Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב - מיצובישי כריזמה 99, 362K ק"מ, 1.6 ל' אוטומט.

פילטר דלק לא הוחלף בשנים האחרונות.

בימים האחרונים הרכב מגמגם בעמידה כשהוא חם.

ביום חמישי הרכב לא הניע לאחר נסיעה קצרה, שבה הגיע לטמפ' עבודה. לאחר מספר שעות הניע חלק.

ביום שישי הניע חלק במספר נסיעות קצרות, אבל היו גמגומים בעמידה.

היום לאחר נסיעה קצרה ב10 בבוקר, עד לטמפ' עבודה, וחניה לשעתיים (התקררות לחלוטין) הרכב לא הניע, ועדיין לא מניע.

הסטרטר מראה סימני פעולה תקינים, משחקים עם דוושת הדלק לא משפיעים, ואין ריח דלק.

דבר נוסף הוא שבחודש האחרון הרכב כמעט ולא נסע.

אני חושד מאוד בפילטר דלק, הצלחתי לאתר אותו בין הפילטר אוויר, למוט ההגה. נראה בצורת פעמון.

האם יש פתרון "קסם" / אלתור, שיאפשר לי להגיע להנעה לכיוון הבית? ברגע שיונע אני אוכל להתמודד עם הגמגומים.

יש לציין שביום חמישי קראתי לשירותי דרך (מטעם הביטוח). המכונאי הגיע לאחר כ5 שעות וכאמור, הרכב הניע חלק.

כמו כן, המוסך הרגיל שלי לא עובד ביום ראשון.

תודה.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

אני שולל בתקלה זו את מסנן הדלק (למרות שלא יזיק אם תחליפו ).

בלי סורק תקלות כמעט אי אפשר לדעת בוודאות אך אני מהמר על חיישן קאמ (גל זיזים ) שכשל ואין פיקוד מזרקים (מניסיוני).

כאמור הפתרון הוא סורק תקלות ואימות.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

תודה רבה על תגובתך.

מקריאה ברשת שמתי לב שבד"כ בבעיות שמאפיינות בעיה בחיישן גל זיזים, מופיעה נורת Check engine, ובעיות גמגומים בנסיעה עצמה, אצלי לא.

כמו שזה נראה, אתן לרכב "לנוח" בלילה ואנסה שוב בבוקר.

לצערי המוסך שלי (במרחק שעה וחצי נסיעה) לא עובד ביום ראשון, והרכב עמוס כחלק ממעבר דירה.. אין על מרפי :-?..

פורסם

מעדכן שהמנוע כן מצליח לרוץ מעט עם ספריי קרבורטורים לתוך ה intake של האוויר.

אני לא מבין מספיק להחליט אם זה תומך או שולל את הטענה לגבי חיישן גל הזיזים ופיקוד המזרקים.

מכונאי מטעם שירותי הדרך טוען שמדובר בכשל של משאבת הדלק.

הרכב צריך לעלות על גרר למוסך בשעות הקרובות.

פורסם

סליחה על ההקפצה מהדף החמישי.

מעדכן שהוחלפה משאבת דלק והרכב הניע.

(בית המשאבה מפלסטיק נשאר, והמשאבה עצמה הוחלפה)

פורסם

סליחה על ההקפצה מהדף החמישי.

מעדכן שהוחלפה משאבת דלק והרכב הניע.

(בית המשאבה מפלסטיק נשאר, והמשאבה עצמה הוחלפה)

• תוכן חדש...