Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נענוע רכב בזמן תדלוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל לערבב תוסף יש דרך יותר יעילה,

מתדלקים את הרכב, עוצרים את התדלוק מכניסים מעט תוסף,

ואז שוב דלק, ושוב תוסף.

מתערבב בצורה הכי טובה ויעילה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפילו אם מוזגים את התוסף לפני התדלוק הא יתערבב מזרם הדלק המגיע מלמעלה ומה שנותר מתערבב ב-100 המ' הראשונים בנסיעה. אין ספק שהנענוע מיותר.

יתכן מאוד שהנהג המתואר פשוט פספס תרגיל באימון הבוקר שלו ורוצה לפתח שרירים אלה או אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני אישית גם מנענע ככה את האוטו כדי שיכנס דלק עד סוף הפיה ,הייתי רגיל לעשות את זה בסופה של הצבא ומאז ועד היום זה ממשיך :)

I ♥ my Honda & I ❤ JDM

Honda Civc EX 93

Honda Civic 97 Coupe

פורסם

אני רגיל לזה לזה מקטנוע מסויים, אחרי שמתדלקים פול היה מסרב להניע דקות ארוכות של סטרטר, אחרי הניעור היה מניע.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הנענוע של הרכב אמור לגרום להכנסה של דלק נוסף והוצאת האויר שנלכד במיכל.

בדרך כלל הדבר יעיל בתדלוק של סולר, תדלוק איטי במשאבה, עד אשר הידית תדלוק קופצת,

מנענעים את הרכב, וניתן להכניס עוד 2-3 ליטרים נוספים.

בבנזין זה לא יעיל.

ל'

מאשר. בקורדובה שלי אכן נכנסים בשמחה רבה עוד ליטרים יפים (וכל ליטר אצלי שווה כ-20 קילומטר, אז כדאי) לאחר נענוע קטן. בבנזין לאומת זאת, יכולה להיות רעידת אדמה ולא יכנס שום דבר משמעותי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני מתדלק ברמת המהירות הנמוכה ביותר ובדרך כלל בלילות ושקר בחוץ. חוסך הכי הרבה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

aka77 ^^ -- הדבר הכי שטותי ששמעתי מעודי. באותה מידה אתה יכול לתדלק עד הסוף שהפיה קופצת ולהמשיך לתדלק לאחר מכן לאט יותר שיכנס עוד. לא יוצא לך מזה שום דבר מעבר לכך שאתה עומד עוד דקה שתיים בתחנה..

Opel Adam S 2017

פורסם

קראתי מחקר (האמיתי שאין לי מושג עד כמה שזה אמין) שבקור ובזרם חלש יותר נצבר יותר גושים בנוזל וכך תכלס אתה מכניס יותר....

כל אחד באמנותו... הכי הרבה בזבזתי עוד דקה שתיים בתחנה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
אני מתדלק ברמת המהירות הנמוכה ביותר

גם אני עושה זאת, כדי למנוע את "אפקט הקצף המתנדף" המוכר לכולם ממזיגה מהירה מידי של קולה.

אם זה גוזל לי בסך הכל 3 דקות מהחיים ואולי גם "חוסך" חצי ליטר דלק- דיינו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
כל זה בשביל להכניס עוד כמה ליטרים? בשביל לדחות את התדלוק הבא?

בזבוז זמן אם תשאלו אותי.

כמו שאמרתי. אצלי כל ליטר שווה כ-20 ק"מ. משמע אם האקדח קפץ ב-43 ליטר, ולאחר נענוע והוצאת אוויר הצלחתי להגיע ל-48 ליטר, קיבלתי עוד כ-100 ק"מ נסיעה. משמע יום נוסף לפי הנסועה היומית שאני עושה.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...