Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם מדובר בבית קפה שממוקם בלב שכונת מגורים ישנונית אז כנראה שתמצא שם את השכנות הגרושות או שתמצא שם את הילדות בנות ה-14 שלהן.

ואם מילפיות ו teens (או שניהם יחד) זה בדיוק מה שהוא מחפש ? :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
צביקה,

האמת ששאלתי את עצמי את השאלה הזאת אלפי פעמים, ופשוט הגעתי למסקנה שאני עובר בשביל העבודה ובשביל להתחיל את החיים שלי במרכז.

אני לא עובר למרכז בשביל בארים/מסיבות והנאות..כמובן שמדיי פעם אני אבלה,אהנה ואצא למסיבות.. אבל זו לא המטרה שלי, המטרה היא כמו שכתבתי בשביל להתחיל לבנות את החיים שלי במרכז. בגלל זה אני מתייעץ איתכם איך עושים את הצעד הענק הזה.

גדי,

שלחתי קורות חיים לחברה שאנחנו עובדים איתה יחד ואני מקווה שיזמנו אותי לראיון ואתקבל לשם במקביל לחיפושים של הדירה.

שמעתי שיש דירות כאלו כשאתה עובר אז המחיר כולל גם חשמל, מים, גז וכל הדברים האלו..איך זה הולך? ידוע לך משהו על זה?

מה התקציב שלכם (כל אחד מהחברים) לשכר דירה (פר חודש) אם אפשר לשאול? אם תתן תקציב יהיה יותר קל לכוון אותך.

בנוסף, מה אתה מחפש בסביבת המגורים (שקט, נגישות, אזורי בילוי רבים) ועד כמה חשוב לך לגור בשכונה עם אוכלוסיה "איכותית" (או במילים אחרות, האם יש לך בעיה לגור בשכונה שהאוכלוסייה שם היא מעט קשת יום או שהשכונה לא נחשבת מי יודע מה)?

וכמובן האם יש אזור מועדף? אזור המרכז זה מושג די רחב.

יש דירות שהמחיר כולל את כל ההוצאות (או את רובן), אבל נראה לי שזה לרוב קורה ביחידות דיור (אנשים עם וילה או משהו בסגנון שמשכירים את יחידת הדיור למישהו וכוללים במחיר את כל ההוצאות השונות).

אבל בשורה התחתונה זה לא משנה, כי גם אם השכר דירה לא כולל את כל ההוצאות, אתה יכול לחשב אותן (את העלות של הארנונה מבררים מול בעל הדירה, חשמל מים וגז זה תלוי צריכה כמובן ויש כל מיני הוצאות אחרות כמו אינטרנט, כבלים, ועד בית וכדומה).

כמובן שלא משנה אם זה רק שכר דירה או שכר דירה עם כל ההוצאות, תמיד חשוב להשוות את המחיר שמציעים לכם עם מחירי דירות באזור כדי לראות שלא עושים עליכם קופה.

פורסם
בראשון לציון יש לך את היס פלנט, סינימה סיטי, טמפל בר, גוטה בר, ברנש, כצה, אידאה, רנאטו, ברסה, אסו, יודלה, סינדיבאד, יולו, ברנרד, מאמי, חדשות, טראבין וזו רק רשימה חלקית של בארים, פאבים ומועדונים שפתוחים כל יום עד 3:00-4:00 בלילה, זה מבלי להתחיל למנות את עשרות המסעדות שמפוזרות בין המערב למזרח, כולל באזור תעשיה הישן (שכרגע מתחדש בענק).

לכן כתבתי שזה נכון לראשון לציון במידה מסוימת.

הבעיה עם רוב המקומות בראשון היא שהם לרוב ממוקמים באחד משני אזורי התעשייה (או סתם תקועים באמצע החולות של הסופר-לנד), מה שאומר ששוב - אי אפשר לצאת אליהם סתם ככה בספונטניות וצריך לתכנן מי יביא את האוטו, מי יהיה נהג תורן או מי משלם על המונית.

זה לא שונה משמעותית מלגור בפתח-תקווה ולנסוע לתל-אביב. לפחות מתל-אביב לפתח-תקווה יש מוניות שירות כל הלילה...

ואם מילפיות ו teens (או שניהם יחד) זה בדיוק מה שהוא מחפש ? :lol:

איציק

שיהיה לו בכיף, מפרגן :-D

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעוד פחות מ3 חודשים בע"ה אני אמור להשתחרר מצה"ל.

שלחתי קורות חיים לחברה שאנחנו עובדים איתה יחד ואני מקווה שיזמנו אותי לראיון ואתקבל לשם.

את רוב הדברים החשובים כבר אמרו לך. עצתי היחידה בשלב זה: אל תרתום את העגלה לפני הסוסים.

קודם תמצא עבודה, אח"כ תבחר את המיקום והמחיר בהתאם. אין טעם לרוץ כרגע, זה לא פרודוקטיבי.

אנחנו נהיה כאן גם מחר וגם בעוד חצי שנה. גם פתח תקווה לא הולכת לשום מקום לצערנו. :wink:

בהצלחה בראיונות.

פורסם
לכן כתבתי שזה נכון לראשון לציון במידה מסוימת.

הבעיה עם רוב המקומות בראשון היא שהם לרוב ממוקמים באחד משני אזורי התעשייה (או סתם תקועים באמצע החולות של הסופר-לנד), מה שאומר ששוב - אי אפשר לצאת אליהם סתם ככה בספונטניות וצריך לתכנן מי יביא את האוטו, מי יהיה נהג תורן או מי משלם על המונית.

זה לא שונה משמעותית מלגור בפתח-תקווה ולנסוע לתל-אביב. לפחות מתל-אביב לפתח-תקווה יש מוניות שירות כל הלילה...

שיהיה לו בכיף, מפרגן :-D

לא מדוייק, הברנש נמצא באמצע העיר ב"שקם", הגוטה נמצא ליד מופת, האידאה-ברסה-רנאטו יושבים על הרצל והכצה על כצנלסון פינת ז'בוטינסקי.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

איציק נ.

מילפיות ו-teens ה-קומבינציה :lol:

gadik6

התקציב בערך עומד נגיד לדוגמא שכ"ד 1500 ש"ח + 500 ש"ח (חשמל מים וכד'..) כל אחד מאיתנו..ונגיד עוד 500-700 ש"ח לא יודע בערך כמה על אוכל. נגיד סה"כ 2500-2700 ש"ח הוצאה חודשית.

לגבי הסביבת מגורים אני לא מחפש שכונה שכל השכנים הם רופאים ודוקטורטים כנ"ל אני גם לא רוצה לגור בשכונת הרשע והפשע שכל יום יש פורים..מחפש משהו נורמטיבי, ממוצע.

כדאי בכלל לחפש יחידת דיור? או שעדיף דירה להשכרה?

ויש דבר כזה שנקרא תיווך? מומלץ לפנות לזה או שעדיף לחפש לבד?

Derish

אני מחפש.. אבל כמו שאמרו לי שאני לא אתחיל להיות בלחץ ובסוף אקבל עבודה והדירה הראשונה שתבוא לי בעין אני אצטרך כבר להתמקם שם כדי שאני לא אתמקם לי מתחת לעיתונים :-)

ותודה!

• אחראי פורום
פורסם
גם פתח תקווה לא הולכת לשום מקום לצערנו. :wink:

למה לא? הולכת ונהיית יותר גרועה :lol:

עשיתי את המעבר הזה לפני כ-8 שנים, מהצפון קודם לפתח תקווה ואז לאזוּר. בהחלט, אריות גוש דן.

אבל מה, בחרנו בהן במודע. סיימתי בדיוק ללמוד, עני מהתחת, אשתי עדיין היתה סטודנטית.

אז בהחלט מדובר על מקומות עם סקסאפיל של חירייה ולא היה לנו את ה"בר שלנו מתחת לבית", אבל גרנו ביחד,

עצמאיים באמת והיינו מאושרים. כלכלית ההחלטה היתה בהחלט במקום וגם עם משכורות העתק שהרווחנו אז,

יכולנו לתחזק בית (אז השכירויות היו סביב 2100 ש"ח לדירות 3 חדרים :shock:), 2 רכבים וגם פינוקים קלים מסביב.

3 שנים אחרי עשיתי את הדרך חזרה.

בהצלחה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...