Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים .

אז ככה מצאתי כמה דעות חלוקות ואני דיי נעול על הפיג'ו 206 , רציתי לדעת האם החלפים יקרים ? האם היא אמינה ? האם היא נוחה ? האם היא רואה הרבה מוסך ? האם הטיפול בה יקר ? ומהן היתרונות והחסרונות שלה .

אז ככה קיבלתי הצעה פיג'ו 206 XR 1.4 יד שלישית , ידנית שנת 2002 (ראיתי כי התיבה האוטומטית לא מומלצת) הבעיה כי הרכב עשה 134,000 ק"מ האם היא שווה בדיקה לאחר מספר ק"מ כזה ? והאם זה נחשב הרבה ק"מ ?

השימוש שלי ברכב הוא נסיעות קצרות בתוך העיר ושימוש בנסיעות קצרות .

תודה לעוזרים !

פורסם
שלום חברים .

אז ככה מצאתי כמה דעות חלוקות ואני דיי נעול על הפיג'ו 206 , רציתי לדעת האם החלפים יקרים ? האם היא אמינה ? האם היא נוחה ? האם היא רואה הרבה מוסך ? האם הטיפול בה יקר ? ומהן היתרונות והחסרונות שלה .

על כל השאלות האלו ענו כבר 206 פעמים בעבר בפורום הזה. יש למעלה כפתור חיפוש, תשתמש בו ותמצא את כל התשובות.

אז ככה קיבלתי הצעה פיג'ו 206 XR 1.4 יד שלישית , ידנית שנת 2002 (ראיתי כי התיבה האוטומטית לא מומלצת) הבעיה כי הרכב עשה 134,000 ק"מ האם היא שווה בדיקה לאחר מספר ק"מ כזה ? והאם זה נחשב הרבה ק"מ ?

השימוש שלי ברכב הוא נסיעות קצרות בתוך העיר ושימוש בנסיעות קצרות .

תודה לעוזרים !

מה הבעיה עם 134 אלף קילומטרים לרכב ממודל 2002? זה מתחת לממוצע המקובל בישראל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חדש פה בפורום ככה שזה המודעה הראשונה שלי ...

תודה על העזרה ,ולגבי ה - 134,000 ק"מ , אני יודע שלפי השנתון זה נמוך , השאלה שלי היא האם לאחר מספר כזה של ק"מ הרכב עדיין יכול להימצא במצב טוב ? והאם כדאי לשלם עליה בדיקה?

פורסם

רכב עם 134K יכול להיות במצב מצויין, ורכב עם 90K יכול להיות במצב זוועה. הכל תלוי בבעלים של הרכב, כיצד תוחזק, טופל, תאונות וכו' במהלך כל השנים.

אני נוהג לקחת רכבים ישנים כאלה למכון בדיקה ולבצע בדיקת שלדה בלבד (כ200 ש"ח), ואת הבדיקה של שאר המכלולים לבצע באחד המוסכים המומלצים בפורום, ו\או מוסך שאתה סומך עליו. ככה אפשר לקבל תמונת מצב ראלית יותר לגבי מצבו של הרכב בפחות כסף.

• תוכן חדש...