Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין כמה דגמים עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לרכב "סטודנט" (לא יקר מדי, אמין וחסכוני בדלק)

אני מתלבט בין 2 דגמים בעיקר:

1) Fiat Punto Spice ELX 80hp 2002/2003

2) Seat Ibiza Signo 100hp 2001/2002

ההבדל די ברור לעין, הפיאט משנתון מתקדם יותר מה שמקנה לה יתרון במציאת רכבים שמורים יותר מהאיביזה שמופצצת במודעות סטייל "וואלה אחי אוטו בומבה גלגלי מגנז(מגנז!) משו אש עשתה רק 250K קילומטר אבל סוחבת אחי אל תדאג"...

מה דעתכם לגבי שני הדגמים הללו, אני יודע שהפונטו חסכונית יותר בדלק, זולה יותר לטיפולים אך הקטע הוא שאם היא בעלת מחלות ונטייה להתקלקל מהר יותר אולי עדיף לכוון לאיביזה ולקבל מנוע שהוא גרמני, יותר אמין וקצת פחות חסכוני?

מקווה לתשובה... אה, ומי ששואל כן עשיתי חיפושים אבל לא מצאתי שום דיון שמשווה את שתי הדגמים האלו.

תודה לעונים :-)

פורסם

אחרי 4 שנים בהן החזקתי פונטו 2002 ידנית יכול להמליץ בחום!במהלך כל הלימודים.

טיפולים שוטפים בלבד ובזמן, ופעם אחת תיקון של ראש מנוע עלה בערך 2000 (על פני 4 שנים זה מעט מאוד)

טיפולים שוטפים סביב ה500-750 ש"ח.

חפש שמורה, ק"מ יחסית נמוך, עדיפות לא להשכרות למיניהן.

השאלה היא גם כמה אתה נוסע הנסיעה שלי הייתה כ4-5K בשנה...

פורסם

הפונטו מאוד מוצלחת יחסית לתקציב האמור.

תחפש אחת משנתון כמה שיותר מתקדם, גם אם זה אומר ללכת על ה 60 כ"ס, שהוא מספק לצורך הנעת הגוף הקליל שלה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תודה על העצות לגבי הפונטו, יש למישהו פה איביזה בשנתון הנ"ל או שמכיר את האוטו טוב ויכול לייעץ?

נכון לעכשיו אני נוטה לפונטו גם בגלל שהיא פשוט יותר זולה וישאר לי כסף ליישור קו בכיף אפילו אם אצטרך להשקיע הרבה,

לעומת זאת - האיביזה עדיין תופסת מקום בלב... ;)

מה דעתכם חברים?

פורסם

בעיקרון שניהם טובות הכי חשוב שתימצא אחת שמורה

בגילאים כאלה ובמחיר יחסית נמוך הכי חשוב זה

מכונית שטופלה כמו שצריך ועם ק״מ כמה שיותר נמוך.

מבין השתים לפונטו יש יתרון בכך שהחלפים יותר זולים

ולפי דעתי היא גם תהיה יותר חסכונית.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...