Jump to content

elad648

  • הודעות

    12
  • כאן מאז:

הנקודות של elad648

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. התופס של הבדיקה אצל האדם שרצה לקנות ממנו את הרכב , הוא רצה להוריד אותו משמעותית במחיר ואותו בן אדם שמוכר לא הסכים אז הוא לא השאיר לו גם את הבדיקה , בכל אופן בדיקה לרכב אני גם ככה יעשה כדי לראות באמת שלא עובדים עליי.. השאלה רק אם היד זה בעייתי למכירה בעתיד גם אם הרכב במצב טוב
  2. אני מעוניין להשתמש בו להרבה זמן , שחכתי לציין שהרכב עבר היום בדיקה כי קונה אחר התעניין בו ולקח אותו לבדיקה ועל העניין הכספי הוא לא לקח , אבל מבחינת הבדיקה הרכב נמצא תקין בהכול , מה שכן אני גם רוצה לקחת אותו לבדיקה כדי להיות בטוח לפני ..
  3. קיבלתי הצעה לפיג'ו 206 XT , שנת 2001 , ידנית , הרכב עשה 120,000 ק"מ יש לו טסט לשנה ,עבר החלפת קלאץ לפני חודש , הבעיה היחידה היא שהרכב הוא יד רביעית , האם בעתיד יהיה לי בעיה למכור את הרכב ? והאם כדאי לקנות אותו כאשר הרכב הוא יד רביעית ? (המחיר נמוך)
  4. אז ככה , הלכתי לפגוש את הבחור , ולאחר שהלכתי עם אבא שלי שהוא מבין בכל העניין של מכונאות , אבא שלי חושב שהאדם לא אמין והוא מצא כמה בעיות ברכב . מצאתי הצעה חדשה , פיג'ו XT שנת 2001 ידנית , מספר ק"מ 120,000 הרכב עם טסט לשנה , ב14 אלף ש"ח , הבעיה שמציקה לי היא שהרכב הוא יד 4 (כל הידיים היו פרטיות) . האם יהיה לי קל למכור את הרכב בעתיד כאשר הוא יד רביעית ? כי ממש התלהבתי מהרכב.
  5. תודה רבה על העזרה !
  6. תודה רבה ! יש לציין כי הרכב לא עבר תאונה ! ויש לו תוספת של חלון גג , האם יש לרכב שוק וקל למכור אותו ?
  7. תודה רבה ! ואיך הנסיון שלך עם הפיג'ו 206 ? אתה מרוצה ממנה בסה"כ ? יקרה לטיפול ? חסכונית ?
  8. אז ככה אחרי הרבה מוסכים והרבה רכבים החלטתי כנראה ללכת על הפיג'ו 206 (קניית רכב ראשון שלי ) קיבלתי הצעה של פיג'ו 206 XT 1.4 ידני , שנת 2001 , יד ראשונה , הרכב עשה 96,000 ק"מ , והמחיר שלו הוא 16 אלף . האם כדאי ללכת על ההצעה הזאת ? ולקחת אותו לבדיקה ? ורציתי לשאול כמה עולה טסט לרכב כזה ? והאם בעתיד יהיה לי קל למכור אותו ?
  9. אני חדש פה בפורום ככה שזה המודעה הראשונה שלי ... תודה על העזרה ,ולגבי ה - 134,000 ק"מ , אני יודע שלפי השנתון זה נמוך , השאלה שלי היא האם לאחר מספר כזה של ק"מ הרכב עדיין יכול להימצא במצב טוב ? והאם כדאי לשלם עליה בדיקה?
  10. שלום חברים . אז ככה מצאתי כמה דעות חלוקות ואני דיי נעול על הפיג'ו 206 , רציתי לדעת האם החלפים יקרים ? האם היא אמינה ? האם היא נוחה ? האם היא רואה הרבה מוסך ? האם הטיפול בה יקר ? ומהן היתרונות והחסרונות שלה . אז ככה קיבלתי הצעה פיג'ו 206 XR 1.4 יד שלישית , ידנית שנת 2002 (ראיתי כי התיבה האוטומטית לא מומלצת) הבעיה כי הרכב עשה 134,000 ק"מ האם היא שווה בדיקה לאחר מספר ק"מ כזה ? והאם זה נחשב הרבה ק"מ ? השימוש שלי ברכב הוא נסיעות קצרות בתוך העיר ושימוש בנסיעות קצרות . תודה לעוזרים !
  11. שלום. אני מעוניין בקניית רכב למטרות של נסיעה בעיר בד"כ ורכב חסכוני , בעת חיפושי מצאתי את הפיג'ו 206 XR 1.4, רציתי לדעת חוות דעת עלייה , האם החלפים יקרים ? האם היא אמינה ? ראיתי הצעה של פיג'ו 206 XR 1.4 , שנת 2002, ידנית (שראיתי כי הידנית מומלצת הרבה יותר מאוטומט) יד 3 ומאוד התעניינתי בהצעה כי המחיר נמוך , הבעיה היחידה היא כי הרכב עבר 134,000 ק"מ , האם ההצעה היא משתלמת ? האם לאחר מספר הק"מ עדיין שווה לקחת אותה לבדיקה ? תודה רבה לעוזרים.
×
×
  • תוכן חדש...