Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים רבים ,שיניתי גישה , כעט הכיוון הוא לרכוש מכונית מיני שתוכל להתמודד עם נסיעות קצרות מחוץ לעיר , אני מניח שרובן כאלה , רצוי לא חדש ז"א גם שנת 2010 זה ממש טוב . עם גיר אוט' או רציף אך לא רובוטי .

יותר חשוב לי החיסכון ואמינות הרכב על פני נוחות.

רכב שיוצר בשנת 2010 צפוי להיות בטיחותי ז"א ABS , כ"א וגם ESP כי רכב בסגמנט המיני

הוא קל משקל ולא ממש יציב מטבעו וכאן ה ESP מסייע רבות .

חשוב מאוד שניתן יהיה לכוון את ההגה ומושב הנהג (הגה לגובה ומושב לגובה ומרחק )

יש לי 30 אלף ש"ח , מוכן להגדיל את התקציב ל סביבות ה 50 .

אני רוצה לרכוש ממקום מסודר ולא מפרטי - הכוונה למגרש גדול , ידוע שלא מתפשר על שמו הטוב .

חברי הפורום ממליצים להתרחק מסוחרים קטנים, זהו קו המחשבה שמוביל אותי . חבל ש"ביד 2" אין סינון קפדני , כל אחד יכל למכור "רכב מפואר מפרטי שעבר טיפולים רק במורשה"...

אשקיע בבדיקה לפני קניה על מנת לבדוק את המרכב ובבדיקה במוסך על מנת לבדוק את מכלולי הרכב כי כמו שהבנתי מכוני הבדיקה

במקום לעשות את כל התהליך ז"א לבדוק גם את מכלולי הרכב וגם שלדה , עושים עבודה טובה רק לגבי השלדה .

בעבר היה מבצע באוטוסנטר אך העניין כמדומני לא פורסם בטלוויזיה או ברדיו (או שאני טועה ?)

אני מחפש מבצעים דומים .

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

ב-50 אלף ש"ח ולאור הדרישה לגיר אוטומטי כלשהוא יש לך שני כיונים אפשריים לדעתי -

1. מכונית מיני אוטומטית בת שנה-שנתיים - בעיקר יונדאי i10, סוזוקי אלטו וקצת קיה פיקנטו.

2. מכונית סופר-מיני אוטומטית בת שנתיים-שלוש - בעיקר פיאט גרנדה פונטו, דייהטסו סיריון, ניסאן מיקרה וקצת פורד פיאסטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ב-50 אלף ש"ח ולאור הדרישה לגיר אוטומטי כלשהוא יש לך שני כיונים אפשריים לדעתי -

1. מכונית מיני אוטומטית בת שנה-שנתיים - בעיקר יונדאי i10, סוזוקי אלטו וקצת קיה פיקנטו.

2. מכונית סופר-מיני אוטומטית בת שנתיים-שלוש - בעיקר פיאט גרנדה פונטו, דייהטסו סיריון, ניסאן מיקרה וקצת פורד פיאסטה.

על האלטו חיפשתי מידע וכל פעם המסקנה היתה זהה, היא אולי חסכונית אבל בתור מכונית יש טובות ממנה .

חיפשתי פיקנטו ביד 2 , לא מצאתי בתקציב , אולי אני טועה בהגדרות המתקדמות של החיפוש

למה הכוונה "קצת פורד פיאסטה " ?

אם אני לא טועה ,הפיאט מגיעה עם גיר רובוטי

מה ההבדל בין הסיריון למיקרה מבחינת נוחות , שתיהן חסכוניות .

אצלנו יש את הטרייד אין של UMI,

אתה מקבל את הרכב מהיבואן ועם אחריות.

יש מגוון כלי רכב,

מוזמן לפנות אלי אם תרצה עוד פרטים.

הכוונה לספארק ,נכון ?

הספארק והפיקנטו מאוד מומלצות לנסיעה בעיר

הנסיעה שלי כוללת נסיעה של 5 דקות על מנת לצאת ל431 ואז נסיעה של 15 דקות עד היעד , אני מניח ששני הרכבים יעמדו בכך

גם את הספארק חיפשתי ביד 2 ומצאתי רק במחירים סביב ה 60 , יכל להיות שאני טועה בהגדרות החיפוש .

פורסם

מבין כל רכבי המיני, דווקא הספארק היא זאת שהכי מתאימה לנסיעות מחוץ לעיר. המנוע חזק יחסית והרכב מרגיש די טוב גם ב-120 קמ"ש, מה שאי אפשר בהכרח להגיד על כל שאר רכבי המיני.

"קצת פורד פיאסטה" - הכוונה היא שאין הרבה רכבים משומשים בשוק ומה שיש נמכר די מהר.

פורסם

אני רוצה לרכוש ממקום מסודר ולא מפרטי - הכוונה למגרש גדול , ידוע שלא מתפשר על שמו הטוב .

חברי הפורום ממליצים להתרחק מסוחרים קטנים, זהו קו המחשבה שמוביל אותי . חבל ש"ביד 2" אין סינון קפדני , כל אחד יכל למכור "רכב מפואר מפרטי שעבר טיפולים רק במורשה"...

אשקיע בבדיקה לפני קניה על מנת לבדוק את המרכב ובבדיקה במוסך על מנת לבדוק את מכלולי הרכב כי כמו שהבנתי מכוני הבדיקה

במקום לעשות את כל התהליך ז"א לבדוק גם את מכלולי הרכב וגם שלדה , עושים עבודה טובה רק לגבי השלדה .

בעבר היה מבצע באוטוסנטר אך העניין כמדומני לא פורסם בטלוויזיה או ברדיו (או שאני טועה ?)

אני מחפש מבצעים דומים .

תודה מראש לכל המגיבים

קו מחשבה שגוי מיסודו, במגרשים הגדולים אומנם יהיה קראוון מפואר עם מזגן ואיש מכירות עם עניבה - אבל כל החוקים שחלים על אחרון הסוחרים מהמגרשים הקטנים חל גם כאן, שלא תחשוב לרגע אחרת.

פורסם
על האלטו חיפשתי מידע וכל פעם המסקנה היתה זהה, היא אולי חסכונית אבל בתור מכונית יש טובות ממנה .

חיפשתי פיקנטו ביד 2 , לא מצאתי בתקציב , אולי אני טועה בהגדרות המתקדמות של החיפוש

למה הכוונה "קצת פורד פיאסטה " ?

אם אני לא טועה ,הפיאט מגיעה עם גיר רובוטי

מה ההבדל בין הסיריון למיקרה מבחינת נוחות , שתיהן חסכוניות .

הכוונה לספארק ,נכון ?

הספארק והפיקנטו מאוד מומלצות לנסיעה בעיר

הנסיעה שלי כוללת נסיעה של 5 דקות על מנת לצאת ל431 ואז נסיעה של 15 דקות עד היעד , אני מניח ששני הרכבים יעמדו בכך

גם את הספארק חיפשתי ביד 2 ומצאתי רק במחירים סביב ה 60 , יכל להיות שאני טועה בהגדרות החיפוש .

החדשה עולה 62,900, יד שנייה פחות ויש גם עם 0 ק"מ

פורסם

עד 120 אשתדל לא להגיע ,זה פוגע בצריכת דלק ,אין הצדקה למהירות בכבישי הארץ אך טוב לדעת שהמנוע מאפשר נסיעה רגועה בסביבות ה 110 .

המתחרה הישירה של הספארק היא הפיקאנטו,נכון ?

כאשר הספארק מציעה יותר כוח והפיקאנט יותר פינוקים וחסכון , יש צדק בדבריי ?

פורסם
עד 120 אשתדל לא להגיע ,זה פוגע בצריכת דלק ,אין הצדקה למהירות בכבישי הארץ אך טוב לדעת שהמנוע מאפשר נסיעה רגועה בסביבות ה 110 .

הדגם החדש עבר מתיחת פנים, אבל יש פה טבלת השוואה למתחרות תוכל לראות את ההבדלים, הספארק החדשה מאובזרת מאוד ומגיע עם מנוע של 1.2 ליטר לעומת הפיקנטו עם 1 ליטר

פורסם

המתחרות הישירות של הספארק הן כל מכוניות המיני הידניות - פיקנטו, אלטו, i10, פנדה, מיי, סיטיגו...

אני לא יודע איך הגענו לדבר על הספארק (למרות שלדעתי היא אחלה מכונית מיני ידנית!), כי היא בכלל לא משווקת עם גיר אוטומטי אלא רק בגרסה ידנית, מה שאומר שלפי ההודעה הראשונה שלך היא בכלל לא רלוונטית.

אולי אם גיא משברולט יתקשר כבר לחברה' משברולט ארה"ב ויזמין אוניה של ספארק אוטומטית, יהיה על מה לדבר :-D

בכל מקרה מבחינת אבזור נטו אין הרבה הבדל בין הספארק לפיקנטו. הדגם הקודם של הספארק (לפני מתיחת הפנים) הרגיש קצת פחות איכותי מהפיקנטו וגם היה קצת פחות מאובזר אבל הפער צומצם בצורה משמעותית השנה במסגרת מתיחת הפנים. לספארק יש מנוע טוב יותר ממנוע ה-3 צילינדרים של הפיקנטו. חוץ מזה, יש את עניין העיצוב (פנים+חוץ) שזה כבר עניין של טעם אישי.

פורסם
קו מחשבה שגוי מיסודו, במגרשים הגדולים אומנם יהיה קראוון מפואר עם מזגן ואיש מכירות עם עניבה - אבל כל החוקים שחלים על אחרון הסוחרים מהמגרשים הקטנים חל גם כאן, שלא תחשוב לרגע אחרת.

אני בטוח שאני לא היחיד אך אוכל לחלוק מן הניסיון שלי (בלי לנקוב בשמות )

הגעתי למוכר פרטי , המשפט הראשון שלו, הרכב במצב טוב מאוד, מטופל במוסך מורשה

כששאלתי אותו מה שם המוסך , הוא "שכח" . הרכב סבל ממכות בכל מקום אפשרי, סלון הרכב היה מטונף , בנסיעה כולו חרק .

הגעתי למגרש, הסוכן ראה שנכנסתי והחליט להתעלם!!! כששאלתי מי יכל לעזור לי , הוא שאל "באיזה עניין ? " ...

מצאתי פיאט פונטו והגעתי לסוחר מתחזה ...

אני כבר לא יודע למי להאמין !!!!

אני לא יודע איך הגענו לדבר על הספארק (למרות שלדעתי היא אחלה מכונית מיני ידנית!)- טעות שלי , רכב עם גיר רגיל לא רלוונטי כלל

פורסם

מה הסיכוי למצוא סיריון בחברת ליסינג ידועה ב50K ?

באחד המגרשים בהם בדקתי ,מצאתי סיריון והתברר שהרכב הכי רחוק ממצב מכני טוב ומחייב יישור קו שיכלול ברקסים,פלגים,חיישנים ניקוי מערכת דלק,גלגלים חדשים,פחחות

כמובן שהכל התחיל מ "הרכב במצב מכני מעולה ... " - או שהסוכן לא באמת ידע על מה הוא מדבר או שחשב שאאמין לו ללא בדיקה מצידי .

אני רק מקווה שבחברות ליסינג הגדולות ,הסוכנים עומדים מאחורי המילים שלהם

פורסם
הגעתי למוכר פרטי , המשפט הראשון שלו, הרכב במצב טוב מאוד, מטופל במוסך מורשה

כששאלתי אותו מה שם המוסך , הוא "שכח" .

אפשר לשאול מה שם המוסך עוד בטלפון, לפני שבאים.

יהודה

• תוכן חדש...