Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לציין שב 10 שנותיי כרוכב אופנוע (מטוסטוס ועד לכבד \ שטח \ כביש) מעולם לא חשבתי לרגע לחמם את הצמיגים .

טכנית הדוח מוצדק 100 אחוז , דרך עירונית (שעוד חסומה חלקית ע"י רכבים אחרים) אינה מקום לשעשוע אופנועים (בעיקר לא קטנועי מכסחת דשא שיכולת הבלימה שלם מוגבלת גם ככה) .

עם זאת , דברי שקר של שוטר הם דבר בלתי נסבל בהחלט.

ועכשיו אחדד את דברי....

הסיכוי שלך לערער על הדוח ולצאת זכאי הינו 0.

רק תכתוב את המילים , "רציתי לחמם צמיגים " וכל שופט יתן לך את העונש המקסימאלי שהוא מסוגל.

עם זאת בהחלט ניתן ורצוי לשלוח מכתב למחלקה לחקירת שוטרים (בעיקר אם חבר שלך היה עד) בוא אתה מודע בעבירה אבל מבקש לתלונן על דברי שקר שכתב השוטר.

נ.ב

אני פשוט לא מסוגל להתגבר על משפט הזה "רציתי לחמם צמיגים" איפה לכל הרוחות למדת את ה"צורך המיותר" הזה (לקח לי 3 דקות של התאפקות לא לרשום מילה חמורה בהרבה) .

לו זה היה תלוי בדעתי , את האופנוע לא היית רואה חודש . בגלל דברים כאלה שמובילים לתאונות מטופשות ומיותרות ! אנחנו הרוכבים שומרי החוק נאלצים לשלם ביטוח של 5000 שח ויותר על הכלים שלנו.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

מחלקה לחקירות שוטרים? לא קצת הגזמת?

המחלקה לחקירות שוטרים חוקרת אך ורק עבירות פליליות.

ואל תשכח ששמענו רק צד אחד באירוע ולך תדע מה באמת היה שם.

פות"ש, יעלה כבודו סריקה של הדו"ח ונוכל להיות חכמים יותר.

פורסם
מחלקה לחקירות שוטרים? לא קצת הגזמת?

המחלקה לחקירות שוטרים חוקרת אך ורק עבירות פליליות.

ואל תשכח ששמענו רק צד אחד באירוע ולך תדע מה באמת היה שם.

פות"ש, יעלה כבודו סריקה של הדו"ח ונוכל להיות חכמים יותר.

כתיבת דוח = מתן עדות מצד השוטר

מתן עדות שקר = עברה פלילית

עברה פלילית = חקירה ע"י מח"ש

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
אני כבר חצי שנה נוהג הכי רגוע שאני יכול בלי שטויות זה למה התבאסתי ככה על הדו"ח .. תודה לעונים .

עוד שאלה - זה נכון שכשמגיעים ל 12 נקודות מקבלים שלילה?

( לא מתכוון לעשות שטויות כן?)

חצי שנה להתאפק בלי לעשות שטויות - הייתי אומר שזה פרק זמן מאוד זניח, בהתחשב בכך שרשיון נהיגה אמור ללוות אותך בכל חייך כמעט. צריך להתאפק לפעמים מלעשות דברים כאלה ודומים.

בכל מקרה, אין הצדקה למעשה כזה (שרואים אותו לרוב במרוצי פורמולה, ממה שאני זוכר).

alfa 156 2.5.

פורסם

נכון, פורמולה 1, ובאופנועים לדוגמא GP.

אבל שם זה מסלול ויש להם צמיגים שצריכים חימום,

לכן הם מקיפים את המסלול פעם אחת לפני ההזנקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לך על זה.

רק אל תשכח לחזור לדווח כשמח"ש יגלגלו אותך מכל המדרגות ויפנו אותך לקת"צ.

+1000.

רק עדיף לא לפנות לקת"צ אלא למפנ"א:

http://www.police.gov.il/contentPage.aspx?pid=189&mid=12

(רק לא במקרה הזה בו הדו"ח מוצדק לחלוטין. תקרא את ההודעה מס' 8 של נהגת שודים.)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תקשיבו אני לא מתכוון ללכת לספר על ההתנהגות של השוטר ,כי הייתה שם שוטרת שאמרה לי בדיוק מה שהוא אמר אז אין מצב שיש לנער מילה מול שני שוטרים .

והאם לדעתכם אני יוכל לבקש להמיר את הנקודות לאזהרה? ואם לא יסכימו יכולים לתת לי עונש יותר גדול?

חצי שנה להתאפק בלי לעשות שטויות - הייתי אומר שזה פרק זמן מאוד זניח, בהתחשב בכך שרשיון נהיגה אמור ללוות אותך בכל חייך כמעט. צריך להתאפק לפעמים מלעשות דברים כאלה ודומים.

חצי שנה זה כל הזמן שיש לי רישיון.. ואני ממש נזהר.. מפני החלקות תאונות "עבירות תנועה" ודברים כאלו.. פשוט לא משתולל והייתי בשוק ששוטר יכול לנפח את זה לכזה סדר גודל שרשום בדו"ח שסיכנתי את המכוניות העוברות ולא נתתי להם לעבור כשהכביש היה ריק.

פורסם

שרשור הזוי

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...