Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה קרה ככה:

יצאנו מכיכר במהירות נמוכה 2 קטנועים 125 סמ"ק, ועצרנו מיד ביציאה שלה בצד במקום שמותר לעצור.הדרך היא דרך עירונית 50 קמ"ש.

אוקיי דיברנו שם והסברתי לחבר מאיפה ניסע כדי להגיע ליעד.

חוץ מזה , הרגשתי בתחילת הנסיעה שהצמיגים ממש מחליקים,(ירדתי מהקטנוע ובדקתי והם אפילו היו קרים)

אז חשבתי לחמם אותם טיפה .

התחלנו ליסוע , אני מוביל , הכביש ריק.

נסענו בערך 15 קמ"ש בהתחלה , הורדתי טיפה מהירות והתחלתי להטות טיפה ימינה וטיפה שמאלה (זיגזגים קטנים בעדינות!!)

את הקטנוע רק בשביל לחמם צמיגים , לא חרגתי מהנתיב שלי ולא עשיתי סללומים ממש גדולים,עשיתי סללומים קטנים על מהירות נמוכה בנתיב שלי . ( יש לציין שיש רק נתיב אחד לנסיעה, כל הנתיב הימני היה מלא ברכבים חונים)

מתחיל להגביר מהירות מגיעים לבערך 40 קמ"ש החבר שנסע לאט יותר ראה ניידת מאחורינו ,נכנס לנתיב ימני משום שנסע לאט ופתאום הניידת מגבירה מהירות ואז מגיע באבאפפ עצור בצד .(השוטרים הרביצו כאילו שאני בורח לאנשהו)

עוצר בצד מביא רישיון , השוטר אומר לי מה זה היה הסללומים האלה שם?

אמרתי לו שהצמיגים היו קרים וזה דבר שקורא באופנועים אז חיממתי אותם דרך סללומים קטנים.

אומר לי שזה זימון לבית משפט וקנס .

אני בשוק שזה קורה והשוטרים סוגרים לי ת'חלון בפרצוף ומתחילים לדבר בקשר לרשום לחפש להסתכל ברישיון.

פותחים עוד פעם את החלון ואומר לי השוטר " זאת התפרעות בכביש , אני מביא לך 6 נקודות ו 500 שקל קנס ובא לטובתך שלא מביא

זימון לבית משפט ."

השוטר בעל פה מסכים איתי שלא יצאתי מהנתיב אבל בדו"ח כמובן שרשם זיזג בין הנתיבים .

שיכנע אותי לחתום , כניראה פחדתי יותר מדי , פעם ראשונה שקורה לי מצב כזה בכלל. אין לי עבירות קודמות.

באתי לנסות להסביר לשוטר שזה לא נכון ולא פייר שהוא ככה רושם בדו"ח והשוטרת שלידו לא מתייחסת וסוגרת את החלון.

דופק שוב על החלון הם מגישים לי את הדו"ח ואת הרישיון , אני מנסה לדחוף מילה ושואל אם הוא יכול לבוא רק לראות שאין שם יותר מנתיב אחד לזגזג בו .

הוא מספר לי כמה שזה לא מעניין אותו ונותן גז ונעלם ככה סתם .

עכשיו , אני לא יודע מה לעשות , יש לי רישיון חצי שנה אני לא מתפרע לא עושה שטויות ולא רשומות לי שום אזהרות או דוחות או משהו . באמת נוהג זהיר.. יש סיכוי שאיכשהוא יתחשבו בי ? ה 500 שקל ממש ביאסו אותי ושלא נדבר על ה 6 נקודות..

נ.ב - הדו"ח לא קריא , יש שם 7 מילים קריאות והם : נסעתי , שוטרת ,כחול-לבן , זיגזוג בין נתיבים

תודה לעונים :?

פורסם

בריון כביש יקר,

אני לא מכיר אף אחד שמחמם צמיגים של אופנוע אלא אם כן הוא מתכוון לתת בראש. אין כל סיבה לחמם את הצמיגים אם נוסעים לפי החוק.

לפיכך, השוטר רק הקדים רפואה למכה ויתכן שאף הציל את חייך.

גם אני אוהב לפעמים לנסוע מהר, אבל אני לא הולך לבכות בפורומים באינטרנט אם תפסו אותי.

קח אחריות על עצמך ומעשיך; ראה את הדו"ח כדמי לימוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם השוטר רשם דברים שלא קרו (זגזוג בין נתיבים) ולא הסכים לרשום את ההערות שלך, חבל שלא צילמת אותו.

מקומם של שוטרים כאלה הוא בלשכת האבטלה.

בשיפוצים

פורסם

אז זהו, שהשוטר באמת אמר את הדברים האלה.

מי אמר שאני הולך להרביץ אם אני מחמם את הצמיגים? זה פשוט יותר נוח כשהם חמים.

וכן השוטר אמר דברים שלא קרו אבל זה אבוד.

פורסם

באמת שאין צורך "לחמם צמיגים",

ואם אתה עדיין מתעקש "לחמם צמיגים" רכב יחסית לאט כמה מאות מטרים ואז תגביר מהירות.

*אין צורך של 2 נתיבים כדי לזגזג, ניתן לעשות זאת גם בנתיב 1.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אוקיי הבנתי...

עוד שאלה .

מה אומרות הנקודות האלה? אני עוד ישמע מהם אם אני אמשיך לנהוג בלי מפגשים כאלה אם שוטרים?

והאם הם ישפיעו לי על הרישיון לרכב שאני מתכנן לעשות?

פורסם

אני כבר חצי שנה נוהג הכי רגוע שאני יכול בלי שטויות זה למה התבאסתי ככה על הדו"ח .. תודה לעונים .

עוד שאלה - זה נכון שכשמגיעים ל 12 נקודות מקבלים שלילה?

( לא מתכוון לעשות שטויות כן?)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקישור לפני 4 הודעות כתוב כל מה שאתה רוצה לדעת על שיטת הנקודות.

תרכב רגוע כמו שלימדו אותך ואל תנסה לפתח שיטות מוזרות. יש מספיק רוכבי קטנועים שמתנהגים על הכביש בצורה מHורבנת, אל תצטרף אליהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדקתי ולא רשום שם כלום על 12 נקודות לנהג חדש,אז זה אומר שב 12 נקודות גם נהג חדש הולך לעבור רענון? כי הבנתי שנהג חדש מקבל שלילה ב 12 נקודות

• תוכן חדש...