Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם לא מטומטמים, פשוט לא העריכו נכון את רמת הטימטום של החוקרים. רוב הציבור יותר מטומטם אז הוא קונה שטויות כאלה בלי בעיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

זה כמו שאתמול הראו גם בלילה כלכלי וגם בצינור לעילה סרטון עדכני שאמא של מירב מיכאלי, אוהדת הפועל ת"א מושבעת מתעמטת עם אוהדים ביציע וצורחת עליהם שהיא לא מוכנה שינפנפו בדגל ישראל לידה.

אפילו עבדכם הנאמן התבונן וסינן לאישתו "זהוא, עכשיו באמת אני לא יודע למי להצביע!".

רק בצינור לילה הם ציינו שאוהדי הפועל ת"א לא מניפים דגלי ישראל ביציעים ברמה העקרונית בין אם הם מצביעי מר"צ או ליכוד ובלי שום קשר למניעים לאומניים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אלו דברי השופט

וזה בדיוק מה שכתבתי כמה עמודים אחורה. אין כזה דבר עיתון בלי תעמולה. אני ממש מבין את ההחלטה של השופט. אם הוא היה קובע חד משמעית שזה כלי תעמולה הימין היה עותר לסגור את "ידיעות" או כל עיתון בעל דעות שמאלניות אחר והשופט היה חייב לאשר גם את זה.

אתה מתכוון שאין עיתון בלי אג'נדה, לא תעמולה.

שכנעתם אותי. זה לא כלי תעמולה אלא רק עיתון עם תעודת זהות שקשורה לימין הפוליטי. וחומוס צבר זה כמו עלי קראוון, כי שניהם חומוס. גם פיאט זה כמו פרארי, כי שתיהן מכוניות.

שוב, אתה משתמש במילים כמו "כל" ו"בדיוק", אני לא בטוח שאתה מבין מה המשמעות של המילים האלה.

הרי כבר נתתי דוגמאות שמפריכות טענות שמתבססות על "כל" ו"בדיוק".

מי אמר שזה לא כלי תעמולה? ברור שזה כן, אבל על העיקרון הזה אפשר לסגור את כל העיתונים.

השופט אמר שזה לא כלי תעמולה, הוא אמר שיש לעיתון תעודת זהות אידיאולוגית (אג'נדה בלעז).

מעניין באמת לראות זהות יהודית יושבים בממשלה עם מפלגות ערביות :roll:

תוסיף לאותה ממשלה את יש עתיד וש"ס, ותקבל פצועים והרוגים.

A Dothraki wedding without at least three deaths is considered a dull affair. (מתוך "שיר הקרח והאש")

חחחח רק נתתי אופציה :)

סלואורייד, תודה על הציטוט. קראתי עכשיו עוד קצת באתרים השונים. מסכים עם מה שאתה כותב, וזה גם מה שטען השופט. זה גם מה שכתב פינדר לאורך השרשור.

זה לא מה שטען השופט, השופט כתב שלעיתון יש אג'נדה, התובע נכשל להוכיח זיקה שמצביעה על תעמולה.

פינדר טען שהאג'נדה של העיתון היא ביבי ולא יותר מזה.

בקיצור מה שהשופט אמר זה שגם אתה וגם פינדר טועים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

^^ לא מבין מה הקשר בין אמא של חברת כנסת לחברת הכנסת. כל אחד רשאי ואחראי לדעותיו שלו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כשכל הבחירות סובבות סביב שטויות, הטלת רפש והורדת הזבל, ביקום כזה גם אמא של מתמודדת לח"כ היא מטרה ראויה.

ומי המטומטם שמתנגד שיפרסמו את דו"ח הדיור עכשיו? זה חומר נפץ אמיתי, זה דיון אמיתי בבחירות שעד עכשיו הסתובבו סביב הדברים הכי שוליים בעולם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עיתון עם אג'נדה הוא כלי תעמולה. למעשה, כל אמצעי תקשורת עם אג'נדה הוא כלי תעמולה.

תפריד בין המונח "תעמולת בחירות" לתעמולה באופן כללי.

פורסם

אני חושב שיש הבדל בין תעמולה או פרופוגנדה ובין אג'נדה, תעמולה היא מקרה קיצוני של אג'נדה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אג'נדה זה לבוא ולומר "אני חושב שX היא הדרך הנכונה".

תעמולה (שזו מילה מכובסת לפרופגנדה) זה להפיץ את המסר "X זו הדרך הנכונה" לכל חור ולחזור עליו בצורה עקיפה וישירה עד שכולם ידעו אותו בע"פ.

פורסם

נכון מאוד למעט הקטע שתעמולה זו מילה מכובסת לפרופוגנדה, שתיהן לא מילים נקיות כ"כ, ואחת פשוט בעברית והשנייה בלעז.

ועדיין אני לא רואה אף אחד מהעיתונים בארץ (כולל הארץ) יורד לרמה של תעמולה.

בוחרים פונטים והדגשות וכו' לפי האג'נדה שלהם כן, אבל תעמולה? לא קיים לדעתי בארץ.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה כמו שאתמול הראו גם בלילה כלכלי וגם בצינור לעילה סרטון עדכני שאמא של מירב מיכאלי, אוהדת הפועל ת"א מושבעת מתעמטת עם אוהדים ביציע וצורחת עליהם שהיא לא מוכנה שינפנפו בדגל ישראל לידה.

אפילו עבדכם הנאמן התבונן וסינן לאישתו "זהוא, עכשיו באמת אני לא יודע למי להצביע!".

מירב מיכאלי מגיע תדירות למשחקי מכבי תל אביב בכדורסל.

הנה, פתרתי לך דילמה פוליטית וערכית סבוכה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נכון מאוד למעט הקטע שתעמולה זו מילה מכובסת לפרופוגנדה, שתיהן לא מילים נקיות כ"כ, ואחת פשוט בעברית והשנייה בלעז.

ועדיין אני לא רואה אף אחד מהעיתונים בארץ (כולל הארץ) יורד לרמה של תעמולה.

בוחרים פונטים והדגשות וכו' לפי האג'נדה שלהם כן, אבל תעמולה? לא קיים לדעתי בארץ.

אכן. משתמשים במונח העברי ולא הלועזי כי הוא מקושר לנאצים.

איך אתה מגדיר "ירידה לרמה" של תעמולה?

אם אתה מפיץ לציבור הרחב כל יום מסרים חזרתיים בצורה של כותרות וכתבות או הצגה של עובדות בצורה שמשרתת את האג'נדה זו תעמולה.

בדיוק באותו אופן גם פרסומות הן תעמולה.

פורסם

בשביל שזו תהיה תעמולה יש את הדוגמה הטובה שהעלית של הנאצים, שם לא הייתה ביקורת על המשטר.

אחרת לפי ההגדרה שלך אי אפשר להפריד בין חדשות ותעמולה, כשזה לא נכון, הגבול אולי מטושטש אבל בהחלט יש הבדל

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז ההבדל היחיד זה האינטנסיביות? זו בכל זאת תעמולה לכל דבר.

החדשות לכשעצמן הן לא תעמולה, הדרך שבה מפיצים לנו אותן היא התעמולה.

לדוגמא (בדיונית): "נפלו רקטות בשדרות. ראש הממשלה: נגיב ביד חזקה"

לעומת-

"נזקים אדירים בשדרות. התושבים זועמים על ראש הממשלה".

הכל עובדות שמאחוריהן עומדים מסרים שונים.

פורסם

סלואורייד, אל תאכיל את הטרול. אתה יודע שהוא צודק כי הוא צודק. וזה לא משנה אם מדובר בפרשנויות משפטיות שלו, שנסתרות על ידי פס"דים של שופטים, "ציטוטים וניסוחים מדויקים" שהוא מביא מתוכניות רדיו לא קיימות שהוא הוזה, הידע שהוא מפגין על מצבם של יהודי מרוקו בשלהי ימי הביניים, על סמך "עדות" מסבא שלו, או עבירות תנועה שלו שהוא מתעד במצלמה, כדי לנגח אחרים. הוא לעולם יודע יותר טוב. מכולם.

אתמול קראתי איזו כתבה שבה נטען שיש עדויות מצד עובדים שונים בבית ראש הממשלה על התנהלותו של מני משמו, ושהעדויות לא ממש לטובתו. מעניין איך ולאן הפרשה הזו תתפתח. מעניין שכבר עכשיו, בשלב הראשון ביותר,הוא ביקש חסינות נגד הפללה עצמית, לפני שהלך למשטרה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
אז ההבדל היחיד זה האינטנסיביות? זו בכל זאת תעמולה לכל דבר.

החדשות לכשעצמן הן לא תעמולה, הדרך שבה מפיצים לנו אותן היא התעמולה.

לדוגמא (בדיונית): "נפלו רקטות בשדרות. ראש הממשלה: נגיב ביד חזקה"

לעומת-

"נזקים אדירים בשדרות. התושבים זועמים על ראש הממשלה".

הכל עובדות שמאחוריהן עומדים מסרים שונים.

לא, ההבדל הוא לא רק באינטנסיביות אלא גם בשמירה על כללי האתיקה העיתונאית, שתי הכותרות יהיו נכונות, אבל בתעמולה למשל לא יבקשו אפילו תגובה מהצדדים.

לדוגמה דו"ח המבקר של שבוע שעבר, חוסר אתיקה עיתונאית זה לא לבקש תגובה מהמבוקר. זה לעשות כתבה שמשחירה מישהו מבלי לתת לו להגיב או לחילופין לעשות כתבה שמפארת מישהו ולא לתת למתנגדים שלו תגובה.

עוד דוגמה: דיווח על פסילת זועבי ומרזל בלי לכתוב מה הם אמרו בכלל.

סלואורייד, אל תאכיל את הטרול. אתה יודע שהוא צודק כי הוא צודק. וזה לא משנה אם מדובר בפרשנויות משפטיות שלו, שנסתרות על ידי פס"דים של שופטים, "ציטוטים וניסוחים מדויקים" שהוא מביא מתוכניות רדיו לא קיימות שהוא הוזה, הידע שהוא מפגין על מצבם של יהודי מרוקו בשלהי ימי הביניים, על סמך "עדות" מסבא שלו, או עבירות תנועה שלו שהוא מתעד במצלמה, כדי לנגח אחרים. הוא לעולם יודע יותר טוב. מכולם.

בינתיים השופטים כותבים בדיוק הפוך ממה שאתה טענת, וזה לא איזה שופט חובש כיפה מתנחל מזרחי חס וחלילה.

בינתיים אתה זה שמתחמק משאלות קשות, אם כבר העלית את הנושא, יש לך תשובה לשאלות ששאלתי אותך במשך כמה דפים?

וסליחה ממר יבגני, הוא יודע יותר טוב מכולם (כולל ויקיפדיה, כולל אנציקלופדיות ומחקרים) מה היה מצב יהודי מרוקו, הוא ורק הוא.

המעניין הוא האם אותו יבגני אי פעם בכלל קרא משהו על מרוקו.

היחיד שמחפש פה לנגח זה אתה, לזרוק איזה הודעה ולברוח, לא לענות על שאלות.

טול קורה יבגני, הטרול זה אתה.

אגב אם יש לך בעיה אישית עם צילום עבירות ב-DVR אני מציע שתפנה להנהלת הפורום ותבקש לסגור את שרשור ה-DVR.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...