדלק יחסית לרכבים המודרניים היום.

הייתי ממליץ לא לחשוב על הצריכת דקל יותר מידיי אם אתה לא נוסע המון, ויותר לחפש את הרכב המטופל ביותר והשמור ביותר שתמצא בתקציבך.

במידה והנסועה לא גדולה ההפרש בדלק לא יהיה גדול במיוחד, אתה יכול להפסיד את כול החיסכון האופציונלי בדלק בכניסה אחת רצינית למוסך בגלל שרכשת רכב שנחשב לחסכוני אבל לא שמור או מטופל טוב.

בכול מקרה הייתי מחפש סיריון, רכב חסכוני ואמין יחסית.

מאזדה 323 גם רכב אמין מאוד, אך לא חסכוני במיוחד.

קורולה תיהיה יקרה מאוד ביחס לשנתון, יחסית ל1600 אוטומט היא חסכונית אבל לא מטורף, 1-10/12 תלוי בצורת נהיגה ובמתאר שאתה נוסע בו.

פורסם

דייהטסו YRV גם יכולה לבוא בחשבון - חולקת מכלולים עם היאריס, אמינה למדי, לא יקרה לתחזוקה.

חסרון: בחלק מהמודלים אין ABS.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מבחינת הכמות נסיעות שהאוטו יעבור היא לא גדולה בגלל שאני גר קרוב לעבודה בהליכה רגלית ככה שהאוטו ישמש לנסיעות בסופי שבוע ומידי פעם במהלך השבוע לאיזה בילוי באזור המרכז

גם מבחינת הנהיגה אני לא איזה ילד מתלהב שמחפש להפוך את הכבישים למסלול פורמולה

סה''כ אני מחפש רכב ראשון שיהיה אמין זול לתחזוקה ושאני לא אתבאס לדפוק אותו קצת כי בכל זאת זה רכב ראשון שלי ואני רק סיימתי את המלווה ככה שאני חדש לגמרי על הכביש

אם מישהו גם יכול להגיד לי כמה יעלה לי ביטוח חובה + צד ג' לגיל 24 נהג חדש אני אודה לו מאוד

פורסם

אז ככה אני מאוד מתלבט בין שתי מכוניות שהסתכלתי ובדקתי המאזדה לאנטיס והיונדאי אקסנט מה ששמתי לב אליו ללאנטיס יש מנוע 1800 והאקסנט זה 1500 נפח קטן יותר למשפחטומטית מה שכן בתקציב שלי האקסנט אפשר להביא בשנתון גבוה יותר

מה עדיף ללכת על הלאנטיס שיותר חזקה או על הלאנטיס בשנתון גבוה יותר? מה יותר אמין מבחינת בלאי , תחזוקה וטיפולים? מבחינת דלק פחות נורא כי אין הרבה נסיעות

• תוכן חדש...