Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

יש לי הטלבטות רצינית מאד!!!

יש לי 1500 שקל במזומן.

ויש לי 2 אפשרויות שאני מתלבט בניהם.

1. סאב של פיוניר 800 וואט. 400 שקל

תיבה יפיפיה עפ ניאון שקופה. 300 קל

ומגבר של BOSS (ואל תביעו דעה על המגבר הוא מצויין מרים את הסאב בקלות!!!). 500 שקל הכל ביחד 1250 שקל.

או:

2. שני סאבים של פיוניר 800 וואט כל אחד. (אותו סאב) 800 שקל

תיבה של פיוניר מקורית משומשת כפולה. 200 שקל

ומגבר של הBOSS הזה 550 שקל.

ביחד 1550.

בקיצור הפרש של 300 שקל. בשביל עוד סאב!

יש לי רק 1600 שקל.

ואני חושב שהמגבר בחיים לא ירים 2 סאבים. ואין לי כסף לקנות עוד מגבר.

אז מה עדיף?

תודה רבה לכם.

וזה דחוף.

ROVER=~~

פורסם

אני הייתי קונה את הפיוניר ב400 שקל בונה לבד תיבה ב70שקל ואוסף קצת וקונה מגבר של חברה נורמלית כמו LANZAR או BOSS מקורי ב1000-1500 שקל או מחפש מגבר של רוקפורד וכו' יד שנייה

ככה תינצל יפה את התקציב שיש לך.....

אם אתה רוצה לעשות אתה ההתקנה לבד ולחסוך כסף אבל אין לך נסיון ..תביא חבר שהתקין פעם מגבר שיעזור לך..

דוגרי זה מה שאני עשיתי ואני מרוצה מהמערכת שלי(כמובן אחרי כיוונים רבים)

פורסם

את המגבר של הבוס (החיקוי) אתה יכול להביא ב400 שקל מהימאים (חיפה).

בינתיים עדיף לך לקנות את הסאב והמגבר, ובעתיד תביא עוד סאב ומגבר לסאבים והבוס ישאר לרמקולים.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

אני חושב שלא כדאי לו לקנות משם מגבר. אני קניתי עם אחת והוא החזיק בערך שנה. לא בטוח אבל שזה חיקוי כי הם מוכרים שם גם פיוניר

פורסם

אני אישית לא הייתי קונה את זה כי זה GARBAGE הBOSS הזה.

תקנה סאב של פיוניר סבבה תקנה לו תיבה יוצא לך 700 שקל בערך, יש לך 800 שקל, תחסוך עוד 400 500 ותקנה לך אחלה מגבר אחרי זה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

BOSS BA, לא מרים סאב של 400 אר אמ אס "בקלות", אם המגבר הזה נותן 150 וואט בגישור, אז אני אגיד "וואו".

אדי, לא בונים תיבה אפילו מקלקר ב70 שח, אולי כפול אם חוסכים בטיב התיבה.

לגבי השאלה של טיב המגבר של בוס 1000 BA הוא אכן זיוף, יש חברה שנקראת BOSS AUDIO

ואין לה שום מוצר תחת הסידרה או השם הזה, (זה לא משנה אם הבחור מוכר גם ALPINE,ROCKFORD)

דרך אגב, פיוניר לא מייצרים תיבות לפי מיטב ידיעתי, הייתי מוודא מראש את נתוני התיבה שאתה הולך לרכוש ואת טיבה.

עכשיו, מה שאתה הולך לעשות, לקחת שני סאבים חזקים, ולתת להם תיבות ענקיות (משום שזה יוצא 80-90 ליטר מינימום מהבאגז שלך.) ונותן להם הגברה מצחיקה, אני יכול לנחש שאין לך עוד מגברים ?

שמעת פעם בתוך רכב עם שני סאבים בלי "רמקולים" מוגברים וכמו שצריך ? זה בלתי אפשרי.

דרך אגב, איזה סוג של רכב זה שאתה מקריב ככה את הבאגז שלו ? ותחשוב פעמיים אם אתה רוצה באס ברמה כזאתי, אתה צריך להתאים את הרמקולים בהתאם, משום שזה בכלל לא היה נעים לשבת במערכת מסוג זו.. (מניסיון)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...