Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה ניקו ואליבאבא. אני מתחבט בעיניין הזה, מצד אחד יש למתמודדים בגמר קומבינות עם ספקי תקשורת ואפילו המעריצים שלהם מרביצים בכיבוי והדלקה של מודמים בשביל להצביע, מצד שני לרדת לרמה שלהם? אני מאוד רוצה שאחותי תנצח בצורה הוגנת אבל החבר'ה פה לא משאירים הרבה ברירה... what to do// מחר היום האחרון של ההצבעות, עד 13:00 בצהריים, 11:00 אצלכם.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

תודה רבה:-)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

זו הפעם הראשונה (ולדעתי תהיה גם היחידה בחיים) שאני מצביע לריאליטי.

קיבלת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תודה חבר'ה!

אמיר: אם אחרי כל מה שהאיטלקיה עשתה לך בשנה האחרונה עדיין הצבעת אז זאת אהבת אמת (שלך לאיטלקיה:lol: )

בהזדמנות כשתהיה בסביבה אני אפנק אותך בסיבוב על LP640, מזראטי, בנטלי GT, שלל 156 על כל תצורותיהם, פיאט קופה, אלפא GTV... רק תבחר :wink:

Night Driver כתב:

פורסם
בוצע. אני מחזיק את עצמי לא לפתוח vi ולכתוב סקריפט שמצביע לה חצי מיליון פעם דרך tor...

בידיוק מה שחשבתי עליו, רק VI? הקיצור הוא VS ממה שאני מכיר..

וTOR פחות סימפטי, סקריפט שמתחבר כל פעם לשרת PROXY אחר מתוך רשימה שתיתן לו נשמע קצת יותר נחמד.

קיבלת הצבעה אגב:-D

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תודה רבה אנשושים! חיבוק גדול לכל אחד ואחד מכם8)

Night Driver כתב:

• תוכן חדש...