Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

simcity חדש. טורנט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב.. נזכרתי באמת כמה אהבתי את המשחק.

יאללה, מישהו כבר מצא איפה הכי זול להזמין? עדיפות לקניה דיגיטלית. אין לי שום צורך ב-Hard copy.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי מה שאני קורא המשחק דיי מחורבן , והרבה ממליצים לחזור לשחק CITIES XL (PLATINUM עדיף אם יש)

מי שעוד לא שיחק CITIES XL - דחוף.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
יאללה, מישהו כבר מצא איפה הכי זול להזמין? עדיפות לקניה דיגיטלית. אין לי שום צורך ב-Hard copy.

60 דולר באתר הרשמי, כל עוד אתה אמריקאי (או מתחזה לכזה).

אז שהו, שגם אני חשבתי, אבל מסתבר שיש יותר זול (56 וחצי דולר אמריקאי בחישוב זריז) פה בארץ. גם אני הופתעתי. יותר זול? בארץ?!?! :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אז שהו, שגם אני חשבתי, אבל מסתבר שיש יותר זול (56 וחצי דולר אמריקאי בחישוב זריז) פה בארץ. גם אני הופתעתי. יותר זול? בארץ?!?! :lol:

יפה. באמת זול, אבל זו הזמנה מוקדמת ואין במלאי..

וכמובן שזה משחק פיסי, עם דיסק פיסי. לא בשבילי, תודה.

בכל אופן, יש להם המון בעיות (כצפוי) בגלל מנגנון ההגנה המטופש שלהם, והמון לקוחות עצבניים.

פורסם

תבדוק בזאפ, יכול להיות שצירפתי את הלינק הלא נכון, אבל יש שם גרסה דיגיטלית שעולה אותו מחיר.

בינתיים אני מנסה את Cities XL Platinum, עד עכשיו נראה נחמד, אם שופטים לפי הטוטוריאל. נראה אם הבעיות שדיווחו עליהן בביקורות יצוצו גם אצלי (לאגים, בניינים שלא מתחברים לכביש, תפריטים שלא נפתחים וכו')

בכל אופן, אני עדיין מחכה לקראק לסימסיטי, נראה לי שהוא האופציה היותר טובה, יותר מלוטשת לפחות. סיטיז באמת נראה כאילו מיהרו איתו קצת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בנתיים כל התלונות ברשת מופנות (ובצדק) למערכת Online DRM המטונפת של EA. אני לא מוכן לתמוך בח*א הזה גם. אחכה כמו כולם לקראק, אם ייצא. אם לא - שישמרו לעצמם את המשחק הזה. אני לא מוכן להיות תלוי בשרתים הדפוקים שלהם בשביל לשחק Single Player.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

האמת, עם כמה שאני תומך ברכישה חוקית של תוכנות ומשחקים (כל עוד המחיר סביר), במקרה הזה זו מצווה להוריד קראק. לא ייאמן איך לחברה אין שום בעיה לדפוק את הלקוחות החוקיים שלה.

פורסם

קניתי מהם בטלפילד, הפסיק לעבוד לפני שבוע ומאז אני מופקר לגורלי. הרגשה נהדרת לקנות מהם...

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

kramerica, זה ידוע שהמחיר הזה לא ישאר כזה זמן רב.

SuperBamba, לפני שבוע היו עבודות תחזוקה ולאחר מכן פאטצ', הורדת אותו?

• תוכן חדש...