Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברצוני לקבל המלצה על מתקין איכותי למתאם USB/SD/BT שקניתי מחו"ל עבור ה C4 VTS ,מאחר והמערכת המקורית לא תומכת בשום פורמט .

החלקים הגיעו ואני צריך מתקין , זה לא מסובך במיוחד אבל אין לי זמן ואני מעדיף התקנה טובה,אין צרוך בחיתוך חוטים מדובר בצמה אחת של PLUG AND PLAY

.http://www.ebay.co.uk/itm/200855964007?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

אשמח לקבל המלצה על חברה מאזור ראשון לציון ת"א והמרכז.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

אני ממליץ לך לפנות למתקין מדהים ששכחתי את שמו ואת המספר שלו הוא גר באזור שבין באר שבע לנתניה לא זוכר בדיוק את העיר

ולא אני לא צוחק,פשוט אסור להמליץ

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

חברים סליחה, לא עברתי על חוקי פורום אודיו

הנהלה -אתם יכולים למחוק

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

הסיבה היא דיי פשוטה, זה נותן הזדמנות שווה לכל מתקין מבלי לפגוע לאף אחד בפרנסה.

ככה אף אחד לא יהלל וישבח ולהיפך גם לא ילכלך על בתי עסק.

היו פה כבר מלחמות ומריבות בגלל הדברים האלו. כל אחד יעשה את המחקר שלו ויחליט איפה הוא רוצה להתקין. קצת מאמץ לא יהרוג אף אחד

פורסם

העניין הוא שמי ששואל, יודע מה הוא עושה :evil:

כי תכלס, הוא מקבל ישר הודעות לפרטי, ואז עדיין הפרנסה נפגעת.

אבל מתקין לא איכותי, יכול לגרום לנזק למערכת ולרכב, תכלס, להמר?

כי אני המרתי, היה מתקין 3/4 מקצועי, אבל בסופו של עניין עשה את העבודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...