Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשום שיהיו שלושה קומות של כיתות לימוד, אודיטוריום וספריה. אני מניח שאמורים לאכלס את המבנה רוב של צעירים.

עריכה:

אני מוכן להשבע שקראתי איפושהו השבוע שארה"ב בונה מעבר תת קרקעי לתל אביב בעלות של מאות מיליונים אבל אני לא מוצא את זה עכשיו.

פורסם

מקלטים גרעיניים יש בהרבה מקומות בעולם. בברלין הפך מקלט כה למוזיאון, ניתן לבקר בו.

הסיפור שהבאת נראה הזוי לחלוטין. חמור מאוד שלא ידוע אם המזוזה היא ספרדית או אשכנזית (לא ידעתי שיש מזוזות עדתיות :confused: :confused: ) הרי המזוזה אמורה לשמור על השוהים במקלט!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא טוען שמקלט גרעיני בפני עצמו זה דבר כל כך חריג.

יש כאן פרויקט לא קטן, גם במשמעות שלו וגם בעלות הכלכלית. ועדיין זה לא פורסם בתקשורת הישראלית (לפחות אני לא נתקלתי), אז כנראה שמסתירים מאיתנו מידע, אמנם זה לא חדש אבל בכל זאת מקומם.

בכל מקרה שיטוט קצר בידיעות שקשורות לישראל באתר הזה מראה שגם אם הוא לא הכי פרו ישראלי, הוא לא נוטה לפברק ידיעות.

פורסם

דווקא העובדה שזה לא פורסם בארץ, מחזקת משמעותית את האמיתות הפוטנציאלית של העניין הזה...

כלומר, או שזה משהו כ"כ הזוי וזניח שלא שווה אפילו אזכור (ואז זה ככל הנראה קשקוש) או שיש צו איסור פרסום (ואז זה כנראה קרוב לאמת).

• תוכן חדש...