Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 31 דקות, ברווז כתב:

מהמקפצה, אשכרה. 

צריך כמובן לסייג, שזה שהם טוענים שבוצעו המעשים, לא מהווה הוכחה לכאורה לכך שאכן הם בוצעו. בדיוק כמו שארגוני טרור פלסטינים לפעמים מתגאים בפעולות שלא היו ולא נבראו.

ובדיוק אצל הפלסטינים, זה עדיין נחשב לטרור והסתה לטרור.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

אני רואה ארגון טרור שמפעיל טרוריסטים, חלקם בסיוע של חיילים במדים.

ממש כמו כל ארגון טרור באיזור, הם לוקחים אחריות על כל אירוע ומתגאים בפעולות שלהם.

אין דין, אין דיין, אין עצורים ואין כותרות בעיתונים.

זה כואב לי כי:

1. אני נגד טרור (יודע שזה נשמע לך מוזר), גם כשהוא נגד תושבים פלסטינים

2. אני יודע שאני הבא בתור. לא מחר ולא בעוד חודש, אבל מתישהו הם יגיעו גם אלי

image.thumb.png.169600261331607609471ee70a147640.png

וכל זה התפתח תחת ראש שב״כ שהמתנחלים לא אהבו. עכשיו תחת זיני, השמיים הם הגבול.

אין לי שום בעיה שתכרות להם יד.

הבעיה שלי זה שיש אנשים שאתה מצטט שרצים להציג את המקרים האלה, אבל כשחברים שלהם המוסלמים מאיוש דופקים לינצים ביהודים או שהמוסלמים בשטחי הקו הירוק מטרידים יהודיות הם מדפדפים את זה הלאה כי זה פוגע להם באג'נדה.

פורסם

משילות ימנית.. מנסה לתאם ביקור בשטח ישראל.

מזכיר לי את הימים שהייתי מנסה לקמבן אישור כניסה עם הרכב לבסיס זה או אחר..

IMG_0782.jpeg

• אהבתי 1
  • מצחיק 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני לא כל כך מדבר עם פוליטיקה עם אנשים זרים, שהם לא חברים שאני מכיר אישית, למעט צחוקים וכדומה.

בסופ"ש הגיעו זוג חברים של אשתי, שאיתם בטוח אני לא מדבר על פוליטיקה. איך שהוא הגענו לזה שאני ימני. שואלים אותי "לא מבאס אותך שאלו האנשים בימין?" מבאס, אני עונה. 

"לא מבאס אתכם שאלו האנשים בשמאל?" מבאס, הם עונים. 

אני חושב שאני התבאסתי קצת יותר, ובתור ימני (אמיתי, כולל כלכלית), אני לא חושב שיש באמת ימין חילוני שפוי בישראל. 

אז ישבנו וחיפשנו אנשים שבאמת ניתן היה לומר עליהם שהם ערכיים. אלו כמובן ספוקלציות, וייתכן שאנחנו עושים עוול ל-120 מלאכים שבאו לתת מעצמם לטובתנו, אבל סיכמנו שיש כמה בודדים כאלו, חלקם בצד שלי, חלקם בשמאל. כל אחד גם ציין שהוא היה מעדיף אדם שפוי שבאמת ובתמים דואג לטובת הארץ והאנשים מהמחנה השני, מאשר בנאדם מושחת מהצד שלו. פתאום נזכרתי כמה מרענן זה לדבר עם אנשים שיש להם מוח מתפקד על פוליטיקה, פנים מול פנים, ולא מול בוטים המדגימים דאנינג קרוגר בכל שיחה מחדש. 

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 1 דקה, ניקו פ. כתב:

פתאום נזכרתי כמה מרענן זה לדבר עם אנשים שיש להם מוח מתפקד על פוליטיקה, פנים מול פנים, ולא מול בוטים המדגימים דאנינג קרוגר בכל שיחה מחדש. 

זה כי מזמן לא דיברת עם שמאלנים על פוליטיקה 😉

• מצחיק 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

ניסית לדבר עם שמאלנים לאחרונה על פוליטיקה?

כל מה שאני קולט זה קצף בזוויות הפה, מבט חלול באמוק ו״ביבי ביבי ביבי״.

הביביסטים הכי גדולים הם שמאלנים מזן מסוים, אתה יכול להתחיל את השיחה

על בישול / פיזיקה / פורמולה 1 / לק לציפורניים ותוך 79 שניות בממוצע זה מגיע לביבי...

מה שהולך פה בשרשור זה סבבה לגמרי, בהשוואה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 7 שעות, ניקו פ. כתב:

פנים מול פנים, ולא מול בוטים המדגימים דאנינג קרוגר בכל שיחה מחדש. 

נעלבתי.

לפני 4 שעות, hans כתב:

ניסית לדבר עם שמאלנים לאחרונה על פוליטיקה?

חלק די גדול ממי שאני נתקל בו ועונה לתאור שלך, הם לא אנשי שמאל בכלל. גם לא כאלו שהצביעו למפלגות שמאל בעבר.

אבל כן, זה מתיש לתקשר עם אנשים שהפונקציה היחידה שמגדירה עבורם אם משהו הוא טוב או לא, זה ביבי.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 שעות, hans כתב:

הביביסטים הכי גדולים הם שמאלנים מזן מסוים, אתה יכול להתחיל את השיחה

על בישול / פיזיקה / פורמולה 1 / לק לציפורניים ותוך 79 שניות בממוצע זה מגיע לביבי...

אני מאוד מנסה להימנע משיחות על פוליטיקה עם ימנים בעבודה, בזמן ארוחת הצהריים. הבעיה היא שאין להם בעיה להתלונן על מצב התחבורה, הבטחון האישי, יוקר המחיה, החינוך וכן הלאה ומאוד מתבקש לשאול אותם מה זה אומר על ממשלת הימין שלהם. מנסיון העבר זה לא עובד, אז אני ממלא את פי בירקות ולועס את הסלט שלי בשקט.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בדימונה הפכו את חגיגות חזרת החטוף למפגן תמיכה ביביסטי עם זמר שהכריז בתור הכרוז החצי רשמי שהעיירה כולה עם נתניהו, וכינה אותו מלך, וכמובן קישר בינו לראש העיר.

https://m.maariv.co.il/news/israel/article-1245300

המצב פשוט אבוד, אלו לא יכירו באחריות שלו גם אם הוא יבוא פיזית לשם עם חומר נפץ באאודי שלו ויפוצץ את הכור הגרעיני.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אני מאוד מנסה להימנע משיחות על פוליטיקה עם ימנים בעבודה, בזמן ארוחת הצהריים. הבעיה היא שאין להם בעיה להתלונן על מצב התחבורה, הבטחון האישי, יוקר המחיה, החינוך וכן הלאה ומאוד מתבקש לשאול אותם מה זה אומר על ממשלת הימין שלהם. מנסיון העבר זה לא עובד, אז אני ממלא את פי בירקות ולועס את הסלט שלי בשקט.

מה זה קשור? זה בגלל מפאי, התנתקות, אלטלנה, דגניה א' ויודנרטים.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 27 דקות, פריג'י כתב:

בדימונה הפכו את חגיגות חזרת החטוף למפגן תמיכה ביביסטי עם זמר שהכריז בתור הכרוז החצי רשמי שהעיירה כולה עם נתניהו, וכינה אותו מלך, וכמובן קישר בינו לראש העיר.

https://m.maariv.co.il/news/israel/article-1245300

המצב פשוט אבוד, אלו לא יכירו באחריות שלו גם אם הוא יבוא פיזית לשם עם חומר נפץ באאודי שלו ויפוצץ את הכור הגרעיני.

יש גם כאלה וזו זכותם לחשוב ככה גם אם אנחנו חושבים הפוך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אבל כן, זה מתיש לתקשר עם אנשים שהפונקציה היחידה שמגדירה עבורם אם משהו הוא טוב או לא, זה ביבי.

לפעמים נדמה שאנשים עושים רק venting out של רעל/סטרס שנבנה ממנות קצובות ומהירות של צריכת "מדיה חברתית" - במקום להפעיל מוח. כשאתה מנסה להשחיל איזה דיון עומק או סתם לחדד נקודה רדודה אתה מקבל מבטים אטומים ושתיקה... אורוול מתהפך בקברו.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 30 דקות, hans כתב:

כשאתה מנסה להשחיל איזה דיון עומק או סתם לחדד נקודה רדודה אתה מקבל מבטים אטומים ושתיקה.

מבטים אטומים ושתיקה זה מה שמקבלים ממני אנשים שמצטטים את ערוץ 14 בנימת ניצחון, כאילו עשו לי שחמט לוגי.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אתה חלק מהקבוצה...

• תוכן חדש...