Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Supertigre כתב:

אתה יודע של מי ההוראה הזו? של ביבי, זה האיש שבמקום שטח השמדה אפשר לפעילי חמאס להתקרב עד הגדר חופשי חופשי, הוא זה שנרמל את זה. הוא נרמל את הבלונים, מאות רקטות בשנה, כסף לארגון טרור, משא ומתן עם ארגון טרור, אי מתן תקציבים לכיתות הכוננות בעוטף.... 

וזו התגובה האחרונה שלי אליך.

לא.. ההוראות הללו לא הגיעו מביבי.

הבעיה הגדולה בדיונים, אנשים כותבים ללא ידע , וללא קשר לאמת ולמציאות.

זו גם אחת הסיבות כי אסור כי וועדת חקירה לארועי 7.10.2023 , תקבע ע"י בית המשפט העליון.
והרי וועדת החקירה צריכה לבדוק את כל המעורבים בקבלת ההחלטות.. כיצד להתגונן באזור הגבול.

בית המשפט העליון לחץ על מפקדי פיקוד דרום, להיזהר בשימוש בנשק חם, גם כאשר תוקפים את החיילים
או מנסים להרוס את גדר הגבול וחודרים לשטח ישראל.

ומעניין אם יש פורום אדם.. היודע מי לחץ לקבוע את הוראות הפתיחה באש באזור הפרימטר והגדר .
ומי טען - כי ישראל צריכה ללמוד להילחם, גם עם יד אחת קשורה מאחורי הגוף.. 

אייל.

הדבקה - וזו התגובה האחרונה שלי אליך.. (אוי לא :wink: )
מדוע - האם אני מכעיס אותך, האם אני משקר.. או בגלל שאני יודע על מה אני כותב.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 17 דקות, ליין מן כתב:

ההוראות הללו לא הגיעו מביבי.

מאיפה הן הגיעו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 32 דקות, ליין מן כתב:

בית המשפט העליון לחץ על מפקדי פיקוד דרום, להיזהר בשימוש בנשק חם, גם כאשר תוקפים את החיילים
או מנסים להרוס את גדר הגבול וחודרים לשטח ישראל

לא נכון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני מזהה בפורום מגמה: אנשים שמספרים שצריך להעיף את נתניהו, כולל שימוש בביטויים לא דיפלומטיים - אבל מגנים עליו בחרוף נפש, משל היו מאבטחי שב״כ. ברור לי איזה פתק יטילו לקלפי

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העבודה שאין שר עצמאי לתיק ביטחון הפנים, רק מראה כמה ראש הממשלה הוא פושע שראוי לכלא, לא על השמפניה אלא על הפקרת בטחון המדינה. 

פורסם
לפני 5 שעות, ליין מן כתב:

במידה וכוחות הצבא והמשטרה היו מודעים ובכוננות שקטה ויותר מוכנים - האם התוצאות היו אחרות..

אם ביבי לא היה מעביר מזוודות עם מזומנים לחמאס שהלכו על רכש אמצעי לחימה ובנית מטרו עזה - האם התוצאות היו אחרות ...

אם במקום שקט תמורת שקט היו מפציצים מרכזי פיקוד, מחסני תחמושת, מעבדות ליצור טילים ומחנות אימונים ולא דיונות ועמדות תצפית ריקות - האם התוצאות היו אחרות ...

אם לחמאס היו מתייחסים כמו ארגון טרור ולא נכסהאם התוצאות היו אחרות ...  

לפני 5 שעות, ליין מן כתב:

לא ביבי ולא ממשלת ישראל, אשמים בתפקוד הצבא ב  3 השעות האומללות הללו.

ביבי וממשלתו אשמים בבניית ופיטום של חמאס במשך איזה 10-15 שנים. בעזרתם האדיבה ארגון טרור קיקיוני הפך למפלצת של 7/10.

לפני 4 שעות, ליין מן כתב:

זו גם אחת הסיבות כי אסור כי וועדת חקירה לארועי 7.10.2023 , תקבע ע"י בית המשפט העליון.

נכון, זאת חייבת להיות קומבינה של ביבי עם דודי אמסלם בראשה וסגנית מירי רגב.

לפני 3 שעות, sperial כתב:

אני מזהה בפורום מגמה: אנשים שמספרים שצריך להעיף את נתניהו, כולל שימוש בביטויים לא דיפלומטיים - אבל מגנים עליו בחרוף נפש, משל היו מאבטחי שב״כ. ברור לי איזה פתק יטילו לקלפי

אחרי הברקה עם וועדת חקירה לא נשאר אפילו צל של ספק (אם למישהו עד עכשיו היה) מאיפה בן אדם מדקלם. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, ליין מן כתב:

אתה צודק - בדקתי ולא הצלחתי לקשר את האשמת נתניהו באסון בליל ה 7.10.2023
בבקשה , לקרוא ולהבין.. ואז לחשוב ולרשום תגובה.
כל התגובות נשארות בהיסטוריית הפורום והאינטרנט - בבקשה בואו ניתן הערכה לאנשים הכותבים ומשתפים

אתה צודק - בדקתי ולא הצלחתי לקשר את האשמת נתניהו לאסון בליל ה 7.10.2023
אני יוצא מנקודת הביקורת על -
תפקוד מפקדי הצבא ב שלוש (3) השעות אשר קדמו לחדירת החמאס לישראל.

ומנסה להבין - האם במידה ומפקדי הצבא, היו עושים פעולות נוספות..  אשר תורגלנו בהם בעבר.
ואשר הם בבסיס פרוטוקול ההפעלה הצבאית, של הכוחות הפרוסים בגבולות ישראל -
כגון:
(העלאת כוננות שקטה, הכנסת הכוחות סביב עזה למצב לחימה אפשרית, התחמשות בכלי-נשק כבדים)

במידה וכוחות הצבא והמשטרה היו מודעים ובכוננות שקטה ויותר מוכנים - האם התוצאות היו אחרות..

או - החיים שלנו כטרגדיה היוונית.. הכל רשום מראש.. ואין אפשרות לתוצאה אחרת.

וככל שבדקתי אספתי  וניתחתי את המידע - משפט אחד נחקק לי בראש..
אם היו מודיעים לנו.. 20 דקות לפני - היינו נלחמים אחרת.

הכל מתכנס לאזור הזמן של לפני חדירת מחבלי החמאס לישראל, בשעה 6:29 בבוקר.
לוחמי צה"ל טוענים, כי לא היו מוכנים למצב לחימה, כאשר נכנסו הפולשים הראשונים..
לא פתחנו באש כנגדם, מאחר והם החביאו את הנשקים מאחורי גופם.. ומרחוק קשה להבחין בנשק.
ובנוהל הבט"ש אשר  היינו בו עד השעה 7:00 בבוקר.
אסור לנו לירות באנשים לא מזוהים, כל עוד הם לא מסכנים אותנו או יורים עלינו.
לטענתם, אם היה ללוחמים בקו המגע 20 דקות להתארגן ולהערך למצב לחימה, הכל היה נראה אחרת

לכן - לא מעשי נתניהו בעבר, לא הזילזול בהתראות התצפיתניות וגם לא המחסור בחיל-האוויר
הם שוברי הגנת עוטף עזה.
הפגיעה הקשה במוכנות ובתוצאות הלחימה - היו עקב המחסור בהתראה של 20-30 דקות 
להבנה ולהערכות ללחימה.
וביחד עם המחסור בחיל-האוויר, חיל-הים ומודיעין מתאים - תוצאות הלחימה והגנת הישובים היו גרועות.

לא ביבי ולא ממשלת ישראל, אשמים בתפקוד הצבא ב  3 השעות האומללות הללו.
(וכמו בטרגדיה הידועה מראש - גם לא הודיעו להם.. וגם הם האשמים)

בין הצלחה לכישלון היה מרחק זמן של 20-30 דקות.
בזמן הזה  מפקדי הצבא בליל 7.10.2023  נכשלו להגן על ישראל, ורק הם האשמים.

אייל.

זה כמו שתגיד על תאונה בה רכב נפגע ממשאית בלי בלמים שנכנסה בו מאחור, שהנהג הנפגע אשם כי לא הסתכל במראות. ואת המוסכניק שחיבל במערכת הבלמים של המשאית תפטור מאשמה כי הוא בכלל לא היה על הכביש באותו זמן

מהפעמים הבודדות שאני מסכים באופן מוחלט עם @יבגניפ

פורסם

אני כבר לא בטוח מי יותר מוזר, מי שממשיך להצביע לביבי בזמן שהוא מוכיח את היותו מי שהוא, או אנשים שמתווכחים עם אותם מצביעים שימושיים כאילו אפשר להכניס לוגיקה לאדם שנמצא במצב הזה מלכתחילה.

לפני 9 שעות, יבגניפ כתב:

אשם עוד יותר מי שניהל אותם באופן ישיר ועקיף במשך נצח. בדיוק כמו שכשחברה ציבורית קורסת המנכל עף הביתה. גם אחרי 20 שנה. ואת המשקיעים לא מעניין אם הוא גייס vp sales גרוע או נתן בכלל לcfo שלו לעשות את זה ולא משכו לו בדש מעילו ואמרו לו שיש בעיה. ולא רק זה, אשכרה שיקר ופעל אחרת ממה שאמר שיעשה לפני.

תשמע, ברור שאתה צודק- אבל האמת שלא צריך ללכת עד כדי כך רחוק. האינפוט הכי פשוט בעולם הוא: ליטרלי כל אדם בעל איזושהי קומה שעבד צמוד עם ביבי שונא אותו, הוא שרף כל גשר אפשרי עם כל שותף והקיף עצמו בחבורה של אימבסילים ואמבות, איך ניתן להסתכל על טיפוס כזה ולחשוב שהוא יכול לנהל משהו? איך ניתן לתת לו את המפתחות למדינה כ״כ מסובכת ומאתגרת כמו ישראל?

בעולם רציונלי - לא ניתן. בעולם האמיתי - יש מספיק אנשים שקונים את המוצר שהוא מוכר, וסועדים אותו בשקיקה.

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 11 שעות, פינדר כתב:

פעם עשירית שאני משתמש בדימוי הזה:

משחק מכריע על האליפות. המאמן מחליט משחקים בונקר כי תיקו 0 מספיק.

חוטפים שער. אין אליפות.

אשמים:

השחקנים שכשלו במילוי הוראות ובמשחק ההגנה.

המאמן שכשל בבחירת האסטרטגיה.

זה תלוי

השחקנים שלך הם רומאריו, רונדלדו ורונאלדיניו או קנאברו נסטה ומאלדיני?

פורסם
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

זה תלוי

מסי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, עדי-אל כתב:

זאת בדיוק הנקודה, אתה בוחר את השחקנים.

אם למאמן ברצלונה יש 15 שנה לבחור את השחקנים, לאמן אותם, להחליף מה שלא עובד ועדיין הקבוצה מפסידה בפנדלים בגמר ליגת האלופות למ.ס. אשדוד - המאמן צריך לעוף גם אם הוא לא בעט את הפנדל.

עצם העובדה שהגיעו לפנדלים זו הסיבה שבגללה הוא צריך לעוף.

פורסם
לפני 5 שעות, oryo כתב:

אני כבר לא בטוח מי יותר מוזר, מי שממשיך להצביע לביבי בזמן שהוא מוכיח את היותו מי שהוא, או אנשים שמתווכחים עם אותם מצביעים שימושיים כאילו אפשר להכניס לוגיקה לאדם שנמצא במצב הזה מלכתחילה.

אתה באמת חושב שמישהו כאן מנסה לשכנע מישהו אחר? זה שרשור לשחרור קיטור כמו שסתום ביטחון בסיר לחץ. גם בברלין ב-9 מאי ב-1945 כאשר דגל אדום כבר התנוסס מעל הרייכסטאג היו עדיין אנשים שהמשיכו לתמוך בהיטלר, אותם אנשים שהביאו אותו לשלטון ב-33.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, ליין מן כתב:

הבעיה הגדולה בדיונים, אנשים כותבים ללא ידע , וללא קשר לאמת ולמציאות.

או מנסים להרוס את גדר הגבול וחודרים לשטח ישראל.

ומעניין אם יש פורום אדם.. היודע מי לחץ לקבוע את הוראות הפתיחה באש באזור הפרימטר והגדר .
ומי טען - כי ישראל צריכה ללמוד להילחם, גם עם יד אחת קשורה מאחורי הגוף.. 

מה שמאלץ אולי את ישראל להילחם עם יד אחת קשורה מאחורי הגוף, ומה שלחץ על המפקדים, זה הדין הבינלאומי. שופטי בג"ץ הזכירו את הדין לצדדים, הם לא היו יכולים אחרת. למה המפקדים והפרקליטות הצבאית לא פישלו אולי בפירוש הדין הבינלאומי אלא בג"ץ? כי ככה מפמפמים לך?

בג"ץ:

"66.         לפיכך, ועל בסיס הנחתי כי המשיבים עומדים בהצהרתם, כפי שנמסרה לנו בכתובים ובמהלך הדיון שהתקיים בפנינו, לפיה הם והחיילים נוהגים בהתאם לכללי המשפט הבינלאומי המחייבים והדין הישראלי המקומי ומכבדים את החובות ההומניטאריות המוטלות עליהם מכוח דיני הלחימה בפעולות הננקטות על ידם במסגרת הפעילות למניעת העימותים והסיכונים מהאירועים האחרונים, הגעתי לכלל מסקנה כי דין העתירות במתכונתן הנוכחית להידחות"

• אהבתי 1
פורסם

מכונת הרעל לא מרפה מגג הרעפים של השופט עמית.

שלשום ערוץ 14 הביא ממצאים חדשים (לא בדקתי את נכונותם) ואתמול במשרד, הביביסט הצוותי דיבר על זה בכזו אקסטזה בזמן ארוחת הצהריים, עד שחששתי שעוד רגע הוא חווה אורגזמה ומשפריץ לי לצלחת.

כמעט אלפיים הרוגים בשנה ורבע, קצת פחות מעניינים אותו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...