Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני, בחייאת, אחרי כל העמודים והדברים שהבאתי כאן אתה כותב "כ-------ל" ו"ב-ד-י-ו-ק"?

נפלת, ממש נפלת.

לא יבגני, לא פינדר, אפילו העו"ד שהגיש את העתירה הזו לא טען שכל הכתבים בישראל היום חושבים אותו דבר על ביבי.

ואני בספק עד כמה את יו"ר ועדת הבחירות ניתן להאשים בימניות יתר או הזדהות עם ביבי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלו דברי השופט

ישראל היום' אינו מכחיש כי יש לו 'תעודת זהות אידיאולוגית', אותה תעודת זהות קשורה לימין הפוליטי. עם זאת, אם היה די בכך כדי להצהיר כי עיתון מסוים הוא בגדר תעמולה, בהתבסס על סיקוריו החדשותיים - סבורני כי היה בכך גם כדי להשליך על עיתונים יומיים אחרים, אשר להם 'תעודת זהות' הקשורה לשמאל הפוליטי. אכן, בעולם אוטופי, העיתונות הייתה אובייקטיבית לחלוטין, והסיקור היה חדשותי ונטול כל אג'נדה... עיתונות מסוג זה אינה יכולה להתקיים, הלכה למעשה, בעולם אמיתי

וזה בדיוק מה שכתבתי כמה עמודים אחורה. אין כזה דבר עיתון בלי תעמולה. אני ממש מבין את ההחלטה של השופט. אם הוא היה קובע חד משמעית שזה כלי תעמולה הימין היה עותר לסגור את "ידיעות" או כל עיתון בעל דעות שמאלניות אחר והשופט היה חייב לאשר גם את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שכנעתם אותי. זה לא כלי תעמולה אלא רק עיתון עם תעודת זהות שקשורה לימין הפוליטי. וחומוס צבר זה כמו עלי קראוון, כי שניהם חומוס. גם פיאט זה כמו פרארי, כי שתיהן מכוניות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי אמר שזה לא כלי תעמולה? ברור שזה כן, אבל על העיקרון הזה אפשר לסגור את כל העיתונים.

פורסם
ממשלת בנט-יש-עתיד-כחלון-מר"צ-ערבים-ויחד

מעניין באמת לראות זהות יהודית יושבים בממשלה עם מפלגות ערביות :roll:

תוסיף לאותה ממשלה את יש עתיד וש"ס, ותקבל פצועים והרוגים.

A Dothraki wedding without at least three deaths is considered a dull affair. (מתוך "שיר הקרח והאש")

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני בכנות נדהם שאתם כותבים על הגנום היהודי. זה הצד השני של תורת הגזע, והוא לא יותר טוב לא מכאן ולא מכאן.

חן, עם כל הכבוד לכישרון המולד, אתה לא יכול ללמוד לבד רפואה, או גיאודזיה, או אפילו תכנות מעל לרמה מסוימת.

המוכשר יצליח לקחת את מה שהוא למד וליצור מזה משהו חדש, במסגרת מחקר. אבל בשביל מחקר צריך תנאים - מי שיאפשר לאותו המוכשר לשבת ולעסוק במחקר שלו. מוסד אקדמי לא נועד להחליף כישרון. הוא נועד לעזור לאדם לפתח את הכשרון שלו, וכן לספק לו את התנאים בהם הכשרון יבוא לידי ביטויי.

אני מעריך מאד השכלה פורמאלית, בתנאי שהיא רלוונטית ומתאימה לאדם שלומד אותה.

לא כל מסיים לימודי משפטים הופך למשה שרמן או יעקב נאמן, וגם כאן נכנס מוטיב הכשרון, שאי אפשר להמנע ממנו.

אני מופתע כל פעם מחדש מזה שאנשים פה לא מעריכים כ"כ השכלה פורמלית. יש סיבה לכך שאפילו בתחומים יותר "קלים" ללימוד עצמי, כמו מוזיקה, אנשים בערך עומדים בתור כדי ללמוד בבתי ספר כמו ג'ולייארד או ברקלי. ואפילו בנהיגה, המכנה המשותף הנמוך ביותר שלנו כאן, לא זכור לי שמישהו כאן אי פעם המליץ לא לקחת שיעורי נהיגה מתקדמת למתעניינים, אלא להסתמך על כשרון טבעי.

בדוק בהזדמנות כמה פרסי נובל קבלו היהודים ביחס ליחס המספרי ותבין.

אותו כנ"ל בנוגע להשפעתם בכלכלת ארה"ב, או בעצם בכל מדינה בה הם נמצאים, ותבין.

אני מאד בעד השכלה פורמאלית, בתנאי שהיא מתאימה ללומד אותה.

לא כל מסיים לימודי משפטים הופך למשה שרמן או יעקב נאמן, וגם כאן נכנס מוטיב הכשרון הבלתי נמנע.

אותו כנ"ל לגבי רופאים.

ואם נגעת במוסיקה ונגינה, אזי אלו תחומים ש 90% מההצלחה בהם תלוייה בכשרון בלבד.

אי אפשר להיות נגן גיטרה על סמך לימודים בלבד, ולכן רובם המוחלט של הנגנים לעולם לא למדו לנגן.

זהו כשרון מולד נטו.

גם נהיגה היא סוג של כשרון, שמורכב מאינסטינקטים חדים, קוארדינצייה טובה - ולא מעט אומץ.

אפשר לשפר את הקיים, אי אפשר להפוך אדם לא מוכשר למוכשר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, הטענות על פרס נובל גובלות באיזו מיסטיות לא רציונאלית שאני לא מוכן לקבל. שוב, הטענה ההופכית והמשלימה של זה היא "בדוק כמה יהודים עובדים בתחום הבנקאות ותבין". ההסבר ההגיוני והפשוט הוא תרבותי, בדיוק כמו שהציע בגירה (שהוא גם ההסבר לכך שיהודים נכנסו לתחום הבנקאות מלכתחילה).

ברור שאין פואנטה במיליון עורכי דין ורואי חשבון, ברור שרק הטובים ביותר באמת יכולים לתרום משהו. אבל גם הם לא יהיו כאן בהעדר תנאים ראויים שהם מקבלים במדינות אחרות. אף אחד לא מתווכח על חשיבות הכשרון. אבל כשרון במקום בו אין תנאים שיאפשרו לו לפרוח לא שווה כלום. מעבר לכך, יש גם המוני אנשים שמצליחים בתחומם מבלי שיהיו יחידי סגולה, והם לחלוטין לא היו מצליחים אם לא היה מי שמוביל אותם. בישראל, במשך רוב שנות קיומה, הבינו את זה. היום מבינים את זה פחות. זה מתחיל באחוזים עצומים של ילדים שלא יודעים מתמטיקה וממשיך הלאה לאורך כל הדרך.

אני לא חושב שהטענה על כך שרוב הנגנים מעולם לא למדו לנגן היא נכונה, לפחות לא בעולם המוזיקה המערבית. אומנם זה כבר פילוסופי קצת, אבל לאן שלא תסתכל, גם ציירים גדולים וגם פסלים ומי לא לקחו שיעורים בשלב כזה או אחר. אי אפשר אחרת. אפילו סתם ביקורת וליווי הם הכרחיים בכל למידה, אבל, כאמור, זה כבר ממש ויכוח פילוסופי.

סלואורייד, תודה על הציטוט. קראתי עכשיו עוד קצת באתרים השונים. מסכים עם מה שאתה כותב, וזה גם מה שטען השופט. זה גם מה שכתב פינדר לאורך השרשור.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני לא מתיימר להיות מדען גנום כמו חן ולכן אשייך את ההצלחה הבלתי ניתנת להפרכה של העם היהודי ביחס לגודלו באנושות, לנושאים תרבותיים נטו.

היהודים נרדפו ונרדפים במשך מאות ואלפי שנים, תמיד היינו מעטים מול רבים וכדי לשרוד היינו צריכים פשוט להתאמץ יותר, ולחנך את ילדינו להתאמץ יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4630438,00.html

דו"ח מבקר המדינה אמור לפרט את הגורמים והמהלכים שהובילו למשבר הדיור, אבל בליכוד סבורים שראוי שהציבור יידע על כך רק אחרי הבחירות. אמש פנתה ח"כ מירי רגב ליועץ המשפטי לממשלה במטרה שיורה על עיכוב הפרסום אולם בקשתה לא נענתה.

כי כמה שיותר מידע לציבור על מה שקורה מסביבו זו מהות הדמוקרטיה, ואנחנו לא רוצים את זה פה...

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הדו"ח מתייחס לתהליך שבין 2008 עד 2013 אבל זה לא מנע ממירי רגב להגיד אתמול שיש עתיד אשמה בדו"ח באותה מידה כמו הליכוד.

כחלון טען שהדו"ח לא רלוונטי כי הוא לא נוגע לשנתיים האחרונות במלואן ובמילים אחרות "אני לא יכול לתקוף את יש עתיד".

הליכוד הפך פה מעמד שלם לעבדים של הבנק ל-20-30 שנה אבל אנשים ימשיכו להצביע לו, אבסורד בהתגלמותו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בינתיים ביבי פירסם סטטוס בפייסבוק, בו הסביר למה לא יישב בממשלת אחדות.

הכל טוב ויפה, רק שמוזר קצת לקרוא שהוא נגד ויתור על שטחי יו"ש - מה קרה לנאום בר אילן המפורסם? מה קרה לטענות על כך שזה רק אבו מאזן שמונע את תהליך המו"מ?

מצחיק לקרוא את הטענות של אנשי ליכוד על הדו"ח. זכור לי שעד לא מזמן עיתונאים ביקרו דווקא את מבקר המדינה על כך שלא מיהר פירסם דוחות. עכשיו גם הוא אשם?

סלואו רייד, רוני, הנה עוד דוגמא קטנה (שכבר כתבתי עליה גם) לאופי הסיקור והביקורת ב"ישראל היום".

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בישראל היום נדיר למצוא ביקורת על ביבי ובטח שלא, השם ישמור, בעמוד השער.

מצד שני, ידיעות נוקט בגישה שונה (ומתוחכמת יותר לדעתי) של השמצת ביבי במקום האדרה ספציפית של מתמודד כזה או אחד, ובכך קשה יותר לשייך לו פרצוף של פוליטיקאי. אבל זה לא הופך את זה לפחות תעמולתי, כי המסר נקלט הרבה יותר טוב כשגורמים לך להבין אותו בעצמך במקום לכתוב לך אותו מול העיניים.

מצד שלישי, הבעיה האמיתית עם ישראל היום היא שמחלקים אותו חינם 6 ימים בשבוע וכל ההשלכות של זה שדנו בהם בהרחבה מקודם. זה גם הדבר שהכי הטריד את השופט בכל העניין הזה. חבל שאותו עו"ד לא חפר יותר בכיוון הזה. אולי היה מוצא דברים מעניינים, או שהשב"כ היה מעלים אותו במפתיע כמה ימים לפני המשפט :lol:

פורסם

כן, ידיעות לא שונים בהרבה, זה בטוח. וכן, זה מעניין שהשופט הדגיש את העדרו של מודל רווח כלשהו בישראל היום.

תכלס לא ציפיתי ואני לא מצפה שיסגרו אותו, אבל לא חושב שאפשר להתבסס במשהו על עיתון שמשקר בכותרת ראשית רק כדי לגונן על ביבי.

מצד שני, אני, כאמור, בכלל מנסה להשען יותר על קריאה של יותר מעיתון אחד, וגם יותר בלוגים עצמאיים.

פורסם

יש בסביבת ביבי איזה יועץ סתרים שהוא אידיוט ברמה שבכלל לא תיאמן (או שמא חלילה זה רוה"מ עצמו?).

כל פעם אתה מתבונן בתימהון במהלך מטומטם שכל אדם עם טיפת שכל בקודקודו רואה מראש את הכשלים.

השטיח הקרוע שהשתילו בחדר הארוח ושלא מופיע בשום צילומים של קבלת אורחים מחו"ל ב 5 השנים האחרונות.

המטבח שהוא בעצם לא המטבח האמיתי אבל מוצג ככזה.

ועכשיו ההברקה החדשה, מישהוא שלח את השכן של הגיס של מני נפתלי להתלונן עליו שהוא היה גונב ארגזי מזון מבית רוה"מ ומעביר אותם לגיסו.

עד פה, נשמע כמו כל רס"ר מחנה/תחזוקה/חימוש בצה"ל.

אלא מה, שהשכן פתאום התחיל לנדב פרטים ספציפיים על פרטי מזון שהיו בתוך הארגזים שבלטו בדו"ח בית רוה"מ, ולשאלת החוקרים "איך אתה יודע איזה פרטי מזון היו בתוך הארגזים?" הוא התחיל לגמגם ומיד הפך לחשוד בחקירה באזהרה.

האידיוט ששלח אותו, לא ראה את זה מראש? או שחשב לתרץ את זה בזה שיש לו ראיית רנטגן?

בא לי לפעמים למות מאיזה מטומטמים יושבים במדינה הזו במשרות בכירות! :mm_mad:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4630543,00.html

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגי,

cherchez la femme

ותכניס ת'יד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...