Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קודם כל רציתי להודות לחברי הפורום שענו לי על שאלות של מתחיל לאחר קריאה מעמיקה(ויש הרבה מה לקרוא) נחשפתי לעולם חדש שנקרא דיטיילינג בעקבות המלצותיכם ובמיוחד של החבר alon12345 החלטתי לקנות אוטם צבע של

finishkare 1000p הזמנתי את המוצר ב cleanyurcar כמו כן הזמנתי מטליות מיקרופייבר בצורת כריות ספוג ,ספוגיות למריחת הוקס,וגם 2 יח פלסטלינה שלא נוצלו מאחר ולא היה בהם צורך ,יש ברשותי מכונה פוליש פשוטה של יונדאי שבעבר השתמשתי על הרכב הקודם ,טובה במיוחד לפוליש וגם הוקס שהשתמשתי בעבר של טרטל וקס המכונה הקלה על העבודה ,הפעם לא השתמשתי במכונה ,פשוט כי החומר ירד בקלות ולא רציתי לפגוע בגומיות עם המכונה,

התהליך עצמו ארך כשעתיים וחצי והתוצאה לפי דעתי מצויינת בשבוע הבא אעבור פעם נוספת וכנראה שהתוצאה תשתפר מה שחשוב לי זה לשמור על הצבע ואם על הדרך נשפר את הברק מה טוב !

עברתי עם החומר גם על הגנטים ונראה אם יהיה שיפור...

אם יש לכם המלצות או רעיונות אשמח ללמוד מנסיונכם ושוב אני רוצה להודות לכם על המידע העצום שייש כאן בפורום

שיהיה לכולם יום טוב וחג חרות שמח

front hood.jpg

front right.jpg

roof b.jpg

roof d (2).jpg

tools.jpg

wheel.jpg

parking2.jpg

parking.jpg

פורסם

כל הכבוד! הרכב פשוט מדהים ביופיו ומבריק ביותר.

בחירתך לאוטם הצבע הייתה מעולה, זה אכן אוטם איכותי מאוד במיוחד ביחס מחיר-תועלת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אתה יכול לומר מהיכן קנית ובכמה

Product Product Code Quantity Price

FinishKare 1000P Hi-Temp Sealant

fk1000p 1 £15.79

Foam Wax Applicator

BPI-FWA-1 3 £3.12

ClearKote Wax Applicator Pad

CLEM6 2 £4.92

Order Status: Order Complete & Dispatched

Order Date/Time: Jan 29 2013, 14:58 PM

Payment Method: PayPal

Shipping Method: Standard Parcel (Israel)

הוקס אוטם הצבע עלה 15.79

ספוגיות צהובות 3 יחידות עלו 3

2 ספוגים עטופים במטלית מיקרופייבר 5 פאונד

משלוח עוד 10 פאונד

בארץ קניתי מטליות מיקרופייבר של סנו עולה כ 12 שח

החומר יספיק ליותר ממכונית אחת לעניות דעתי לפחות ל 5 מכוניות אפשר להתארגן כמה חברה וזה יוצא הרבה יותר זול

אם תצטרך עוד עזרה אז בכייף

יום טוב

פורסם
כל הכבוד! הרכב פשוט מדהים ביופיו ומבריק ביותר.

בחירתך לאוטם הצבע הייתה מעולה, זה אכן אוטם איכותי מאוד במיוחד ביחס מחיר-תועלת.

תודה אלון אני מאוד שמח על התוצאה ואגב הבחירה באוטם הצבע הנ״ל לא הייתה שלי מי ,בכלל שמע עליו ?

הקרדיט כולו שלך

בשבוע הבא אני איישם שכבה נוספת על הרכב אגב כולל הגנטים והפנסים

אגב אתה ממליץ לי לעשות עוד משהו לאחר השיכבה השנייה ?

תודה רבה

פורסם
איך היישם שלו מבחינת קושי?

פשוט אתה מורח מהחומר בתנועות ישרות על גבי כל הרכב לאחר שסיימתי למרוח את כל הרכב אני השתמשתי בספוגיות עגולות צהובות

עוברים מנקודת ההתחלה ומייבשים השתמשתי בספוג עטוף בבד מיקרופייבר קניתי מאותה חנות cleanyourcar ולאחר שייבשתי את העודף עברתי עם מטלית מיקרופייבר של סנו ״מטלית הפלא״

למרוח את הרכב זה ממש קל לייבש היה יותר קשה אולי כי חיכיתי יותר מדי זמן אבל העדפתי לעבוד טיפה יותר ולא להוריד את החומר לפני שהוא ״נקשר״ לצבע אגב יש לי מכונה לוקס אבל לא היה כל כך קשה שהצדיק את השימוש בה והאמת אני כבר לא ילד

כך שאם אני עשיתי את זה בשעתיים וחצי כולל גנטים ופנסים והכל באיזי בלי לחץ

אם יהיו לך עוד שאלות תרגיש חופשי לשאול

פורסם

איך למרוח ווקס/אוטם צבע אני יודע.

שאלתי מבחינת קושי (או לא) החומר ספיציפית למריחה/הסרה.

בכל אופן תוצאה מאוד יפה.

• תוכן חדש...