Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה שכשהוא ערום באמת אין במה למשוך. ההתנהלות שלו ממחישה את זה.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

שוב מדליפים לסגל מסמך שחתום כסודי ביותר שמאשים את השב"כ בקונספקציה. כמובן שגם אומרים על העדות של לפיד ששוב לא הייתה התרעה, כאילו שממש צריך התרעה מול גוף שאומר במפורש שהוא רוצה לחסל אותך, גוף שהקים מולך סוג של מאזן אימה והוא זה שקובע מתי יתעוררו התושבים לאזעקה. 

פורסם
לפני 58 דקות, MadCat_LE כתב:

לא ידע

אמרו לו התרעה למלחמה. הוא אפילו לא מכחיש אבל טוען שלא אמרו לו התרעה למלחמה בעזה 🫠

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

ככה הוא יחרטט עד אינסוף. לא התריעו לו בדיוק על המולקולה.

קיצר, יוצא שגם לפני השביעי באוקטובר, כולם צרחו שכול הדברים שהוא דוחף עם חבריו לקואליציה יהרסו את מדינת ישראל והוא התעלם כי זה לא התאים לו לאינטרסים.

למה שעכשיו האינטרסים שלו ושל כלל המדינה יהיו מלוכדים? הם לא. ולכן הביתה.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה אתם טורחים בכלל?

האחריות היא עליו ועל כל ראשי המערכת לא משנה כמה שטויות הוא ידליף לשופרות שלו על בכיר כזה או אחר. חבל בכלל לבזבז את הזמן לקרוא את זה, לתוצאות בשטח אין שתי פנים.

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

למה אתם טורחים בכלל?

כי הוא עדיין מקבל בין 20 ל30 מנדטים.

ועדיין יש מכונת תקשורת יעילה וחסרת מעצורים שסרה לפקודתו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

@עדי-אל הידיעה הזו נעלמה. מכל מקום, כבר בידיעה המקורית הובהר שמדובר בחצי ציטוט ושהיתה אזהרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

היתה אתראה או של?. רק לו משכו לו בדש. אחשב יגיד שלא אמרו לו תאריך.

ביולי 2023 ראש השב"כ אמר לנתניהו: "אני מוסר לך היום התרעה למלחמה" (ynet.co.il)

חשיפה: רונן בר, ששוחח לבקשתו עם נתניהו לקראת אישור התיקון לעילת הסבירות, הוסיף: "לא יודעים יום ושעה מדויקים, אך זו ההתרעה". ראש האופוזיציה לפיד, שעודכן על ההתרעה בברכת נתניהו, שאל את בר: "האם אמרת כך לראש הממשלה?" ונענה בחיוב. לשכת רה"מ: "הוא לא קיבל התרעה למלחמה בעזה" | הטור המלא - היום ב"ידיעות אחרונות" וב-+ynet.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

כי הוא עדיין מקבל בין 20 ל30 מנדטים.

ועדיין יש מכונת תקשורת יעילה וחסרת מעצורים שסרה לפקודתו.

לא מבין איך זה עוזר לנו.

כמי שמתנגד לביבי ורוצה לסלק אותו מחיינו בהקדם האפשרי אני חושב שכל הכתבות האלה שכולם התריעו והזהירו והוא פשוט לא עשה כלום רק משרתות אותו ובכלל זה הוא עולה במנדטים. איך אומרים, כשהאויב עושה טעות אל תפריע לו. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

כן, אני מניח שברור לכל מי שהוא לא ביביסט גמור או מישהו מהשותפים הטבעים שלו, שביבי אחראי, כראש ממשלה ועוד כזה שהחריב את המדינה במשך 15 שנה.

זה כמובן לא מסיר את האחריות מראשי מערכת הבטחון. והאמת היא שבנקודה הזו, אני חושב שגם הם צריכים ללכת הביתה.

כן, זו בעיה במדינה שהופכת במהירות די גבוהה לרפובליקת בננות, וממנים בה, למשל, פעיל ליכוד, מעריץ נודע של המלך, להיות דובר המשטרה. ובכל זאת, בהתחשב בזה שברור שהמלחמה תמשך לפחות עד הבחירות בארה"ב או פה, נראה לי די סביר שהצמרת הבטחונית גם תתן דוגמא אישית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הדבר היחיד שאפשר לראות באופק של המדינה הזו זו מלחמת אזרחים, רק הטקס של הנבלה רגב ממחיש עד כמה כלום לא השתנה. "קיבלנו" הזדמנות להבין שחייבים שינוי מהיסוד ובראשו להעיף את סגול השיער, אבל אנחנו עם קשה עורף שמעולם לא למד מההיסטוריה שלו ואנחנו שוב נותנים לקיצוניים והמשיחיים להוביל אותנו לאסון. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...