Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, ברווז כתב:

אם כל האוכלוסייה הכללית משוייכת לארגון טרור, אז כן. כל מי שמשוייך לארגון טרור, צריך להיות מחוסל. טרור = מוות

עקרונית אני בעד, רק שזה כמו להמציא מכונה ששולטת במזג האוויר. לא ריאלי. 

אתה לא יכול ולא רוצה לחסל עם שלם גם אם הוא עם מומצא. 

לפני 28 דקות, ברווז כתב:

הבעייה שלי עם כל זה היא פשוטה: הממשלה לא מנסה באמת ובתמים לבער את נגע הטרור. לא לגבי כל מה שכתבתי למעלה, שהעובדה היא שכל זה לא מטריד ולא מעניין בכלל את הממשלה. השיט שואו הזה לא מנוהל, נקודה

מעניין למה. אולי זה בגלל שאם לא יהיה טרור, אנשים יפסיקו להצביע להם?

לפני 30 דקות, ברווז כתב:

לו הממשלה הנוכחית הייתה שונה, אנשי מרכז או אפילו שמאל, דעת הקהל העולמית הייתה שונה; ממשלות העולם היו מסתכלות עלינו אחרת; הלגיטימציה שלנו לפעול הייתה שונה לחלוטין

דעת הקהל העולמית זה עוד תירוץ של הממשלה הזו לכשלונות שלה. לו הממשלה לא היתה מורכבת מחסרי תועלת שבראשם עומד איש ללא עמוד שדרה לא היינו מגיעים למצב הזה מלכתחילה, כי אף אחד לא היה מעלה על דעתו להתייחס לארגון טרור על הגבול כנכס ולתת לו לגדול למימדים מפלצתיים. עובדה שאת האיום מהצפון ידעו לפרק די מהר, למרות שגם את זה לקח יותר מדי זמן עד שהוחלט לבצע.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

השאלה היא מה צריך לעשות עכשיו.

לא סומך על הצבא או המשטרה או מישהו אחר שהוא בעל תפקיד כלשהוא שיציל אותי ואני דואג לעצמי על כל המשתמע מכך ואתה יכול לחשוב הרבה הרבה..

נגיד ולכאורה התגלגלו לידיי כמה כדורים או נשק לכאורה לכאורה.. האם אני צריך להחזיר אותם או שאני צריך לדאוג לעצמי להשיג את הכלי שאיתו לכאורה יורים את הכדורים הללו?

הכל המצאה בדיה חלום או תעתוע. זה לא קורה במציאות ושום דבר לא אמיתי..

והכל? לכאורה... לא באמת קרה..

😂😂😂😂

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ראש הממשלה רוצה להוציא את ראש השב"כ והמוסד מהדיונים בנושא החטופים, לכולם זה ברור כי הוא רוצה שלא ידעו מה הכוונות האמיתיות שלו. אני באמת מאחל את כל הרע בעולם לאיש הזה, לו ולמשפחתו. 

לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

דעת הקהל העולמית זה עוד תירוץ של הממשלה הזו לכשלונות שלה

לגמרי. ביבי פירק וחיסל את כל מערכת ההסברה של ישראל, כי חס וחלילה שיהיה עוד מישהו עם כוח לידו. 

פורסם

בינתיים יש טיול מאורגן של רגב וחבריה למרוקו. ואחרי זה חופשה בצרפת. כמובן מאובטחת על חשבוננו.

התירוץ הוא ועידה ענייני בטיחות בדרכים. כנראה תתגאה בשבירת שיא מספר ההרוגים.

• מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשמע, עם כמה שאוהבים עכשיו את ישראל בעולם הערבי זה באמת משהו להתגאות בו 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה חושב שהיא תסביר שאין להם צורך להלחם, כי אנחנו עושים את העבודה בעצמנו?

• מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היא תגיד גם להם שאת מה שהיא עושה גם 4 שרים אחריה לא יצליחו לתקן.

וגם שהקודם לא לא עשה רבע ואפילו לא שליש ממה שהיא עשתה.

פורסם

ולא לשכוח-

https://www.ynet.co.il/economy/article/sk06pk1k1g

לא מספיק שכבר יש את גרב ועארסלם, הם צריכים גם להביא עוד מהחברים שלהם, כדי שהשמדת המערכות הציבוריות/ממשלתיות תתרחש מהר יותר.

אני לא מצליח להבין איך עוד יש אנשים שטוענים שיש סיבה להצביע לליכוד, ואיך יש עוד שטוענים שלא מדובר בממשלה הגרועה ביותר בתולדות המדינה.

פורסם

גם יאיר נתניהו נותן עבודה. תרתי משמע.

מפיצת הקונספירציות ההזויה קרוליין גליק והמאייר המסית אור רייכרט צורפו למשרד ראש הממשלה לצורך ״הסברה״.

image.thumb.png.bf24a010ef06ca7872898dd6d0c61004.png

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

איך אחרי ה-7 באוקטובר הממשלה הרעה הזו עדיין בשלטון? אני באמת מקווה שהם כולם יעמדו למשפט, אחד אחד. אני הייתי מעדיף משהו אחר וקצר יותר אבל אסור לכתוב על זה בפורום. 

פורסם
לפני 6 שעות, Supertigre כתב:

איך אחרי ה-7 באוקטובר הממשלה הרעה הזו עדיין בשלטון?

אתה חי במדינה שבה ליותר מ-50% מהאזרחים, גם יהודים, גם ערבים, אין שום עניין במנהל תקין וזה נתפס בעיניהם כעול.

מירי רגב היא גיבורת תרבות של מצביעי הליכוד, כי היא עושה את ההפך מהמצופה, ודופקת את המדינה. וזו רק דוגמא אחת. זה לא שזה יותר טוב אצל האחים בציונות הדתית או אצל החרדים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 49 דקות, יבגניפ כתב:

אתה חי במדינה שבה ליותר מ-50% מהאזרחים, גם יהודים, גם ערבים, אין שום עניין במנהל תקין וזה נתפס בעיניהם כעול.

מירי רגב היא גיבורת תרבות של מצביעי הליכוד, כי היא עושה את ההפך מהמצופה, ודופקת את המדינה. וזו רק דוגמא אחת. זה לא שזה יותר טוב אצל האחים בציונות הדתית או אצל החרדים.

יבגני, מסכים לחלוטין לגבי אנשי הקואליציה (וקצת פחות להכללה של תומכיה אבל זה לא הנושא אליו רציתי להתייחס).

אם נלך למרכיבי האופוזיציה אתה רואה הבדל משמעותי?

פורסם
לפני 55 דקות, Night Driver כתב:

יבגני, מסכים לחלוטין לגבי אנשי הקואליציה (וקצת פחות להכללה של תומכיה אבל זה לא הנושא אליו רציתי להתייחס).

אם נלך למרכיבי האופוזיציה אתה רואה הבדל משמעותי?

אצל המצביעים של גנץ, לפיד ושמאלה מהם? כן. אולי גם אצל מי שיצביע בנט היפותטי.

אצל מצביעי המפלגות הערביות? לא

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

בינתיים יש טיול מאורגן של רגב וחבריה למרוקו. ואחרי זה חופשה בצרפת. כמובן מאובטחת על חשבוננו.

התירוץ הוא ועידה ענייני בטיחות בדרכים. כנראה תתגאה בשבירת שיא מספר ההרוגים.

אתה כועס כי זה טיול שורשים למרוקו ולא לפולין.

הייתי רושם מה אני מאחל להם אבל כמו @Supertigre כנראה אסור.

• מצחיק 3
  • תוכן חדש...