Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, פינדר כתב:

עובדתית היו מקרים של אונס על ידי חיילים ישראלים. אבל מעולם לא היה אונס שיטתי, המוני. אנסים קיימים בכל מקום. גם בקרב חיילי צהל.

השוואת צה"ל לחמאס על ידי אמירות כאלה הם כן עבירה על החוק וכן מתסיסות לאלימות. אני מקווה ששנינו מסכימים שיש איסור מוחלט על דבר שכזה בצהל וחייל שביצע אונס בוודאות יכנס לכלא עם קלון לעומת חמאס שנתן הוראה לאנוס, לכן כל השוואה כזו נועדה רק לעודד לאלימות ולגרום לדילגיטמציה לישראל.

עריכה אחרונה על ידי motizkn
  • אהבתי 3

טסלה 3 2022

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

אני כול כך מקווה שצהל ישחררו סרטונים לא ערוכים של מה שיקרה וימצא בשיפא. 

זה לא יקרה, אבל הייתי רוצה שכן. לא שאני כזה בטוח שזה ישכנע את שונאינו...

הסיפור הוא בכלל לא ההרוגים בעזה. זה לא באמת מעניין אף אחד.

הדבר היחידי שמעניין את בנות בריתנו זה שהמלחמה לא תתרחב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האקדמיה רחוקה מלהיות טהורה. לעתים מדובר על תרמיות מכוונות, לעתים על בעיות מתודולוגיות, לעתים אפילו סטיה סטטיסטית Uעוד ועוד).

תחשוב, למשל, על דוגמה מפורסמת: מאמר שייחס לחיסון MMR שכיחות יתר של אוטיזם, שהתברר כמופרך לחלוטין. או, אפילו, מאמר מפורסם שפורסם לא מזמן וכבר נמשך, על יצירת מוליך על בטמפרטורת חדר. ואלה מאמרים שעברו peer review ופורסמו בעיתונות מדעית מכובדת, ורק בחינה חוזרת מצאה את השגיאות בהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, falou כתב:

לכולם יש אלקטורט מוסלמי ו\או שונא ישראל בלי קשר. כמה הוא משפיע עליהם? לא יודע. לפי סקרים, שאני לא יודע מה טיבם, רוב האוכלוסיה במדינות שונות באירופה וגם בארה"ב בעדנו. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, falou כתב:

הסיפור הוא בכלל לא ההרוגים בעזה. זה לא באמת מעניין אף אחד.

אני לא הבנתי מה הקשר?

בנות בריתנו, או לפחות הממשלות שלהם, מקבלות את העידכונים הרלוונטיים. סרטונים משם לא ישנו הרבה.

אני מדבר על האוכלוסיה עצמה. להראות שבאמת בשיפא יש תשתית חמאס רחבה. 

לא יודע מה הקשר להרוגים בעזה.

כמו שהראו משגרים במסגד, בקונטיינרים ליד הים, ייצור פצמרים ליד כיתות בית ספר. זה מה שאני רוצה שיראו.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

אני לא הבנתי מה הקשר?

בנות בריתנו, או לפחות הממשלות שלהם, מקבלות את העידכונים הרלוונטיים. סרטונים משם לא ישנו הרבה.

כמו שהראו משגרים במסגד, בקונטיינרים ליד הים, ייצור פצמרים ליד כיתות בית ספר. זה מה שאני רוצה שיראו.

שוב, עזתים מתים לא באמת מעניינים אף אחד.

הדבר היחידי שמעניין מעצמות זה שהלחימה לא תתרחב לזירות נוספות ושייפגעו אינטרסים שלהן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 20 דקות, David32 כתב:

אני לא הבנתי מה הקשר?

צריך להשתלט על שיפא, להכניס לשם את מזכל האו"ם ומנכל ארגון הבריאות העולמי משם לקחת אותם ישר לחדר חקירות עם דרישה להסברים מהארגונים איך אנשי הצוות שלהם נתנו לחמאס לבנות את זה ואף אחד לא אמר כלום.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בעזה בכלל לא צריך בתי חולים כולם שם חולים בראש מגיל 0 וזה לא בר טיפול, כמו ליברליות (תגיד לי אם ניתן לרפא אחת שצובעת את השיער שלה בסגול), ושיפא הוכח כבר שהוא מבצר טרור, הדבר היחידי שמזריקים שם זה שנאה, כשיש הוכחות לפשעי מלחמה (שימוש באוכלוסיה ומבנים כביכול אזרחיים לצורכי טרור) ניתן להשמיד את תוכנו וכל מה שמתקשר אליו, "לאוכלוסייה" ניתנה וניתנות אין ספור אפשרויות לברוח מהאזור, אלה שלא עשו זאת עד כה בין אם זה מבחירה או מכפייה של חמאסניקים בעיה שלהם, לא שלנו, אבוי לשערה של אחד מחיילנו רק כדי לשמור על הסדר הטוב של ארגון הטרור האו"ם והמדינות ה"נהורות", מה שקרה אצלנו הוא גם בפתח ביתם ואני באמת מקווה שזה יבוא עליהם בחוזקה, אני לא יבכה לשמע אזרחים שנשחטים אצלם מהמון מוסלמי זועם, אנחנו נשלח להם את אותם המברקים לא לפגוע באחמד או בפאטמה כי הסכין שהשתמשו בו הוא בכלל לחקר גוף האדם, אגב מקרון האפס הוא חייב לגבות את אחיו המוסלמים אחרת ישחט, מצד אחד לישראל יש הזכות להגן על עצמה הם אומרים, מצד שני אל תעשו כלום, לצרפתים הנמושות כדאי פשוט להמשיך להרים דגלים לבנים כמו שעשו תמיד, הם כנראה מביעים הרבה סולדריות מההמון הפלסטיני שדוהר דרומה עם אותם הדגלים שמאפיינים אותם. 

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

צריך להשתלט על שיפא, להכניס לשם את מזכל האו"ם ומנכל ארגון הבריאות העולמי משם לקחת אותם ישר לחדר חקירות עם דרישה להסברים מהארגונים איך אנשי הצוות שלהם נתנו לחמאס לבנות את זה ואף אחד לא אמר כלום.

הם טרוריסטים כמו חמאס, הם יראו טיל ויגידו שזה לחגיגות השנה החדשה. 

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם
לפני 43 דקות, Mikelt89 כתב:

בעזה בכלל לא צריך בתי חולים כולם שם חולים בראש מגיל 0 וזה לא בר טיפול, כמו ליברליות (תגיד לי אם ניתן לרפא אחת שצובעת את השיער שלה בסגול), ושיפא הוכח כבר שהוא מבצר טרור, הדבר היחידי שמזריקים שם זה שנאה, כשיש הוכחות לפשעי מלחמה (שימוש באוכלוסיה ומבנים כביכול אזרחיים לצורכי טרור) ניתן להשמיד את תוכנו וכל מה שמתקשר אליו, "לאוכלוסייה" ניתנה וניתנות אין ספור אפשרויות לברוח מהאזור, אלה שלא עשו זאת עד כה בין אם זה מבחירה או מכפייה של חמאסניקים בעיה שלהם, לא שלנו, אבוי לשערה של אחד מחיילנו רק כדי לשמור על הסדר הטוב של ארגון הטרור האו"ם והמדינות ה"נהורות", מה שקרה אצלנו הוא גם בפתח ביתם ואני באמת מקווה שזה יבוא עליהם בחוזקה, אני לא יבכה לשמע אזרחים שנשחטים אצלם מהמון מוסלמי זועם, אנחנו נשלח להם את אותם המברקים לא לפגוע באחמד או בפאטמה כי הסכין שהשתמשו בו הוא בכלל לחקר גוף האדם, אגב מקרון האפס הוא חייב לגבות את אחיו המוסלמים אחרת ישחט, מצד אחד לישראל יש הזכות להגן על עצמה הם אומרים, מצד שני אל תעשו כלום, לצרפתים הנמושות כדאי פשוט להמשיך להרים דגלים לבנים כמו שעשו תמיד, הם כנראה מביעים הרבה סולדריות מההמון הפלסטיני שדוהר דרומה עם אותם הדגלים שמאפיינים אותם. 

הם טרוריסטים כמו חמאס, הם יראו טיל ויגידו שזה לחגיגות השנה החדשה. 

קצת הגזמת

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

אני לא הבנתי מה הקשר?

המטומטמים יגידו לך שזה ai או שזה מבויים.

זה כמו כל הסרטונים של החמאס "משמידים" טנקים. מספיק שכתוב בכותרת טנק ישראלי מושמד וככה משתפים את זה, אז זאת האמת.

אז בטח שצריך להראות הוכחות שהם פועלים מתוך בתי חולים ובתי ספר אבל זה לא מה שינצח את המלחמה על דעת הקהל כי לשטופי המח יש תשובות מוכנות מראש לאמת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

שליטרלי ברגע זה ממש מסכנים את החיים שלהם בתוך רצועת עזה

אני בעד שישמרו על החיים שלהם ויתמקדו בחיסול החמאס.

להצטלם עם שלטים פוליטיים נראה לי כמו סיכון מיותר.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

אני בעד שישמרו על החיים שלהם ויתמקדו בחיסול החמאס.

להצטלם עם שלטים פוליטיים נראה לי כמו סיכון מיותר.

כשתיכנס לעזה בתור מ.מ. תוכל לתת להם הוראה לא להצטלם עם שלטים. עד אז עדיף שתברבר פחות.

• רעיון גרוע 4
פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

שוב, עזתים מתים לא באמת מעניינים אף אחד.

הדבר היחידי שמעניין מעצמות זה שהלחימה לא תתרחב לזירות נוספות ושייפגעו אינטרסים שלהן.

לא הסברת איך הטענה שלך קשורה לבקשה שלי.

ולמה אתה מדבר שוב על המעצמות כשהדגשתי שאני מדבר על האוכלוסיה במעצמות האלה?

לפני 37 דקות, SlowRide כתב:

המטומטמים יגידו לך שזה ai או שזה מבויים.

בגלל זה אמרתי, לא ערוך, נכנסים, יורדים למטה, ומוצאים מנהרות  עם הכנת טילים, חמלים, לא יודע מה עוד יש שם. הוכחה חותכת שהם מתחבאים מאחורי בתי חולים, כמו שיש לנו לגבי חדרי ילדים ובתי ספר. לא "מילה של המודיעין הישראלי". שיראו את זה בחדשות בעולם, שזה *באמת* *באמת* מה שהם עושים.

לפני 39 דקות, SlowRide כתב:

זה כמו כל הסרטונים של החמאס "משמידים" טנקים

הסרטונים של החמאס זה ניסיון להעתיק סרטונים אוקראינים, רק שבאוקראינים משהו אשכרה קורה, ואצל החמאס לא. בצורה "מפתיעה" כול פגיעה בטנק נחתכת שניה אחרי ולא רואים את התוצאות. רק בזכות הסרטונים האלה, אני מאמין שהרקמ שלנו שלנו לא באמת נפגע, אחרת הם היו מראים את זה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, MostlyWicked כתב:

כשתיכנס לעזה בתור מ.מ. תוכל לתת להם הוראה לא להצטלם עם שלטים. עד אז עדיף שתברבר פחות.

הנה הקומיסר היגיע. עכשיו מחכים לפוטין. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...