Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שמדובר במכשיר מסויים, בעבר גם אני עשיתי את זה ונעזרתי בוואקום של הקליפס שמחובר לשמשת הרכב שמחזיק את הפלאפון, לא יעבוד בכל מכה ויכול לשלוף לך את הצבע מהרכב. ככה שזה לא מדע מדוייק...

פורסם

השתמשתי במכשיר הזה לכמה מכות.

התוצאה מאוד תלויה באופי המעיכה, ובמיומנות המשתמש.

אם מדובר ברכב חדש, לא הייתי מורח עליו את הדבק החם הזה בלי לדעת מראש איך זה יגמר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
ראיתי מכשיר לתיקון מעיכות פח

מצ"ב

http://www.couponpon.co.il/?deal=32

האם זה באמת עובד?

למישהו נסיון עם מכשיר זה ?

תודה רבה

ד"א צריך לתקן מעיכה קטנה בכנף ללא פגיעה בצבע ( לא ניתן להגיע לצידה השני , זו כנף כפולה )

השיטה עוזרת אבל לא לכל המכות..

אם זה ממש מכה קטנה תנסה אין לך מה להפסיד גם אם גדולה..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

זה נורא,אני הזמנתי כזה,אחרי שבועיים קיבלתי את זה בציפייה לתקן את הפחחות של הרכב שלי (323F) אך נחלתי אכזבה כבדה,הדבק החם אינו חזק מידי..

ניסיתי בכל מיני שיטות : עם מייבש שיער וכו' שקיימות באינטרנט ... ממליץ לכולם להימנע מזה,זו רמאות - ניסיתי את זה גם ל שקעים קטנים וגם גדולים ,שום דבר לא עובד (הזמנתי אותו מחו"ל ב 40₪)

• תוכן חדש...