Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכיריים אצלנו בבית עושים לאמא שלי בעיות, וצריך להחליף, עשו עבודה נאמנה מעל 7 שנים.

אז איך בוחרים כיריים? אצלנו הם בנויים בתוך השיש, ולכן צריך כיריים באותו מידה, אז האם כיריים קונים לפי מידה שבוחרים או שיש להם מידות סטנדרטיות?

כמובן שאם עוד מוכרים את הדגם שיש לנו כרגע אמא שלי תשמח, ואין צורך בשיכלולים למינהם רק שיעבדו כמה שיותר שנים, אין צורך שיהיו מעוצבים או יוקרתיים או מזכוכית או לא יודע, שיהיו אגרסיביים ולא עדינים.

איך זה עובד? יש אחריות מסוימת? איזה חברות מומלצות ואיזה דגמים ואיפה אפשר להתרשם?

אגב הדגם הקיים הוא whirlpool akm200, האם מוכרים כזה עדיין? (זה די יפתור את הסוגייה הזו)

פורסם

לכיריים יש מידות סטנדרטיות, יש כמה כאלה. לפני כשנתיים החלפנו כיריים 4 להבות בכיריים 5 להבות שהיו אמורים להכנס לאותו פתח בשיש, מעשית התברר כי היה צורך להרחיב את הפתח במילימטרים ספורים - מעת עבודה לאיש השיש והרבה עבודה למנקיו אחריו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קראתי הפנמתי, איפה ניתן לקחת את ההורים שיתרשמו ויראו בעיינים? איזה רשת מתמחהוזולה בתחום? מחסני חשמל? אלמ? אשמח להמלצות.

פורסם

כמו כל מוצרי החשמל - המחריים משתנים מיום ליום ומחנות לחנות, וכמובן שלכל איש מכירות האינטרסים האישיים שלו.

כיון שאתה חיפאי אני ממליץ לך לקחת את ההורים שלך למתחם גרינברג בנשר (ליד המגה\שופרסל דיל), יש שם כחצי תריסר חנויות חשמל, כך שתוכל לבצע את הסקר בצורה מרוכזת.

הצטייד מראש במידות המתאימות לשיש במטבח שלכם.

שים לב שלעתים אותו מוצר מופיע בכמה מותגים ע בפרשים גדולים במחיר.

כמוכן כדאי להחזיק זאפ פתוח ולהשוות מחירים, יתכן שתוכל לרכוש את המוצר שבחרת במחיר יותר זול. כך עשיתי, למשל, לפני כשנה עם מכונת כביסה: בחרתי את הדגם באחת החנויות בנשר, הזמנתי מהבית דרך הרשת (במקרה זה באתר Last Price שגם הוא חיפאי - אריה מוצרי חשמל בככר פריז - שנותן מחירים יותר נוחים בהזמנה ברשת מאשר ברכישה בחנות).

מעבר לרכישה יש צורך בהתקנה על ידי טכנאי גז, ויתכן גם צורך באיש שיש שיתאים את הפתח בשיש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה התיכנון שלי, זאפ פתוח באייפון ושיטוט במתחם, למרות שהורים שלי מפחדים מכרטיסי אשראי באינטרנט וזה עניין משמעותי. (אני לעומת זאת לא אבל זה דור אחר)

לגבי התקנה, חייב שזה יהיה איש של חברת הגז שאנחנו מנויים אלייה או כל אחד שמתעסק במקצוע? כמה אמורה לעלות התקנה?

פורסם

זאפ הכי זול.

אני קניתי בסוף סאוטר יד2 ב-150 ש"ח. עובדים כמו גדולים ונראים מצוין!

אם יש לך את הנישה, כלומר אתה נשאר באותה מידה, אין בעיה שתעשה את זה לבד אפילו (יותר קל מלהחליף שמן באוטו).

משכנתא זה קל

פורסם

סה"כ מחובר ברז גז וכבל חשמל, אני מאמין שזה אפשרי לבד. חייב להישאר אותו מידה, או לחצוב בקיר ושחצי מהכיירים ישבו מחוץ לבית, שזה לא ממש אופציה.

פורסם

יהיה עליךל לשכנע את ההורים שהעברת כרטיס אשראי במסעדה או תחנת דלק יותר מסוכנת מאשר תשלום באתר מאובטח באינטרנט.

לגבי Last Price - אחד היתרונות הוא אפשרות תשלום באמצעות PayPal שנחשב מאובטח במיוחד. אישית יצרתי חשבון PayPal בדיוק למורה זו (זה היה כמה ימים אחרי פרשת ההאקר הסעודי), וכמובן שמאז אני משתמש בו להרבה מטרות אחרות.

מכל מקום - אני מניח שאני יותר מבוגר מהוריך ואם זה מרגיע אותם אתה יכול להראות להם את הפוסט הנוכחי: במהלך השנים ביצעתי מאות ואף אלפי עסקאות בכרטיסי אשראי באינטרנט (למשל - כל התשלומים השוטפים) - בלי שום בעיה.

פורסם

אין בעיה - תחזיק סטיפות בכיס, עד שיכייסו אותך.

לכרטיס אשראי יש יתרון עצום מבחינת אבטחה , שכן יש חוק כטיסי חיוב המגן עליך. למעשה חלק מדני המנוי החודשיים שאתה משלם לחברת האשראי הם ביטוח נגד שימוש לרעה בפרטי הכרטיס. ביטוח זה, יחד עם האפשרות למעקב נוח ויום-יומי אחר השימוש בכרטיס (ובחשבוון הפייפאל) הופכים את השימוש בכרטיס האשראי לאפשרות העדיפה מבחינת אבטחת הכספים.

• תוכן חדש...