Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

חפצה נפשי במעט נפט לצורך נקיונות שונים ומשונים שמצריכים את המוצר הנדיר.

בכל תחנות הדלק שחיפשתי שלחו אותי לחפור בורות באדמה ולחפש שם נפט ואמרו שזוהי הדרך הקלה.

האם יש כאן צדיק אחד שיוכל להפנות אותי לעסק שעדין מוכר נפט באזור יקנעם/חיפה/קריות?

אולי מכאן תבוא הישועה.

פורסם

אני מניח שאתה מחפש נפט בעבור ניקוי של שרשרת אופנועים ובכלל. שני הערות עבורך. הראשונה, נפט הוא יקר יותר מסולר ויקר בהרבה, לכן לא הגיוני להשתמש בו לניקוי. הערה שנייה, היום כבר קיימים חומרים יעודיים לניקוי והם הרבה יותר טובים.

תגיד לי מה אתה רוצה לנקות ואני אוכל לעזור לך, יש הרבה תרסיסים טובים היום בשוק. יש גם חומרים טובים שבאים בצורת נוזל ולא תרסיסים כולל חומרים לניקוי מנועים, צילנדרים, בוכנות, גלי זיזים וכיוצא בזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני מניח שאתה מחפש נפט בעבור ניקוי של שרשרת אופנועים ובכלל. שני הערות עבורך. הראשונה, נפט הוא יקר יותר מסולר ויקר בהרבה, לכן לא הגיוני להשתמש בו לניקוי. הערה שנייה, היום כבר קיימים חומרים יעודיים לניקוי והם הרבה יותר טובים.

תגיד לי מה אתה רוצה לנקות ואני אוכל לעזור לך, יש הרבה תרסיסים טובים היום בשוק. יש גם חומרים טובים שבאים בצורת נוזל ולא תרסיסים כולל חומרים לניקוי מנועים, צילנדרים, בוכנות, גלי זיזים וכיוצא בזה.

אכן מדובר בשרשרת של אופנוע.

כנראה שאסתפק בסופו של יום בסולר.

פורסם

יש כימיקלים מיוחדים לזה. כאשר אתה שואל לגבי ניקוי לאיזה ניקוי אתה מתכוון? לניקוי צילנדרים, ראש מנוע וכיוצא בזה מפיח או משומנים, שמנים וגיריזים למינהם?

אני משתמש בחומר של חברת WURTH אשר יעודי לדבר הזה. יש להם ליין חומרים שפשוט חבל"ז. הם עושים את העבודה בצורה טובה מאוד אבל החומרים שלהם לא בדיוק זולים.

יש להם חומר לניקוי ראשי מנוע, גלי זיזים וכיוצא בזה מפיח וגם משמנים ושאר מזהמים. זה בא בצורת תרסיס ספריי. זה לא פוגע בגומי או בפלסטיק.

יש חברות אחרות שמייצרות מן חומצה שאתה פשוט מניח את כל הראש מנוע או חלקים שאתה מעוניין לנקות וזה מוריד את כל הזוהמה מהחלק. מה שכן החומצה הזו כן מעכלת גומי ופלסטיק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
אכן מדובר בשרשרת של אופנוע.

כנראה שאסתפק בסופו של יום בסולר.

אני משתמש בחומר של חברת WURTH. יש להם ספריי שנקרא מולטי. זה 5 פעולות בתרסיס אחד. אחד מהדברים שהוא עושה זה גם מנקה שרשראות.

פורסם

נסה להשיג את הסוד של הקרבורטוריסטים ומחדשי המנועים - מהו החומר שמריח כמו הליזול מהמחראות הצבאיות של פעם שהם ממלאים באמבטיות שלהם.טובלים בתליה מחוט ברזל ויוצא חדש.

פורסם
אני מדבר על ניקוי חיצוני של המנוע, הסרת כל הג'יפה והגעה למצב של מתכת נקייה.

כאמור אני משתמש בחומרים של ווירט. יש להם מין חומר ירוק שהוא דגירסר חזק מאוד. הוא לא פוגע בגומי או בפלסטיק והוא אינו מזיק לסביבה. מרססים אותו על המנוע, משפשפים חזק עם מברשת ואחרי זה שוטפים עם מים. יש להם עוד חומר שהוא תרסיס וזה לניקוי מנועים מפיח, שומנים וליכלוך. אפשר לנסות גם את זה. תלוי גם ג'יפה יש לך על המנוע.

נסה להשיג את הסוד של הקרבורטוריסטים ומחדשי המנועים - מהו החומר שמריח כמו הליזול מהמחראות הצבאיות של פעם שהם ממלאים באמבטיות שלהם.טובלים בתליה מחוט ברזל ויוצא חדש.

יש כאלה חומצות אבל קח בחשבון שהם מאכלות גומי, פלסטיק וכיוצא בזה. טבילה של קרבורטור בכזו חומצה תגמור את כל חלקי הגומי שישנם בפנים ולא הוצאו. שימוש בכזה חומר מומלץ רק לחלקי מנוע מפורקים. זה בא בפח של 18 ליטר אם אינני טועה.

פורסם

אין לי ספק שכן שהרי מדובר בחומרים חבל על הזמן. איזה קנית וכמה זה עלה לך? חבר טוב מאוד שלי הוא מוסכניק ויש לו את הקטלוג שלהם. אין לי גישה לקטלוג אחרת הייתי ממליץ לך על יותר חומרים שלהם שניסתי בעבר.

פורסם

זה בכלל לא סוד, מדובר בחומצה גופרתית פשוטה או בתערובת שלה עם חומצת מלח

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...