Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה לא עניין של אתיקה, מרגע שהפצת את המסר שמזוהה עם האג'נדה שלך זו חד משמעית תעמולה. יש המון חומר באינטרנט בנושא, תקרא על זה.

כאן אני אעצור כי בסוף ינעלו את השרשור.

בנוגע למני משמו, זה חומר טוב למערכון. בהתחלה ביבי מפטר אותו. אחרי זה הוא מתלונן על ביבי. אחרי זה מתלוננים שמפעילים אותו כדי להפיל את ביבי. אחרי זה מתלוננים על מי שניסה לגרום שיתלוננו על מני שהוא בכלל מופעל כדי להתלונן על מני.

יהיה טוב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בטח שזה עניין של אתיקה, לא סתם יש מועצת עיתונות ולה יש כללי אתיקה עיתונאית, בדיוק כדי למנוע מהאג'נדה להפוך לתעמולה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא, אני לא יודע יותר טוב מכולם. אבל ממך כן. כי אתה, מה לעשות, יודע מעט מאוד. בטח ביחס לכמות השטויות שאתה פולט. בשרשור הזה חמישה אנשים או יותר כבר הצביעו על זה. באחרים זה גם קורה, ובתדירות שאתה לא תמצא אצל אף משתמש אחר כאן, בשום נושא.

אדם אחר, עם מעט כבוד עצמי, היה לכל הפחות פורש מהשרשור, לאחר שלאורך כמה תגובות סיפר כמה הוא מדייק בציטוטים והניסוחים שלו, ואז מודה שהוא בעצם שוב המציא (סליחה, שמע בתוכנית רדיו לא אלמונית). אבל לא אצלך. המצאת? בדית? מה זה כבר משנה?! מה זה משנה שהאדם שאתה מנסה להציג כחשוד לא מוצג כזה על ידי איש (וזה עונה באופן די ברור על השאלה ה"קשה" שלך)?! אתה צודק כי זה אתה, ולכן תמשיך להציף באמיתות שלך, חציי ציטוטים של אחרים ועוד שטויות שאתה לעולם לא מאמת ולא בודק. עצוב ועלוב.

סלואורייד, כנראה שהמני הזה הוא גם לא בדיוק האדם ההגון בעולם. בכל מקרה, יש לי התחושה בינתיים שלא יצא הרבה מכל הסיפור הזה וההתעסקות עם בית ראש הממשלה. נחכה לדוח המבקר על מצב הדיור, נראה מה יהיה שם. זה יותר מעניין ועל זה גם כבר מתנגחים, כפי שראינו היום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הדבר היחיד שטוב בקרקס הזה, שזה תופס לכל מיני הפחדות ביטחוניות את הבמה בתקשורת. אני מקווה שביבי לא יקלוט את זה ויזמן את כולנו למילואים, כיף לי בחופשת סמסטר :lol:

פורסם
לא, אני לא יודע יותר טוב מכולם. אבל ממך כן. כי אתה, מה לעשות, יודע מעט מאוד. בטח ביחס לכמות השטויות שאתה פולט. בשרשור הזה חמישה אנשים או יותר כבר הצביעו על זה. באחרים זה גם קורה, ובתדירות שאתה לא תמצא אצל אף משתמש אחר כאן, בשום נושא.

אדם אחר, עם מעט כבוד עצמי, היה לכל הפחות פורש מהשרשור, לאחר שלאורך כמה תגובות סיפר כמה הוא מדייק בציטוטים והניסוחים שלו, ואז מודה שהוא בעצם שוב המציא (סליחה, שמע בתוכנית רדיו לא אלמונית). אבל לא אצלך. המצאת? בדית? מה זה כבר משנה?! מה זה משנה שהאדם שאתה מנסה להציג כחשוד לא מוצג כזה על ידי איש (וזה עונה באופן די ברור על השאלה ה"קשה" שלך)?! אתה צודק כי זה אתה, ולכן תמשיך להציף באמיתות שלך, חציי ציטוטים של אחרים ועוד שטויות שאתה לעולם לא מאמת ולא בודק. עצוב ועלוב.

אז מסתבר שאתה טעית, ושוב טעית ושוב טעית.

ברור לי שאני מושך אש, אבל זה לא אומר שאני טועה, כבר ניסית פעם אחת לטעון שאם כמה טוענים שאני טועה אז אני טועה, אתה זוכר מה אמרתי לך אז?

שים לב למשל לדיונים על התאונה של אלעד עם ההונדה והקרע בפח, עם כל הטענות של כולם מסביב מי צדק בסוף וקלע?

אם היית עונה לי על השאלה הקשה שלי היית מבין שאי אפשר לטעון שאיגוד הוא חשוד, אבל אתה פשוט ברחת מהשאלה, ולא זה לא עונה על השאלה.

אני אשאל שוב למקרה ששכחת:

האם מוסד / ארגון / איגוד / התאחדות / עמותה / מפלגה / תאגיד יכול להיות חשוד בעבירות שוחד?

שאלה פשוטה, קלה, אפילו נתתי לך אנלוגיה לעולם שאתה צריך להכיר, האם מחשב יכול להיות חשוד בעבירות של פריצה? (מלשון האקינג)

ותשובה ממך - אין, התחמקויות - מפה ועד הונלולו.

כבר הספקתי לספור כמה פעמים אתה מתחמק משאלה פשוטה, סגורה, של כן ולא (והאופציה השלישית - אתה לא יודע).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חלק גדול מהמאמץ לנאום בקונגרס לפני בחירות היא להפוך את סדר היום לבטחוני ולנסות להביא עוד מנדט או שניים כי הרי "רק הליכוד יכול" ורק ביבי הוא מנהיג היחיד, אין בילתו ואין לו תחליף.

כולם יודעים מראש מה יהיה בנאום. ביבי יגיד אסור שלאירן תהיה פצצה גרעינית. נו, בשביל זה אנחנו צריכים להרוס יחסים עם מעצמה ?

ומה מצביעי הליכוד חושבים ? שבוז'י או לפיד או כל אדם שפוי במדינה חושבים שאם תהיה לאירן פצצה גרעינית זה טוב לישראל, נו באמת.

אל תתנו לנאום בקונגרס לבלבל אתכם. הבחירות הללו הן על סדר היום החברתי ולא על הבטחוני.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ברור לי שאני מושך אש,

אתה לא סתם "מושך אש". אתה מטריל ומשקר, כנראה גם מתוך חוסר שליטה עצמית. השאלה שלך נענתה כבר 5 פעמים. מוסד לא יכול לבצע עבירה. אבל לא על זה היה ה"דיון", וזה שיש חשוד לא אומר שהחשוד הוא האדם שאתה הצגת כזה. דיברנו על אדם ספציפי, שאתה שיקרת שהוא הוצג כחשוד, והוא לא. כך שגם אם יש מישהו באגודת הסטודנטים שאשם בשחיתות, נכון לרגע זה, עפי המשטרה זה לא טופורובסקי (עד כמה שבא לי לראות אותו נופל). אבל אותך זה לא יעצור. לא זה ואפילו לא העובדה שאתה עצמך טענת שמהניסוח שהמצאת וייחסת למשטרה אי אפשר להבין אם הוא חשוד או לא. למה? יותר קל לשנות את נושא ה"דיון" למשהו שאיש לא שאל או לא התווכח עליו מלכתחילה, עד שלמי שמולך שוב ימאס לענות.

אמיר, על פי "הארץ" גם היועץ בטחוני כלשהו של נתניהו עצמו יצא נגד הנאום. בחיי שאני לא מבין את השיקולים של האיש הזה. מה באמת הוא כבר הולך להגיד שם? הוא חושב שזה יהיה נאום - כמו - בסרטים, שיגרום לכולם לדמוע ולהשתכנע בצידקת דרכו? הזוי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לך תדע. אם יש משהו שביבי טוב בו זה לנאום.

פורסם (נערך)

בוודאי שכל מפלגה תנסה לגרור את הדיון למקומות שנוח לה, למקומות שהיא נתפסת כטובה בהן יותר.

בוודאי שלפיד לא ינסה להביא את הדיון לנושאי ביטחון, ביבי כן.

לגבי הרצוג ואיראן:

ושב ראש המחנה הציוני, יצחק הרצוג, אומר כי ידרוש שבכל הסכם עם איראן היא תכיר בישראל כחברה באו"ם ותבהיר שהיא מקבלת את ישראל כחלק ממשפחת האומות. לדבריו, הוא מתפלא שראש הממשלה נתניהו לא דרש זאת עד היום מן המעצמות הנושאות ונותנות עם איראן. הרצוג הוסיף כי אפשר להגיע לְהסכם שיבטיח לישראל ביטחון, יחלץ אותה מן הבידוד הבין-לאומי ויוביל ליצירת קואליציה רחבה שתילחם באיסלאם הקיצוני המאיים על העולם כולו. מדבריו של הרצוג בכינוס של המכון למחקרי ביטחון לאומי.

אכן, אובאמה שמוכן לאפשר לאיראן להחזיק ב-6500 צנטריפוגות באופן חתום ויזום מרוב שהוא לחוץ להגיע להסכם, יכניס עז בדמות סעיף כזה.

לא רק זה אלא שהוא אפילו לא נלחם נגד ההסכם, הוא פשוט מקבל אותו כגזירה משמיים ומנסה להכניס בו איזה סעיף לא רלוונטי ובלי שיניים. אז איראן תכיר ב"יישות שנמצאת בשטח שהיה בעבר השטחים הפלשתיניים" או ניסוח חמקמק אחר, מה זה יעזור? זה מנטרל ראש קרב גרעיני?

ועוד מפה:

"אני בוטח באובמה שהוא ישיג עסקה טובה (עם איראן)"

סנאטורים מהמפלגה הדמוקרטית לא סומכים על אובאמה עם האיראנים, אבל בוז'י, הוא סומך עליו.

"אני מאמין שעדיף להגיע להסכם בינלאומי עם איראן, בתנאי שהסכם זה יהיה קשיח, וימנע בעליל את הפיכתה של איראן למדינה גרעינית", הוא אמר. "חשוב יותר לקבוע מהי עסקה גרועה. הנשיא אובמה אמר, שאם תסתמן עסקה גרועה, הוא מעדיף שלא תהיה עסקה בכלל. אך אנו צריכים לקבוע עם בעלי הברית שלנו, האמריקאים, מה בדיוק נחשב עסקה גרועה".

אז רגע, 6500 צנטריפוגות וחומר גרעיני שנשאר באיראן זה לא לתת לאיראן גושפנקה להפיכתה למדינה גרעינית?

הרצוג נמנע מלהגדיר את איראן כ"איום קיומי" על ישראל. "איראן היא איום גדול, וזה מספיק", אמר מנהיג המחנה הציוני. אך הוא הוסיף: "אני מסכים שאיראן גרעינית מסוכנת במידה קיצונית, ואני מאמין שיש למנוע את חימושה הגרעיני. שום מנהיג ישראלי לא יסכים לקבל איראן גרעינית. מבחינתי, כל האופציות מונחות על השולחן", לרבות האופציה של התקפות צבאיות ישראליות.

משמע הוא לא רוצה שאיראן תהיה גרעינית אבל הוא סומך על אובאמה שמטעמו כבר זרקו לתקשורת שישארו לאיראן בהתחלה 6500 צנטריפוגות.

אבל בשביל שלא ייראה רופס הוא היה חייב להכניס את האלמנט של אופציה צבאית.

מי שחשב שיש בעיות עם הממשל בארה"ב - שינסה לתקוף צבאית את איראן אחרי שחתמה על הסכם עם ארה"ב :lol:.

הוא לא רוצה להלחם באמצעים דיפלומטיים בגרעין האיראני ורוצה שנאמין לו שהיא יילחם באמצעים צבאיים באותו גרעין, בדיחה יפה.

אגב המספר 6500 בא מפה

וכמובן יש לזכור שעוד פחות משנתיים עד שאובאמה מתפנה מהבית הלבן, ושגם כרגע הוא לא בעמדת רוב בקונגרס.

המטרה העיקרית של איראן זה לשמור על תוכנית הגרעין שלה, גם אם על אש קטנה (כלומר אחוזי העשרה נמוכים) ובו זמנית להיפטר מהסנקציות.

אתה לא סתם "מושך אש". אתה מטריל ומשקר, כנראה גם מתוך חוסר שליטה עצמית. השאלה שלך נענתה כבר 5 פעמים. מוסד לא יכול לבצע עבירה. אבל לא על זה היה ה"דיון", וזה שיש חשוד לא אומר שהחשוד הוא האדם שאתה הצגת כזה. דיברנו על אדם ספציפי, שאתה שיקרת שהוא הוצג כחשוד, והוא לא. כך שגם אם יש מישהו באגודת הסטודנטים שאשם בשחיתות, נכון לרגע זה, עפי המשטרה זה לא טופורובסקי (עד כמה שבא לי לראות אותו נופל). אבל אותך זה לא יעצור. לא זה ואפילו לא העובדה שאתה עצמך טענת שמהניסוח שהמצאת וייחסת למשטרה אי אפשר להבין אם הוא חשוד או לא. למה? יותר קל לשנות את נושא ה"דיון" למשהו שאיש לא שאל או לא התווכח עליו מלכתחילה, עד שלמי שמולך שוב ימאס לענות.

השאלה שלי לא נענתה עד הרגע.

על זה בדיוק היה הדיון, עכשיו לאור התשובה שמוסד לא יכול לבצע עבירה, תרגם לי את הקטעים המודגשים בבקשה.

התקציב מטעם משרד התיירות עבור הפסטיבל לא הועבר ישירות לחברת ההפקות אלא באמצעות התאחדות הסטודנטים, שלקחה חסות על האירוע, ובראשה עמד אז בועז טופורובסקי, שמכהן היום כחבר כנסת מטעם מפלגת יש עתיד. המבקר קבע בבדיקתו כי התאחדות הסטודנטים שימשה לכאורה כגוף מלאכותי למטרת המימון, וכי זו העבירה את המימון לחברת פ.ל.ס ללא מכרז. "יש לראות בחומרה שימוש בגוף שלכאורה המשרד רשאי להתקשר עמו, כדי להעביר מימון לגוף שהמשרד אינו רשאי להתקשר עמו. עולה חשש שהמשרד השתמש בהתאחדות כ'צינור' להעברת כספי המשרד לחברה פרטית שלא היתה זכאית לכך", נכתב בדו"ח.

נניח שקיבלת תיק כזה, הכסף הועבר ממשרד התיירות דרך התאחדות הסטונדטים לחברה פרטית, לאחר שני הקצוות שזה משרד התיירות והחברה הפרטית, מי החשוד הראשון שלך בהתאחדות הסטודנטים?

התשובה החוקית והמוסמכת אגב, היא מורשי החתימה, היו"ר, המנכ"ל, והדירקטוריון של אותו מוסד, כמובן לא בכל המוסדות יש את כל בעלי התפקידים, אבל מי שקיים חשוד.

שוב, זה לא אומר שזה חקירה באזהרה, זה לא אומר שיש ראיות נגדו, אבל לצורך היותו חשוד בשלב הראשון מספיק שהגוף שהוא מכהן בו באחד התפקידים נחשד בעבירה. כלומר הצטברות שני תנאים: הגוף חשוד בעבירה, האדם בעל תפקיד מהמוגדרים באותו גוף חשוד.

אני אתקן אותך עוד קצת, בתיקים האלה עדיין לא הוגשו אפילו כתבי אישום, ככה שאשמים אין שם קל וחומר.

אבל שוב, אם היה לך טיפה שכל ישר היית קורא ומבין מה אתה קורא, אבל אתה לא מבין ואני צריך להסביר לך ככה לעומק.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ושוב אתה ממשיך לשקר, לסתור את עצמך, להמציא דיון שלא קיים, לבנות מגדלים באוויר.

מציע לך לחזור 20 עמודים אחורה ולראות ממה התחיל הדיון. לא משיחה אקראית על בעלי תפקיד בארגון כזה או אחר, אלא על טענות על אדם קונקרטי שפיברקת וייחסת לדוברי המשטרה. אתה יכול להתפלצף עד מחר בבוקר ולכתוב שלפי החוו"ד שלך טופורובסקי בהכרח חשוד. בפועל לא נשאלת על חוות הדעת שלך. לא ביקשו ממך לדעת מה אתה חושב על הפרשה. נתבקשת להראות ציטוט או סימוכין לכך שהוא נחקר ככזה. ובזה, ידידי, נכשלת. כמו שאתה נכשל בכל דבר שהוא לא הקצנה של דברי האדם שאיתו אתה מתווכח, או שקרים. שוב, מצטער. אבל אני בטוח שבעייני עצמך תהייה "אחד שמבין" לא משנה מה. גם זו תכונה תרבותית שלצערי אתה לא היחיד שחולק במקומותינו.

פורסם

בואו נעזוב את נושא העיתונים/ הגדרות תשאול במשטרה, זה רק גורם לחיכוחים והתלהטות הדיון (והאמת שזה ממש לא דיון שקשור מאוד לנושא השרשור).

אז לעניין, עוד רבע שעה דו"ח מבקר המדינה על מחדל מחירי הדיור, מישהוא מוכן להמר על איזה סקופ בדו"ח טרם פרסומו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי יש יותר סיכוי שיהיו אמירות כלליות, על זה שאנחנו מפגרים אחרי המערב בשכירות בפיקוח ודברים דומים.

מניח שזה בעיקר ישאיר מקום לפרשנוית וריבים מי אשם (למרות שדי ברור מי נמצא בשלטון כבר שנים).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא אמור להיות גלוי לציבור בחינם?

פורסם

מלחמה ושלום או החטא ועונשו? :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...