Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם עשיתי Committed to buy ב Ebay?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום רציתי לרכוש אוזניות בדולר וחצי, לחצתי BUY IT NOW (מכירה רגילה) ואז אני כבר לא זוכר אבל עוד כמה לחיצות (זה לא פעם ראשונה או שנייה אז אני מכיר את הפרוצדורה) ,הגעתי לשלב של PAYPAL שבו הכנסתי את ססמתי ב PAYPAL ואז לצג של מאיזה כ.א אני מעוניין לשלם.

נזכרתי שאני יכול לאשר את הכרטיס שלי ולקבל את מחיר הרכישה ,אז בשלב של לבחור איזה כרטיס אני מעוניין לשלם בו פשוט סגרתי והכנסתי את הקוד ל PAYPAL ואני רוצה להמתין יום עד לקבלת הכסף ואז לקנות את המוצר.

המוצר לא מופיע תחת Purchases ,איך אני יודע האם המכירה יצאה לפעולה ואני לא שילמתי ? אני לא הבנתי כל כך את העניין הזה...

תודה לכולם.

Miata ND2

פורסם

תלחץ על "My eBay" בעמוד הראשי ושם תבחר באופציית "Summary" תחת קטגוריית ה-"Activity".

אם הפריט מופיע שם, אזי העסקה התבצעה ועליך לשלם על המוצר. אם אין שום אזכור לפריט המדובר, אזי לא קרה כלום.

פורסם

אכן אין שום עסקה שקשורה לזה תחת ה ACTIVE והעסקה היחידה היא מלפני יומיים שרכשתי משהו, אמרת אמרת, תודה רבה .

עריכה:עכשיו קיבלתי את הכסף מהקוד והזמנתי ממנו אז גם אם היה משהו עכשיו הכל בסדר .

Miata ND2

פורסם
היום רציתי לרכוש אוזניות בדולר וחצי, לחצתי BUY IT NOW (מכירה רגילה) ואז אני כבר לא זוכר אבל עוד כמה לחיצות (זה לא פעם ראשונה או שנייה אז אני מכיר את הפרוצדורה) ,הגעתי לשלב של PAYPAL שבו הכנסתי את ססמתי ב PAYPAL ואז לצג של מאיזה כ.א אני מעוניין לשלם.

נזכרתי שאני יכול לאשר את הכרטיס שלי ולקבל את מחיר הרכישה ,אז בשלב של לבחור איזה כרטיס אני מעוניין לשלם בו פשוט סגרתי והכנסתי את הקוד ל PAYPAL ואני רוצה להמתין יום עד לקבלת הכסף ואז לקנות את המוצר.

המוצר לא מופיע תחת Purchases ,איך אני יודע האם המכירה יצאה לפעולה ואני לא שילמתי ? אני לא הבנתי כל כך את העניין הזה...

תודה לכולם.

כנס ל MY EBAY אחרי זה לא PURCHASE HISTORY...

יהיה לך את רשימת הקניות שלך.

עיקפתי לך בעיגול את הסמל של הדולר, אם הוא בצבע כמו בתמונה סימן ששילמתה, אם הוא בצבע דהויי כזה (כמו הסמל מעליו סימן שלא שילמתה)

אם אתה תעביר עליו עם העכבר הוא יראה לך מתי שילמתה.

ziunz2jxwvim.jpg

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

הכל טוב,לא היה כלום ב ACTIVITY משמע לא רכשתי את המוצר וגם אם כן כעת קיבלתי את הכסף ל PAYPAL BALANCE ורכשתי את המוצר , תודה רבה על ההסבר המפורט בכ"מ ;).

Miata ND2

פורסם
הכל טוב,לא היה כלום ב ACTIVITY משמע לא רכשתי את המוצר וגם אם כן כעת קיבלתי את הכסף ל PAYPAL BALANCE ורכשתי את המוצר , תודה רבה על ההסבר המפורט בכ"מ ;).

מוזר פעם אחרונה שלחצתי בטעות על BUY IT NOW הציקו לי 24/7 שאני ישלם על המוצר.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...