Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה התחילו לשווק את הסופרב 1.8 טי.אס.איי. עם גיר 6 היל' פלנטרי במקום גיר די.אס.ג'י 7. בסוכנויות סקודה השונות סיפרו שיש ביקוש עצום לגירים הללו וכרגע יש מחסור בגירי די.אס.ג'י.

מנגד, באתר אוטו, במסגרת סקירה של מכוניות מנהלים, קראתי בשבוע האחרון שבאופן מכוון קונצרן פולקסווגן החליט להתקין בסופרב גיר פלנטרי מיושן 6 הילו' כדי לבדל אותה מהפסאסט ועל מנת למדרג אותה נמוך יותר מהפאסאט, בהתחשב בכך שכל עוד היה בסופרב גיר די.אס.ג'י 7 - הרי שיחסית לתמחור של הסופרב ולאבזור שהציעה, זו היתה עסקה משתלמת יותר מהפאסאט.

האם אכן זו הסיבה לשינוי בגיר מדי.אס.ג'י לפלנטרי?

פורסם

מ-2013 חזרו להציע את ה-DSG7 בסופרב.

הגיר אוטומטי הוא אכן בגלל הביקוש הגדול ל-DSG.

אם הייתי רוצה ב-2012 להזמין סופרב 1.8TSI DSG היית צריך להמתין משהו כמו שלושה חודשים, אבל לאוטומטית היתה אספקה מידית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הסיבה היא כנראה באמת שהיה מחסור ב-DSG ואי אפשר היה להתקין בכל קשת הדגמים.

הסופרב האוטומטית נוסעת מעולה ועדיין מרגישה מאוד זריזה ונעימה, הגיר האוטומטי חוסך את תופעות הלוואי של ה-DSG אבל מקלקל מעט בסעיף הביצועים ובצריכת הדלק. אני אישית בגלל חששות אמינות לטווח ארוך של ה-DSG הייתי מעדיף את האוטומטי הרגיל (למרות שגם הוא לא נחשב שיא האמינות).

פורסם

לא זה ולא זה..

הסיבה היא האמינות הירודה של תיבות ה dsg.

ושלא יגידו לך אחרת.

עכשיו מחזירים אותם כי הצליחו להתגבר על הגורם לתקלות הבלתי פוסקות שלה..

• תוכן חדש...