Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל ואומר, ששיפצתי את הבית השארתי את מלאכת צביעת המשקופים והדלתות לאשיתי (אני היתי עסוק בפרקט, שפכטל, אמבטיה ועוד), המשקופים שיופו אבל לא עד הסוף, שיופו מספיק על ידי שהיא תוכל לצבוע ויראה אחיד.

כמובן קניתי צבע, קניתי לה פיסטולט (שכמובן היא לא השתמשה), לצערי אישתי לקחה על עצמה את ההחלטה לצבוע את המשקופים והדלתות בצבע לקיר, ולא בצבע יעודי.

כל מה שאמרתי לא עזר, והנה כשנה וחצי אחרי היא רואה שהמצב די גרוע (אי אפשר לנקות), והחליטה שצריך לטפל בבעיה, כמובן אמרתי לה שעכשיו היא תשבור את הראש לבד אם המשקופים :lol:

לצערי זה לא עובד (כל 10 דקות אני שומע צעקה לבא לעזור), אז פה נכנסת השאלה שלי, אחרי אין ספור נסיונות אם מכונות שיוף (שפשוט הנייר שיוף מתמלא בעבק מהצבע ולא מועיל) הגעתי למסקנה שזה לא זה, מסיר צבע גם למסיר הכל, ואז נתקלתי בפורמים שאפשר להוריד את הצבע אם אקדח חום, האם זה נכון? האם יש למישהו עוד עצה, לפני שאני שובר את כל המשקופים הללו?

פורסם

לא יעזור במקרה הזה. הצבע האקרילי נספג בעץ.

יעזור אם נשארה שכבת פוליאור בין העץ לאקריל. היא תכנע לחום.

תן בכ"ז ליטוש טוב. תשתמש בנייר מעט יותר גס, אז הוא יסתם פחות מהר.

קנה צבע יסוד סינטטי של יעקובי, ותמרח על הכל בשכבה אחת או שתיים, דקות, אבל עד כיסוי של הצבע האקרילי.

על זה תצבע רגיל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

ישנם חומצות שיכולות לעזור להסרת הצבע, אני לא יודע איפה ניתן להשיג- מניח שבחנויות שמתעסקות עם צבע.

יש יותר אגרסיביים ויש פחות.

מה שכן, שילוב של חומצה ושיוף אמור לפתור לך את הבעייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ניסיתי הכל את האמת ממש הכל, הזבל הזה פשוט לא יורד, חומצות, מסיר צבע של נגרים (לא מה שקונים בטמבוריות), כלום זה אוכל את הצבע אבל לא ברמה ששיוף יוריד אותו, נייר שיוף 40 נסתם אחרי 5 דקות ולא מועיל יותר :x:x:x

אתמול בערב קפצתי לחנות על ידי וקניתי אקדח חום לא הכי יקר אבל לא הכי זול, אחרי שעתיים של עבודה זה כבר נראה הרבה יותר טוב, אבל המשקופים פצועים מנסיונות קודמים, עכשיו נשאר חומר מילוי שיוף ואז לצבוע בצבע נורמאלי

IMAG0607.jpg

IMAG0608.jpg

IMAG0609.jpg

IMAG0610.jpg

• תוכן חדש...