Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני ואחותי נמצאים בארמניה, כל אחד בעיסוקיו, אחת רוקדת והשני מנתח נתונים... האחת שרוקדת, רוקדת מדהים וזה מאז ומתמיד היה העיסוק שלה, מגיל 5. כיום, היא משתתפת בתחרות ריקודים בשם So You Think You Can Dance? אותו הפורמט בול של חו"ל והפעם בארמניה. אחותי הגיעה לגמר, לאחר כ8 חודשים של אימונים, הופעות ולילות כמעט ללא שינה וכל הנותר עבורה כעת עבור הזכייה היא עזרת הקהל בהצבעות. אני אשמח אם תוכלו לעזור לה להגשים חלום ולעשות עוד צעד בקריירת הריקוד שלה.

אז איך מצביעים? הכי קל שבעולם, אין צורך בהרשמה, אימייל או אפילו לרשום CAPTCHA, בסה"כ להקליק על השם שלה באתר של ערוץ הTV ובכך תרמתם ובענק!

הלינק:

http://www.shanttv.com/en/programs/parir-te-karogh-es3/voting_rules/

צריך ללחוץ בצד ימין למעלה על ONLINE VOTING ולהצביע ל02 Armina.

כמובן, כמה סרטונים של אחותי מהשלב האחרון שבגמר.

הסולו שהיא הכינה וביצעה:

ריקוד עם המתחרה שלה:

ואחרון חביב ביצוע של Lyrical Hip-Hop עם המתחרה מצד הבנים:

תודה ענקית מראש, מכל הלב!

דוד.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם את ההצבעה שלי קבלת, בהצלחה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

תודה רבה חברים!

דריש: אפילו לי יוצא לצחוק פה ולא מעט, אחרי הכל, כל כך הרבה הבדלי תרבויות... אבל אני מת על זה, נראה מה היעד הבא, ככל הנראה LA:)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

קיבלת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
כ"כ הרבה בדיחות בוראט עולות לי בראש כרגע...

לי דווקא עלה פרנקוס.

קיבלת הצבעה. בהצלחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הצבעתי.

נראה קל מאוד לזיוף כל הקטע הזה עם ההצבעות און ליין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שוב תודה למצביעים! אתם עוזרים המון!!! Mersi shat! :)

אלעד: תוהו ובוהו, חזק! :lol: התגלגלתי מצחוק בעבודה :lol: יש לך קרובים ארמנים במקרה? כי השיטה הזאת עובדת פה יופי:lol:

אקסודוס: אכן, אפשר לעשות אינג'קט בקלות עם רשימה של פרוקסי אבל אני לא מתעסק בזה... משתדל לאסוף בצורה אנושית ונורמלית קולות, איפה שרק אני יכול... במיוחד אחרי שהבנו שהמתמודדת מול אחותי מקושרת בחברת סלולר פה ויש מצב מארגנת לעצמה קולות בדולרים:?

Night Driver כתב:

• תוכן חדש...