Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל התגובות, אני מבין שאף אחד אפילו לא טרח להאזין לראיון המלא עם גולן. זה כולה 7 דקות, תשקיעו את הזמן הזה ואז תגיבו לגופו של עניין ולא לפי הכותרות בחדשות

• רעיון טוב! 4

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 18 שעות, SlowRide כתב:

זה שאתה יהודי לא מגביל אותך רק לסכנות של אנטישמיות, אתה יודע.

אתה יכול לחיות במקום שלא יודעים בו מה זה יהודי בכלל ונחש ארסי יצא לך מהאסלה ויכיש אותך בתחת.

המדד "איפה הכי בטוח ליהודים" הוא די חסר משמעות. יש מדינות בטוחות יותר ויש פחות. 

סבבה אגוזים, פשוט אני לא מבין אותך, אחרי שכתבתי הבהרה, מה פשר התגובה הזו. 

שום מקום לא בטוח, אז עדיף למות או משהו בסגנון..

לפני 7 שעות, farkash7 כתב:

אף אחד לא שולח חיילים עם משימה "לבצע הרג המוני" כי אם כן היינו חופרים תעלות, מעמידים אנשים בשורה ויורים כמו אתה יודע מי על בסיס קבוע, מספרי הקורבנות היו אחרים לגמרי והמלחמה הייתה נגמרת מזמן.

אני אוהב סטריליות, רכבות וזה..

לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

אז הסרטון הזה מייצג את מדינת ישראל וצה"ל.

אם אתה שואל אז כן, לפי הדיבור של האחרון, כנראה שמדובר במפקד שלו. עובד ציבור..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 37 דקות, Night Driver כתב:

אם אתה שותק כששרים בכירים כולל שר במשרד הביטחון קוראים להשמדת עם אז אתה במקרה הכי אופטימי לא מתנגד לזה.

בשביל להתנגד לזה אני לא צריך להגיד שאנחנו רוצים תינוקות כתחביב. 

במקרה של גולן, עדיף שהיה שותק. תאמין לי שאף אחד לא היה חושב עליו שהוא תומך בממשלה אם לא היה אומר את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

בגלל זה כל כך הרבה אנשים התקוממו. 

תוך חצי יום זה עלה בכל אמצעי התקשורת בעולם, זה לא סתם מגיע לכותרות בכל העולם. זה מגיע מפוש של מכונה משומנת שעובדת טוב מאוד. 

לפני שעתיים, farkash7 כתב:

יאיר גולן עומד בראש מפלגת העבודה

הוא עומד בראש מפלגת הדמוקרטים. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 43 דקות, fatboy1340 כתב:

מכל התגובות, אני מבין שאף אחד אפילו לא טרח להאזין לראיון המלא עם גולן. זה כולה 7 דקות, תשקיעו את הזמן הזה ואז תגיבו לגופו של עניין ולא לפי הכותרות בחדשות

גם אל גזירה וחבריהם, וזה לא עוצר אותם מלפמפם למיליארד מוסלמים ועוד מיליארד יפי נפש בעולם את הדברים האלה.

פורסם
לפני שעתיים, ליין מן כתב:

אני הייתי בפעולות לחימה ואיסוף, במגוון אזורי לחימה ושטח אזרחי עויין.
ולא ביצעתי או ראיתי רצח התעללות באזרחים בנשים ותינוקות.

שמעתי מקרה שקרה במלחמה הזו.

רצח של פלסטיני, כאמור בחוסר ידיעה ולאו דווקא בכוונה, כן?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 45 דקות, Night Driver כתב:

אם אתה שותק כששרים בכירים כולל שר במשרד הביטחון קוראים להשמדת עם אז אתה במקרה הכי אופטימי לא מתנגד לזה.

כי אתה כלום, אתה אפס, פישר, עלה נידף ברוח.

וגם אני, גם סלואי וגם פינדר ופרקש. אף אחד לא מתעניין בנו.

אבל יאיר גולן הוא פוליטיקאי בכיר וסגן הרמטכל. אם הוא אומר משהו, גם אם "לא הבנו אותו" או שקר כלשהו, יש פה אימפקט מיידי, בדיוק כמו שהיה עם בוגי.

ובתור בכירים, הם יודעים מה ההשלכות של מה שהם אומרים אבל זה על ה*** שלהם.

לפני 7 שעות, פינדר כתב:

הרי רק אתמול אמרת שהיה צריך לבצע פשעי מלחמה.

אני בטוח שבין אלפי סרטוני באלימות של מהגרים באירופה, שטענת שראית, לא הצלחת להשחיל סרטונים של חלקי תינוקות שמוצאים מהריסות. סרטונים שכל העולם רואה ואצלנו אף אחד לא מדבר עליהם ולא מזכיר אותם.

תוסיף לזה סרטונים שחיילים בעצמם מפרסמים, של פיצוצים ״חגיגיים״, מסיבת פיצוץ בתים לגילוי מין העובר של החייל, חיילים שמתפארים בכישורי הצליפה שלהם על עוברי אורח וכו׳.

ותוסיף התבטאויות של ח״כים ושרים על הצורך לבצע פשעי מלחמה (גירוש אוכלוסיה, עמלק, אין חפים מפשע וכו׳).

אז המשפט שלו אולי מטומטם אבל לא רחוק מהאמת.

וכמובן שהמסית הראשי כבר חוגג.

image.thumb.png.e58ed41d3cdde6bebc30c01bc4d7744a.png

איזה מעייף אתה פינדר.

1. אם היית עושה פשעי מלחמה, מילא. היית מסיים עם זה בחודשיים ומתמודד, לפחות אז לכאורה הייתה לך תמיכה מהעולם.

2. אתה יודע מה המצב היום, אתה יודע מה מדינות אירופה הולכות להכריז, אין פה שום דבר טוב בהצהרה הזאת למעט סיכון מדינת ישראל.

אתם אלה שרציתם עולם אוטופי בו כולם לטובת המדינה בלי קשר לאופוזיציה קואליציה, אז אתם זורמים עם סיכון חיילי צהל??

פורסם (נערך)

מה כול כך כואב לכם?

עמדת להצביע "העבודה"? לא. אפילו לא קרוב.

"ישתמשו בזה נגדינו"? זה עושים כבר חברי הקואליציה בקטע שאי אפשר להתחכש לו והם ... מה זה הם. הממשלה המהכנת נותנת את כול הכדורים וגם מכוונת את האקדח נגד ישראל.

אני מקווה שאתם מבינים את זה. 

בטח ובטח שביבי, לאור קריאות של רעב המוני בעזה ובלה בלה בלה, שיוצא ואומר "תשמעו, נכניס להם טיפה סיוע רק כדי שיתנו לנו להמשיך להילחם" לא עוזר בעיניין.

בינתיים 

אז מה כואב לכם? את הנזק עושה מישהו אחר. לא התכוונתם להצביע לגולן (גם אני לא, זה בסדר, אני חושב שאיפשהו בסוף 23 הוא ריסק את הסיכוי שלו להיבחר, בטח ובטח כשהוא החליט להיות במפלגת העבודה)...

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל יאיר גולן הוא פוליטיקאי בכיר וסגן הרמטכל. אם הוא אומר משהו, גם אם "לא הבנו אותו" או שקר כלשהו, יש פה אימפקט מיידי, בדיוק כמו שהיה עם בוגי.

בינתיים אני לא ראיתי בכותרות את גולן באתרים שאני קורא. כן היה סמוטריצ' וביבי

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 49 דקות, fatboy1340 כתב:

https://omny.fm/shows/kan-news/10979cc2-8f24-4e4e-ba0f-b2e3004b57c3

לינק ישיר לראיון (:

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

מה כול כך כואב לכם?

עמדת להצביע "העבודה"? לא. אפילו לא קרוב

אם אתם זוכר רשמתי כמה פעמים שמבחינתי הוא היה אופציה כי הוא חזק נגד ביבי.

היום כבר לא, מאחל לו שייפול מתחת לאחוז החסימה ביחד עם סמוטריץ. מבחינתי הוא גם אנטי ציוני בדיוק כמו המפלגות החרדיות.

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

על איזה עם אתה מדבר?

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, fatboy1340 כתב:

אין לי מה לראות את הראיון כי אני לא חושב שיאיר גולן הוא בנאדם רע/בוגד וכל שאר כינויי הגנאי.
אפילו רשמתי קודם, אני חושב שהוא בנאדם אמיץ, לוחם, ישר ועם עקרונות ובאמת שהייתי שוקל לבחור בו אם הוא היה קצת יותר חכם וקצת פחות טיפש.
זה לא משנה למה הוא התכוון, היה ברור לי שהוא לא מאשים את הצבא או חיילי צה"ל ברצח עם או ווטאבר, אבל בנאדם כמוהו עם הסטוריה של אמירות בעייתיות היה צריך להפעיל קצת את השכל ולהבין מה להגיד ואיך להגיד כדי לא לגרום לכזה נזק לאופוזיציה.

אף אחד לא מדבר על זה שטלי גוטליב קראה אתמול לחטופים שחזרו "שטופי מוח של חמאס".
אף אחד לא מדבר על החטופים.
אף אחד לא מדבר על עסקה.
אף אחד אפילו לא מדבר על ערמות של תינוקות עזתים מתים.
כולם מדברים רק על מה שיאיר גולן אמר.
אם זו לא טיפשות אז מהי טיפשות?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

יאיר גולן אדם ערכי שאומר משפטים שמתאימים אחד לאחד עם הערכים שלו.

הוא אמר שהוא מזהה תהליכים בחברה? אמרו עליו שהוא קרא לכולנו נאצים

אמר שיש בעיה עם חיבה יתרה להרג תינוקות (אההם, דוואבשה, אההם)

אז הוחלט שהוא בוגד פסול.

אז חברים, אם בשביל המשתתפים בדיון זה עושה אותו:

אידיוט

בוגד

יותר מדי שמאל

איש שלום עכשיו

עוכר ישראל

הלוואי שלא יעבור את אחוז החסימה

איש בזוי

כנראה שאתם רוצים להמשיך עם מה שיש לנו היום. 

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 3
  • מעניין 1
  • תוכן חדש...