Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

קיויתי שאולי כאן יהיה מישהו שיהיה לו רעיון איך לעזור לי עם המחשב הביתי שקניתי רק לפני כמה חודשים.

לפני כשבוע הגיע מתקין של יס לשים לנו VOD, הוא חיבר את הראוטר של בזק לממיר. כרגע הראוטר מחובר גם לממיר וגם למחשב.

אחרי יומיים הדלקתי לראשונה את המחשב ומאז ובכל הדלקה המחשב עולה רגיל ומהפעולה הראשונה שאני עושה (פותח דפדפן, פותח קובץ אקסל, פותח את הMY COMPUTER) -> המחשב פשוט קופא.

הגלגל של הווינדוס 7 מתחיל להתגלגל והוא יכול להתגלגל ככה גם שעות עד שאכבה את המחשב פיזית מהכפתור ואדליק שוב.

כמובן שאני אפילו לא מצליח להריץ אנטי וירוס.

ניסיתי לנתק מהראוטר, לנתק את הממיר - לא נראה שיש קשר.

למישהו יש איזשהו רעיון מה זה יכול להיות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצחיק, אני מנסה לסדר עכשיו בעייה זהה..

שמתי לב שאחד מהhd שלי מזוהה בbios כbzbzbzbz במקום בשמו האמיתי - תוכל לבדוק בbios איך מזוהים הדיסקים שלך?

פשוט בזמן האחרון אני רואה עוד ועוד מקרים שזה קורה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
safe mode

winkey + R -> msconfig

ותעיף משם את כל מה שאתה לא מזהה בתור פתרון ראשוני. (מלשונית הstartup)

תודה, הורדתי משם את מה שלא זיהיתי אבל זה לא פתר.

לזה התכוונת כשאמרת "פתרון ראשוני"?

רעיונות נוספים?

פורסם

גם אצלי חיברו VOD ביום רביעי, וטפו טפו טפו אין כלום. הטכנאי חיבר את זה עם לנקסט לראוטר ולנקסט לממיר דרך התשתית שלהם. לדעתי מדובר בצירוף מקרים ותו לא.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

דבר ראשון, בדוק את כל אבל כ-ל חיבורי החשמל בין המחשב לשקעים וגם את של שאר המכשירים (ראוטר, ממיר, הכל). וודא שהכל מהודק היטב למקומו.

דבר שני, ??????

דבר שלישי, PROFIT.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...