Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שחשבתי עליה בעקבות השירשור עם הצמיגים הסיניים (שהיווה השראה בשבילי היום להחליף צמיגי שקר כלשהו שחברת אלבר עברה עליהם, בזוג KUMHO חדשים).

אותי מעניין משהו אחר, בעקבות הציתות הזה משירשור הצמיגים, שאני מסכים איתו לגמרי:

אני יכול לומר לך שאני מעדיף שהנהג מאחורי/לפניי היה עם צמיגים סיניים באיכות סוג ז׳ ולא מדבר בטלפון בנהיגה.

למה אנשים עדיין נוהגים עם טלפון ביד?

למה, אפילו נוכח קנסות דרקוניים, אנשים קונים רכב במעל 50 אש"ח (התופעה קיימת גם ברכבים ששווים פי 10 מהסכום הזה), סמארטפון ב3K ש"ח, אבל מתקמצנים לקנות רדיודיסק BT ב600 ש"ח/דיבורית ב150 ש"ח/אוזניה BT ב50 ש"ח, או לפחות להשתמש באוזניה חוטית שהגיעה בחינם עם הטלפון?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי כולם שמים ז*ן על החוק, קנסות, והמשטרה. אבל שחוטפים דוח בוכים כמו ילדות קטנות עם קוקיות. בשנה האחרונה אולי 20 פעמים כמעט נכנסו בי בגלל שהנהג מסמס או נוסע 20 כי הוא בטלפון ולא רואה מה קורה בכביש.לדעתי עם הקנס יהיה 5000 עדיין ימשיכו , אבל לפחות יכאב לזבלים האלו יותר.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אנשים פשוט מתעצלים מצד אחד ומצד השני מצפצפים על החוק. בגלל זה יש גם עבירות אחרות.

שאלה שחשבתי עליה בעקבות השירשור עם הצמיגים הסיניים (שהיווה השראה בשבילי היום להחליף צמיגי שקר כלשהו שחברת אלבר עברה עליהם, בזוג KUMHO חדשים).

אגב, KUMHO מיוצרים בסין (לפחות חלק מדגמים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אנשים לא יכולים להתנתק מהמכשיר. לא יעזור שום קמפיין פרסום בנושא. אני יכול (אולי) להבין אנשים שמקבלים שיחה ועונים תוך כדי נהיגה ומנהלים שיחה קצרה. אבל יש אנשים שיוזמים שיחות מהרכב שיחות עסקים, שיחות נפש וכד'. לא יעזור שום דבר. כמו ששום חוק או קנס או מחלה פוטנציאלית תעצור מעשנים, שום חוק או קנס או תאונה פוטנציאלית לא תעצור משתמשי סלולר. ואגב גם שיחה תוך כדי נהיגה עם דיבורית מסוכנת לא פחות משיחה ללא דיבורית.

פורסם
שיחה תוך כדי נהיגה עם דיבורית מסוכנת לא פחות משיחה ללא דיבורית

ואם אני סכיזופרן ומדבר לעצמי, או שיושבים איתי עוד אנשים ברכב ואני מדבר איתם? - אין שום פסול בביצוע שיחת טלפון כל עוד היא מתבצעת באמצעות דיבורית.

מה שכן יוצא לי לראות אצל לא מעט גיבורים שמחזיקים נייד ביד אחת והגה ביד השניה ומהווה סוג של מכנה משותף הוא נהיגה איטית ו/או אובדן תחושת מרחב הבא לידי ביטוי בסטיות איטיות/מהירות מנתיב הנסיעה.

פורסם

סרטון שפורסם בפורום דו גלגלי:

jJyP_Snk2Sw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכיפה בלתי מורגשת.

ועכשיו יבואו כולם ויגידו... האופנוענים האלה... איך הם רוכבים... אין להם זכות לדבר.

פורסם
זה לא כל כך נוח בנסיעות קצרות, נגיד לרדת לעיר.

מה לא נוח? הטלפון מתחבר אוטומטית לדיבורית כשהיא מופעלת.

ועכשיו יבואו כולם ויגידו... האופנוענים האלה... איך הם רוכבים... אין להם זכות לדבר.

זה כבר נושא לשירשור אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה זה משנה עם או בלי דיבורית?, החלק המסוכן הוא החיוג עצמו.

לגבי היכולת לדבר להחזיק מכשיר סלולארי ביד,תעשו לי טובה,אם אתה לא יכול לעשות את שנהם במקביל,עדיף שלא תעלה על הכביש מלחתחילה.

Porsche 944 turbo

פורסם
ואם אני סכיזופרן ומדבר לעצמי, או שיושבים איתי עוד אנשים ברכב ואני מדבר איתם? - אין שום פסול בביצוע שיחת טלפון כל עוד היא מתבצעת באמצעות דיבורית.

מה שכן יוצא לי לראות אצל לא מעט גיבורים שמחזיקים נייד ביד אחת והגה ביד השניה ומהווה סוג של מכנה משותף הוא נהיגה איטית ו/או אובדן תחושת מרחב הבא לידי ביטוי בסטיות איטיות/מהירות מנתיב הנסיעה.

פה הטעות שלך. שיחה בזמן נהיגה מסיחה את הדעת. אם יושב איתך אדם ברכב הוא יכול להבין (בהנחה שיש לו רשיון או שכל) בקטעי נהיגה בהם הנהג צריך להתרכז ואסור להפריע לו - לדוגמא - קטעי נהיגה מסוכנים, תמרון ברחובות צרים, חיפוש חנייה בת"א, חנייה בשיפוע חד וכד'. אדם בצד השני של הקו לא יודע איפה אתה נמצא וכמה מאמץ מחשבתי אתה משקיע בנהיגה, אז בפירוש הוא יכול לגזול ממך את הקשב הדרוש לנהיגה במצבים כאלו.

פורסם

נימנים, טעות בדבריך.

לנהוג כשיד אחת על ההגה והיד השנייה אוחזת במכשיר (או בכל מקום אחר פרט להגה) מוריד משמעותית מיכולות השליטה שלך בהגה, גם ב"רגיעה" ובטח שבמצב חירום. (למרות שהרבה טוענים ש"איך שאני מזהה מצב חירום אני מחזיר את היד השנייה להגה"- בולשיט)

שנית- כשהמכשיר צמוד לך לאוזן אתה מרוכז בשיחה הרבה יותר, וזה בא על חשבון הריכוז שלך בנהיגה- אתה מתאמץ יותר להקשיב למי שבצד השני ומשקיע את רוב האנרגיה שלך בשיחה.

גם שיחה בדיבורית מסיחה את הדעת- יותר משיחה רגילה עם מי שברכב אבל הרבה פחות משיחה דרך הטלפון ישירות.

במחיר של 1000 שקל קנס (שלא לדבר על הנקודות ועל הסיכון, אבל אנשים מתעניינים רק בקנס וב"האם זה חוקי") אפשר לקנות 4-5 דיבוריות ניידות, ללא חיבור לחשמל הרכב וללא סיכון.

מי שממשיך לדבר בטלפון שלא דרך דיבורית הוא מטומטם, וזו המילה הכי עדינה שמצאתי :twisted:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כולם יודעים שזה אסור ומסוכן. כולם!

הבעיה היא שבעולם שאנחנו חיים לרוב האנשים אין שליטה עצמית. הכל עכשווי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מה זה משנה עם או בלי דיבורית?, החלק המסוכן הוא החיוג עצמו.

לגבי היכולת לדבר להחזיק מכשיר סלולארי ביד,תעשו לי טובה,אם אתה לא יכול לעשות את שנהם במקביל,עדיף שלא תעלה על הכביש מלחתחילה.

מסכים לחלוטין, ואפילו ארחיב שנערכו ניסויים בעניין(אפשר למצוא ביוטיוב לדעתי) שהראו שעיקר הסכנה היא עצם קיום השיחה ולא אחזקת הטלפון ביד. שימוש בדיבורית הראה שיפור במתן תשומת הלב לכביש, אך אי קיום שיחה, הראה שיפור משמעותי בהרבה.

לדעתי צריך בכלל להמעיט כמה שניתן לקיים שיחות טלפון בנהיגה גם אם נדמה לנו שהדבר לא מסיח את הדעת.

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.

• תוכן חדש...