Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם לא אהבתי את ליברמן בגלל שחשבתי שהוא גזען חשוך שמסוכן לדמוקרטיה.

היום אני לא אוהב אותו כי הבנתי שהוא ליצן חדל אישים שלא עשה מעולם בקריירה הפוליטית שלו כלום ממה ש"הפחיד" וכל מרצו מנוקז אך ורק ל"לעשות לבייתו (ולביתו).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אף אחד לא שמע את ההצהרה של ביבי על גיוס החרדים בסוף השבוע ?

האיש הזה יעשה הכול על מנת להיות ראש ממשלה, פשוט מדהים. מעבר ליריקה בפרצוף של מי שמתגייס ותורם למדינה זו פשוט עוד אחת מההוכחות שהוא לא סופר את הציבור.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4631803,00.html

הוא היה מסוגל לשחרר הצהרה כזו בצוק איתן או מיד לאחריו ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אף אחד לא שמע את ההצהרה של ביבי על גיוס החרדים בסוף השבוע ?

האיש הזה יעשה הכול על מנת להיות ראש ממשלה, פשוט מדהים. מעבר ליריקה בפרצוף של מי שמתגייס ותורם למדינה זו פשוט עוד אחת מההוכחות שהוא לא סופר את הציבור.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4631803,00.html

הוא היה מסוגל לשחרר הצהרה כזו בצוק איתן או מיד לאחריו ?

אם נדבר באופן פרקטי, עדיף שלא יתגייסו. זה יעלה המון כסף וייתן מעט מאד תועלת. יש לצבא עודף כוח אדם עצום גם ככה.

בנימה אחרת, זה ברור שהדבר היחיד שמעניין את נתניהו זו הישרדות פוליטית, ומלבד זה, כלום ושום דבר.

פורסם

אם יש עודף בכח אדם ואם יגייסו חרדים, אולי כולם יעשו רק שנתיים צבא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם יש עודף בכח אדם ואם יגייסו חרדים, אולי כולם יעשו רק שנתיים צבא.

זה יעלה לך המון כסף ולא ייתן לך שום תועלת. הצבא לא זקוק להם, היו מספיק וועדות שקבעו שכבר עכשיו ניתן לקצר את השירות.

היועץ הכספי לרמטכ"ל הנוכחי כבר קבע שצה"ל צריך להתקדם לצבא שלא יגייס את כולם.

פורסם

קאסאנו, יכול להיות שאתה צודק. ואובייקטיבית לא כדאי ולא צריך לגייס אותם, אני לא בקיא בדברים האלו. אבל מרתיח שהציבור הזה לא נוקף אצבע לטובת הכלל. לא חסרות דרכים לתרום וכדאי שהציבור הזה יפנים שהוא חלק מהמדינה. אני יודע שאני עושה הכללה כי יש המון מהציבור הזה שכן תורם ונוטל חלק פעיל אבל מאסה רצינית עוד יושבת על הברזלים, וחבל, כי יש בציבור הזה המון כוחות ומוחות שמתים לצאת החוצה אבל החברה חונקת אותם. וההפסד הוא של כולם.

פורסם (נערך)

רקע ע"מ שדברי יכנסו לקונטקסט המתאים:אני אשכנזי צהוב,בן קיבוץ,שירות צבאי קרבי מלא כולל מילואים וכולל כמה שנים בהתנדבות על רקע של גיל,מצביע מפלגת העבודה בלית ברירה מוצלחת יותר.

גיוס החרדים הוא טעות מרה.

1. עודף כח אדם ועלויות כספיות,וגם ככה רובם לא יצטרפו למערך הלוחם אלא יעשו שירות סתמי לצורך קבלת זכויות - מה שיעלה לנו עוד כסף אחרי שחרורם.

2. לא רק שלא יביאו תועלת,המצאותם בצבא ואת זה ראיתי בעיקר בשירות המילואים שלי,יכניס לצבא נורמות חשוכות ופרימיטיביות.

3. רלוונטי גם לחרדים וגם לישיבות ההסדר: חוסר בהירות בנושא הציות.כבר היום יש בעיה רצינית למי מצייתים אותם חיילים - לקצינים או לרבנים.נבנות לנו מיליציות בתוך הצבא.כל קבוצה כזו הנבדלת במקור הרוחני שלה מצייתת לרב אחר כך שלא רק מדובר ב"דתיים" מול סמכות המדינה אלא ערב רב של מיליציות ההולכות ומתהוות בתוך הצבא.סכנה גדולה!!!

4. חדירת דעות משיחיות,ראו נאומי עופר וינטר,מח"ט גבעתי לפני "צוק איתן". כנ"ל - סכנה גדולה!!!

5. קיצור השירות,אם יצא לפועל,יגרום לירידה חדה במקצועיות של החייל הבודד עקב קיצור ההכשרה וצבירת הניסיון המבצעי/מקצועי.לא טוב...

לדעתי מדובר במהלך פופוליסטי רדוד שבמקרה הטוב ישאר ברמת ההצהרות ובמקרה הרע,אם יצא לפועל,יש בו את הפוטנציאל להביא עלינו לא פחות מאסון!

ד"א,דוגמא קלאסית להצהרות הנבובות של יאיר לפיד על פתרונות אינסטנט בכל תחום - הנה הוא מוריד מיסים וכבר כולנו נרוויח יותר,הנה הוא מריד את המע"מ על דירה ראשונה וכל זוג צעיר מחר קונה דירה,הנה הוא מגייס את החרדים וכולנו נשרת פחות,לא נשלם להם קצבאות ומיד הם ימצאו עבודה כי אין אבטלה בישראל, וכל בעיותנו נפתרו.

אין אפשרות לחשוד כי אני תומך בקהילה החרדית,אבל יישום של גיוסם במיידי הוא מגוחך והפסקת הקצבאות באופן חד ומיידי יוריד באחת מאות אלפי אנשים,כולל חסרי ישע (ילדים וזקנים) אל מתחת לקו העוני ולחרפת רעב.

מצטער,לא בבית ספרי למרות התנגדותי החריפה לקהילה זו.

אני רוצה מדינה יהודית(מהות,לא דת),חילונית,מודרנית ומערבית באופיה ואוכלוסיות השוללות את זה צריכות להישאר בשוליים ולא לקבל מקום במוקדי ההשפעה וההחלטות.

ADZ

*תוספת קטנה לגבי פלורליזם,כי אני מניח שנקודה זו תעלה בעקבות מה שכתבתי:

בן גוריון היה פלורליסט.בן גוריון אמר פעם בנושא גבולות הפלורליזם בממשלתו: "בלי חירות ובלי מק"י(המפלגה הקומוניסטית - היום חד"ש)".

אני,כמו בן גוריון,פלורליסט...

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
ר . קיצור השירות,אם יצא לפועל,יגרום לירידה חדה במקצועיות של החייל הבודד עקב קיצור ההכשרה וצבירת הניסיון המבצעי/מקצועי.לא טוב...

אתה יכול לקצר את השירות לחיילים העורפיים, וללוחמים לשלם, היטב, עבור שנה שלישית של שירות.

לעניות דעתי יש לשלם לחיילים מהיום הראשון, ובמיוחד לקרביים, אבל אני מבין שנושא הצבא המקצועי אינו פופולרי כאן.

בטווח הארוך, בעיני, אין מנוס מצבא מקצועי, גם אם במודל אחר מאשר במדינות העולם. באופן ספציפי, אין צורך לגייס את כל האוכלוסייה לצבא.

פורסם

אני גם מאלו שחושבים שהצעד של לפיד הוא בעיקר פופוליסטי, ומסכים עם זה שיש לתגמל חיילים באופן שונה וכמובן לא לגייס את כולם, רק כדי לסמן איזה וי.

אני חושב שכולנו מסכימים שיש בעיה חברתית רצינית בארץ, שגיוס הוא רק מימד אחד שלה. לא כ"כ יודע איך אפשר לעצור תמורות חברתיות שחלות כאן, אבל אני לא בטוח שגיוס החרדים ישנה משהו. מסכים גם עם מה ש-adz כתב, שהצד הפחות טוב ורצוי של זה יכולה להיות עוד הקצנה דתית בצבא (ועל עופר וינטר כבר כתבתי מעל ומעבר בשרשורים אחרים).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

4663617

כן, אתה צודק. בגלל זה רק לפני 20 עמודים כתבת בעצמך שאתה לא בטוח למה זימנו אותו לחקירה, והיית צריך לשקר ולהמציא "ניסוחים מדויקים", היישר מן הרדיו. מה כבר נשאר להגיד? רק מרחם על מי שצריך לסבול אותך ביום יום, ולקוות לטובתם שאתה משקר קצת פחות ביום יום ממה שאתה משקר כאן. כנראה שלא.

בבקשה השאלה נשאלה לראשונה בהודעה #1333:

אין בזה יותר מדי הסקת מסקנות, לא ניתן הרי לחקור את התאחדות הסטודנטים עצמה נכון? ולכן כשיש חשד שהשתמשו בגוף כלשהו לעבירות חוקרים קודם כל את מי שעמד בראש הגוף באותה תקופה.

#1481:

אבל אפשר להבין את זה בקלות גם מהציטוט של הכתבה.

אלא אם כן בעולם המיוחד שלך התאחדות הסטודנטים היא גוף בעל רצונות שיכול לבצע פעולות שחיתות בעצמו מבלי שאחד האנשים העובדים בו יבצע את הפעולות

#1489:

שוב, אני שואל האם במדינת יבגני תאגיד או התאחדות יכולה לבצע מעשי שוחד, כי במדינת ישראל זה לא יכול לקרות, בגלל זה יש רשם החברות במשרד המשפטים, בגלל זה לתאגיד או עמותה יש בעלי תפקידים.

אולי בשלב הבא תטען גם שחברה יכולה לבצע רישום כוזב במסמכי תאגיד על דעת עצמה ולא כי בעל תפקיד כלשהו עשה רישום כוזב.

החוסר הבנה שלך איך העולם עובד פשוט לא נותן לך להבין איך זה עובד, איך נראה לך שמזמנים את התאחדות הסטודנטים לחדר חקירה?! בשיא הרצינות השטויות שלך פשוט מגוחכות.

"שלום התאחדות הסטודנטים הארצית, האם בתאריך X קיבלתם מימון בסך Y לאירוע באילת בתנאי שלהפקת האירוע תישכר חברה Z?".

בדיחה. הרי ברור לך שהתאחדות / כל גוף ניהולי שכזה (חברה בע"מ, עמותה וכו') לא יכולה לבצע פעולות בעצמה ולכן קל וחומר לא יכולה לבצע עבירות בעצמה.

#1496:

אבל אתה מתחמק משאלה מאוד עקרונית ששאלתי שוב ושוב ושהיא לב לבו של הדיון הזה - האם תאגיד יכול לבצע עבירה פלילית או מעשה שחיתות מבלי שבעל תפקיד כלשהו בו יבצע את העבירה הפלילית או מעשה השחיתות?

האם הגוף הזה שנקרא תאגיד יש לו חיים משלו? אבל נוח לך לא לענות ולברוח לדיון לעניינו של אדם ולא לעניין עצמו.

נוח לך להגיד "אבל לא כתוב ככה", לגלגל עיניים ולהניח כאילו התאחדות הסטודנטים ולא בעלי תפקידים בה, יכולה לבחור בחברה מסוימת להפקת אירוע.

זה זהה לשאלה האם מחשב יכול לבצע עבירת האקינג בפני עצמו או שחייב מישהו שישב ויתן את הפקודות למחשב לבצע את העבירה?

תפסיק להתפתל ותענה האם מאחורי מעשים כאלה חייב לעמוד אדם בשר ודם או שישות משפטית מספיקה?

אל תשכח שהתשובה הלא נכונה שמה אותך בשורה אחת עם גליה מאור וחברים אחרים

לא, אתה אשם בזה שלדעתך ישות משפטית כמו חברה או תאגיד או התאחדות יכולה לבצע בעצמה מעשים פליליים :roll:

כי אחרת אני באמת לא מבין איך אתה מסוגל לגלגל עיניים ולטעון שזה לא בדיוק אותו דבר.

וכמובן ששוב אתה תדלג על השאלות הקשות.

#1507:

תיקון טעות - הם לא בחרות בפרשנות המשפטית שלך.

עדיין לא ענית על השאלה , האם תאגיד יכול לבצע עבירות מבלי שעובד בו יבצע עבירות?

עובדתית הכוונה כמובן.

עובדתית, אתה פשוט בורח שוב ושוב משאלות, אתה מתעלם מהשאלות הקשות וכותב חצאי דברים. פעם אחת תענה כשאתה בפינה.

אם היית עונה לי על השאלה הקשה שלי היית מבין שאי אפשר לטעון שאיגוד הוא חשוד, אבל אתה פשוט ברחת מהשאלה, ולא זה לא עונה על השאלה.

אני אשאל שוב למקרה ששכחת:

האם מוסד / ארגון / איגוד / התאחדות / עמותה / מפלגה / תאגיד יכול להיות חשוד בעבירות שוחד?

שאלה פשוטה, קלה, אפילו נתתי לך אנלוגיה לעולם שאתה צריך להכיר, האם מחשב יכול להיות חשוד בעבירות של פריצה? (מלשון האקינג)

ותשובה ממך - אין, התחמקויות - מפה ועד הונלולו.

כבר הספקתי לספור כמה פעמים אתה מתחמק משאלה פשוטה, סגורה, של כן ולא (והאופציה השלישית - אתה לא יודע).

ואז הגיעה התשובה (אחרי ששאלתי 7 פעמים!):

השאלה שלך נענתה כבר 5 פעמים. מוסד לא יכול לבצע עבירה. אבל לא על זה היה ה"דיון", וזה שיש חשוד לא אומר שהחשוד הוא האדם שאתה הצגת כזה. דיברנו על אדם ספציפי, שאתה שיקרת שהוא הוצג כחשוד, והוא לא. כך שגם אם יש מישהו באגודת הסטודנטים שאשם בשחיתות, נכון לרגע זה, עפי המשטרה זה לא טופורובסקי (עד כמה שבא לי לראות אותו נופל). אבל אותך זה לא יעצור. לא זה ואפילו לא העובדה שאתה עצמך טענת שמהניסוח שהמצאת וייחסת למשטרה אי אפשר להבין אם הוא חשוד או לא. למה? יותר קל לשנות את נושא ה"דיון" למשהו שאיש לא שאל או לא התווכח עליו מלכתחילה, עד שלמי שמולך שוב ימאס לענות.

[הדגשות במקור]

איפה נענתה השאלה 5 פעמים? לא פחות ולא יותר? או שגם מהשאלה הזו אתה תתחמק, בבקשה תביא ציטוטים עם לינקים להודעות שלך שבהן ענית על השאלה או שתחזור בך מכל הכינויים שקראת לי כאן, מכל אחד ואחד מהם.

ומה עם התשובה לשאלה השנייה שהצגתי בפניך? מעניין אם גם הפעם נקבל את התשובה אחרי 15 דפים

על זה בדיוק היה הדיון, עכשיו לאור התשובה שמוסד לא יכול לבצע עבירה, תרגם לי את הקטעים המודגשים בבקשה.

התקציב מטעם משרד התיירות עבור הפסטיבל לא הועבר ישירות לחברת ההפקות אלא

באמצעות התאחדות הסטודנטים, שלקחה חסות על האירוע, ובראשה עמד אז בועז טופורובסקי, שמכהן היום כחבר כנסת מטעם מפלגת יש עתיד. המבקר קבע בבדיקתו כי התאחדות הסטודנטים שימשה לכאורה כגוף מלאכותי למטרת המימון, וכי זו העבירה את המימון לחברת פ.ל.ס ללא מכרז. "יש לראות בחומרה שימוש בגוף שלכאורה המשרד רשאי להתקשר עמו, כדי להעביר מימון לגוף שהמשרד אינו רשאי להתקשר עמו. עולה חשש שהמשרד השתמש בהתאחדות כ'צינור' להעברת כספי המשרד לחברה פרטית שלא היתה זכאית לכך", נכתב בדו"ח.

נניח שקיבלת תיק כזה, הכסף הועבר ממשרד התיירות דרך התאחדות הסטונדטים לחברה פרטית, לאחר שני הקצוות שזה משרד התיירות והחברה הפרטית, מי החשוד הראשון שלך בהתאחדות הסטודנטים?

התשובה החוקית והמוסמכת אגב, היא מורשי החתימה, היו"ר, המנכ"ל, והדירקטוריון של אותו מוסד, כמובן לא בכל המוסדות יש את כל בעלי התפקידים, אבל מי שקיים חשוד.

שוב, זה לא אומר שזה חקירה באזהרה, זה לא אומר שיש ראיות נגדו, אבל לצורך היותו חשוד בשלב הראשון מספיק שהגוף שהוא מכהן בו באחד התפקידים נחשד בעבירה. כלומר הצטברות שני תנאים: הגוף חשוד בעבירה, האדם בעל תפקיד מהמוגדרים באותו גוף חשוד.

אני אתקן אותך עוד קצת, בתיקים האלה עדיין לא הוגשו אפילו כתבי אישום, ככה שאשמים אין שם קל וחומר.

אבל שוב, אם היה לך טיפה שכל ישר היית קורא ומבין מה אתה קורא, אבל אתה לא מבין ואני צריך להסביר לך ככה לעומק.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שרשור פוליטי, לא ויכוח האם אתה חרטטן או לא.

אישית אני חושב שהבעיה הכי גדולה של החרדים (לא של כולם) זה חוסר הרצון להשתחרר קצת מהרבנים ולחשוב בשביל עצמם.

בכלל לא בטוח שצריך שכולם ישרתו בצבא (רק להתאים את הצבא לאורחות החיים שלהם זה סיפור מהתחת), אבל בטוח שכולם צריכים ללמוד גם לימודי חול או מקצוע פיזי כי זו הדרך היחידה במדינה מערבית להתפרנס בכוחות עצמך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בוא נראה איך אתה תגיב כשהציטוטים מוכיחים משהו אחד ויבגני בכל הודעה כותב לך שאתה חרטטן ושקרן.

אז הנה, הוכחתי שאין לי אחות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
...

אני לא רוצה לשלב אותם ואני לא רוצה להדבר איתם. אני רוצה לפורר את החברה החשוכה שלהם מבפנים. אני רוצה שהצעירים שלהם ישאלו שאלות ויטילו ספק ברבנים שלהם. אני רוצה לרסן את שיעור הגידול שלהם ולפרק את הקהילות שלהם. כקהילה, הם סרטן, ואין דרך יפה להציג את זה. ציבור חשוך, נבער, לא יצרני, גדל במהירות מבהילה, נוגד כל ערך ליברלי, הומאני או מדעי, אלים, פרמיטיבי. הם משתמשים בערכים הדמוקרטיים שלך כנגדך, ומתי שהם יוכלו הם ידרסו אותך (ע"ע מה שהם עושים במשרדי הממשלה כשהם בשלטון).

תגובה #192,עמוד 13

מסכים מאד!

לפיד רוצה לשלב אותם.

אני רואה סכנה גדולה בשילובם כי אז הם יקבעו כאן אורחות חיים.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

משפט זהה ניתן לכתוב על אוכלוסיה אחרת אבל שם זה לא פוליטיקלי קורקט וישר יתחילו לצעוק גזענות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אז מה עדיף? שיהיה פה ציבור עני עם מנהיגים משלו שהולך וגדל? צריך לשלב אותם בחברה בדיוק כמו שצריך לשלב מגזרים אחרים.

לקרוא לזה "סרטן" ממש לא במקום. מדובר בבני אדם שחיים פה ואם כל צד יצטייר בעיני השני כמחלה אף אחד לא ירוויח מזה.

מצחיק שכשמישהו מתאר את ערביי ישראל או הפלסטינים כסרטן או רסיס בישבן קופצים עליו אבל כשמדובר בציבור החרדי הכל מותר.

הכי קל לשנוא את כולם, ככה הפתרונות הרבה יותר פשוטים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...