Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, MiniMiz3r כתב:

בכל מקרה אני מדבר מידיעה ולא מסרטונים. 

"סמוך עלי אני מבין"

לפני 17 דקות, Pika007 כתב:

אבל התמונה הגדולה פה היא משהו שקצת קשה לי איתו. ובעוד שבתחילת הדרך דחיתי מכל ביקורת לכיוון שלנו (כי באמת הייתה סיבה להיכנס באמאמאמא של כולם שם), כרגע אני לא ממש יכול להדוף את הביקורת.

עזה כבר עפר. את מה בדיוק ממשיכים לכתוש מהאוויר בכזו עצימות?

רצועת עזה לא עפר, העיר עזה כן, וחלק מחאן יונס. השאר עדיין עומד.

ולהזכירך, במהלך השבוע וחצי האחרון צה"ל טיהר את כיכר פלסטין, אותה נקודה שחמאס חגג בה שיחרור חטופים ביחד עם עוד אלפי תומכי טרור בני מוות נבלות שצילמו כל זווית של האזרחים הישראלים.

רוצה להדוף ביקורת? לך לסרטונים מ-07.10 ותיזכר למה אנחנו נלחמים. עד שלא נסיים עם כל חמאס שימשיכו לטחון מהאוויר ומהקרקע. כולם שם טרוריסטים, משפחה של טרוריסטים או תומכי טרור. זהו.

לפני 20 דקות, Pika007 כתב:

בכללי, כבר לא מעט זמן מנסים לבנות נרטיב של ניצחון זוהר ומוחץ, כאילו עוד רגע חמאס מתפרקים וכולם נכנעים.

זה בדרך. אפשר להבין את זה מהתגובות שלהם. פעם עוד דיברו על ההתנגדות ואיך יפרקו אותנו, היום רק מתחננים להפסקת אש ומגנים את ארצות הברית על הוטו במועצת האו"ם.

סינוואר מבין שהוא מכותר ולא יעצרו עד שהוא יהיה משופד על בזנ"ט. העזתים לא מעניינים אותו.

אגב, אפילו באל גז'ירה בראיונות לייב עזתים פותחים פה על חמאס, זה משהו שלא קרה בחיים.

כמובן שנזכרו לפתוח עליהם פה רק עכשיו ולפני חודשיים חגגו אז שילכו לשתות ביוב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אף אחד מהם לא מתכוון ללכת.

אם חושבים על זה בהגיון של תורת המשחקים, לא נראה שלמישהו בקואליציה הזו יש אינטרס לפרק אותה.

מכונת הרעל עובדת חזק חזק - עד שאחד המשוגעים ניסה להצית את מאהל משפחות החטופים.

אם בהתחלה הייתי בטוח שהממשלה תתפרק, אני כבר לגמרי לא אופטימי.

image.thumb.png.12d75381fe8269281dc24865d99630a2.png

לא מתעסק בפוליטיקה בזמן מלחמה

image.thumb.png.0eab4db9c7b5ce8650c7b464ea6b2384.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הם עוסקים בפוליטיקה מהרגע שראש הממשלה יצא מההלם קרב שהיה שרוי בו.

כל השרים בממשלה והעומד בראשה מתעסקים בראש ובראשונה בשאלת היום שאחרי. המלחמה זה העיסוק המשני.

• אהבתי 3
פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

בכללי, כבר לא מעט זמן מנסים לבנות נרטיב של ניצחון זוהר ומוחץ, כאילו עוד רגע חמאס מתפרקים וכולם נכנעים.

את זה עושים בתקשורת אולי, לכל בר דעת ברור כי זו מלחמה של שנה לפחות כפי שאמרו, רק העצימות תשתנה. אין יותר חמאס מאורגן, חמאס מאורגן כפי שסינוואר חלם על התקפות פתע של פלוגות חמאס עם 50-100 מחבלים והמון אש, מה שנשאר זה 3-5 מחבלים שצצים מאיזה חור מתי שבא להם והם לא צריכים להסתובב עם נשק כי נשק מכל סוג יש שם כמו זבל בכל בית שני וזה עוד לפני המנהרות. 

זו הסיבה לדעתי שצריך להיות אכזריים יותר כלפי כלל האוכלוסייה שם, יש שם לפחות 500,000 איש שהם 100% חמאס וכל אחד מהם יהיה שמח להרוג יהודי אם תהיה לו הזדמנות. הם נאצים על סטרואידים וכך צריך להתייחס אליהם. 

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

חבר'ה, את הכסף סופרים במדרגות, ואת הקולות סופרים ביום הבחירות.

כל הסקרים, והמתפכחים, והחוזרים, ואלה שראו את האור, והשדרותים והאשקלונים שלא יהיה להם כסף לפלאפל זה טוב ויפה עכשיו.

ביום הבחירות, הכל אפשרי ואותי שום דבר לא יפתיע.

שוב- השילוש הקדוש הזה מסוגל להכל- גם הסגול המואשם מבלפור, שמוכן גם לשרוף את המדינה כדי להיות רה"מ, כי חוצמזה אין לו מה לעשות,  גם הכנופייה המאוסה שלו, וגם חברי כת המעריצים שלו המפוזרים בכל המדינה.

אני מאוד מקווה שהרבה אנשים יתעוררו ויבינו שהוא רע למדינה, אבל שוב, אני גם לא אתפלא אם זה לא יקרה והוא ימשיך לכהן. 

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

"סתם אזרחים"

פאק נשבר הנרטיב של מחצית מהמגיבים פה שהם לא מכינים בקלאוות בעצם. 

פורסם
לפני 12 דקות, שביט כתב:

ביום הבחירות, הכל אפשרי ואותי שום דבר לא יפתיע.

זה ברור. רק שהשאלה הגדולה היא מתי יהיו בחירות.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 41 דקות, Supertigre כתב:

את זה עושים בתקשורת אולי, לכל בר דעת ברור כי זו מלחמה של שנה לפחות כפי שאמרו, רק העצימות תשתנה. אין יותר חמאס מאורגן, חמאס מאורגן כפי שסינוואר חלם על התקפות פתע של פלוגות חמאס עם 50-100 מחבלים והמון אש, מה שנשאר זה 3-5 מחבלים שצצים מאיזה חור מתי שבא להם והם לא צריכים להסתובב עם נשק כי נשק מכל סוג יש שם כמו זבל בכל בית שני וזה עוד לפני המנהרות

אתמול אמרו חודש וחצי לפירוק ההתנגדות הצבאית שלהם.

שנה זה אולי שכבר יקימו שם סוג של שלטון.

או שהם אומרים שנה זה כולל גם את הצפון?

לא יודע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 18 דקות, פינדר כתב:

זה ברור. רק שהשאלה הגדולה היא מתי יהיו בחירות.

והשאלה הנוספת מתי המטומטם התורן ידבר שטויות שיתנו לביבי חומר לנגן עליהם למניפולציות חדשות (מועמד חזק ומוביל לכך זה יאיר גולן  )

פורסם

הצפון זה סיפור (ענק כנראה) בפני עצמו. תחשוב על יהודה ושומרון, גם שם נולד כל יום מחבל חדש, זו התרבות והחינוך איתה אנחנו נלחמים כבר עשרות שנים.למעשה המלחמה עצמה זה החלק הקל, החלק הקשה והמורכב הוא היום שאחרי. לא חושב שאי פעם יהיה כאן שלום של ממש פשוט כי הם לא הולכים להשתנות, אף אחד לא ישנה את החינוך ואת הדת אצל הערבים הפלסטינים, אנחנו פשוט צריכים לדאוג לאינטרס שלנו וזה פשוט אומר לשכוח מהאפס המאופס ביבי שהוביל אותנו לחיות במגננה תמידית במקום בהתקפה, להיות אכזריים יותר כלפי כל מי שרק מצייץ משהו אלים כלפינו, וכן, זה גם אומר להרוג כל מי שחושב להרים אבן ולזרוק אותה. 

• אהבתי 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אכן. כל עוד שכנינו מאמינים שאללה ציווה אותם לרצוח אותנו, שקט יושג רק באלימות קשה.

השאלה איך מוציאים מהם אחת ולתמיד את האידאולוגיות האלה והופכים אותם למוסלמים סטייל האמירויות. לדעתי זה אפשרי, אבל לא עם הנהגה רופסת ונגועה במשיחיים קיצוניים כמו שיש לנו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

אתמול אמרו חודש וחצי לפירוק ההתנגדות הצבאית שלהם.

שנה זה אולי שכבר יקימו שם סוג של שלטון.

או שהם אומרים שנה זה כולל גם את הצפון?

לא יודע.

התקשורת שלנו מבלבלת את השכל.

כל מומחה מטעם עצמו מחליט לדבר שטויות וזה מפומפם הלאה. מומחה א' טוען שהחמאס הוכה, מומחה ב' טוען שייקח עוד שנה, מומחה ג' יטען שחיזבאללה מורתע ומומחה ד' קובע שהחות'ים בדרך להשתלט על הכדור באילת. 

גם פה חלק אמרו שביבי יעצור את הלחימה, שארצות הברית תעצור אותנו, שצרפת תקלל אותנו, שצה"ל לא יכול לתמרן ועוד ועוד.

בינתיים מעוז אחרי מעוז נופל, אלפי מחבלים חוסלו, אחרים נכנעים וה"מחיר"* אנחנו נאלצים לשלם יחסית מזעריים לעומת ההבטחות. מי פה זוכר שטענו שכניסה רק לעיר עזה עצמה תעלה באלפי חיילים הרוגים?

*מחיר במרכאות כי כל חייל שנופל בקרב זה עוד משפחה שלמה שנופלת לשכול וכאב, ומחיר בפני עצמו חסר תקדים, אבל צריך להסתכל על מה המדינה משלמת כמדינה.

• אהבתי 2
פורסם

לא יודע, זה תלוי רק בהם. לצד האמירויות יש לדוגמה את קטאר, עשירה עוד יותר והיא ממחוללי הרשע ומקדמת האיסלם הגדולה בעולם וזה, דרך אגב, עוד כישלון מוחלט של ביבי. זו מדינה שהקימה אלפי מסגדים בארה"ב ואירופה ולא מלמדים שם דמוקרטיה, רכשה מקומות עבודה לפרופסורים פלסטינים ומוסלמים בכל האוניברסיטאות הגדולות בארה"ב והצליחה לשנות שם לחלוטין את הנרטיב ברמה שראשי אוניברסיטאות אומרות שקריאה לרצח המוני של יהודים זו לא עבירת משמעת והכל "תלוי בהקשר". 

אין מנהיג פלסטיני שיאמר הפסדנו במלחמות שהתחלנו, שנאת היהודים הובילה אותנו למצב נוראי, הגיע העת להכיר באחראיות שלנו למעשים שלנו ולבחור בחיים. הרי אם לדוגמה בעזה באמת היו מקימים את סינגפור החדשה זה הרי הנשק החזק ביותר נגד ישראל, נשק שהיא לא תוכל לעמוד בו מול דרישה של העולם לפתוח שם נמל, שדה תעופה וכו' וכו'. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

אכן. כל עוד שכנינו מאמינים שאללה ציווה אותם לרצוח אותנו, שקט יושג רק באלימות קשה.

השאלה איך מוציאים מהם אחת ולתמיד את האידאולוגיות האלה והופכים אותם למוסלמים סטייל האמירויות. לדעתי זה אפשרי, אבל לא עם הנהגה רופסת ונגועה במשיחיים קיצוניים כמו שיש לנו.

להוציא אידאולוגיה מעם מאוד מאוד קשה (הייתי אומר בלתי אפשרי, אבל מסייג את עצמי)

לדוגמה,

גם בגטאות בשואה, היהודים עשו ליל הסדר וסיימו אותו "בשנה הבאה בירושלים הבנויה"

לכן (לדעתי) השיטה היחידה שיכולה לעבוד כאן,

זה באיזה צורה לגרום להם לטרנספר מרצון (ואם לא יסכימו, אז טרנספר בלי רצון)

אני לא יודע איך, אבל לחיות לצידם זה פשוט מתכון לכישלון לשני הצדדים.

גם אנחנו סובלים,

בסופו של דבר גם הם סובלים (לא שיש לי הרבה רחמים עליהם אחרי ה7/10. אבל במעט שיש. אני מבין שהם סובלים)

ניסנו יותר מדי זמן לחיות לצידם. שום מודל בנתיים לא הצליח.

לא שליטה אפקטיבית בשטח.

לא שליטה מרחוק.

לא מקל.

לא גזר.

כל עוד הם כאן, יש בעיות.

אבל אני ראלי,

טרנספר לא יקרה מחר בבוקר.

לכן עד אז צריך לקדם מנהיגות שנוחה לנו.

סטייל הרשות הפלסטינית. רק בלי הקטע של שנאת ישראל בדם. (ואם לא יהיה חינוך לשנאה שלנו. אולי עוד 20-30 שנה יהיה אפשרי להגיע לאיזה משהו בהנחה ולא נצליח לטרנספר את כולם מכאן)

.

• תוכן חדש...