Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, יובל .מ. כתב:

גנרל צריך להיות גנרל. שיתעסק בצבא, לא בקריירה הבאה שלו.
חוץ מזה שהם כמעט תמיד נכשלים במגזר הציבורי/עסקי אחר כך.

איזה שטויות. כאשר הוא בצבא הוא מתעסק בצבא. ואחר כך הוא יכול לבחור בכל קריירה שבא לו. אבל אלה הם תמיד אנשים עם ניסיון ניהולי של מערכת גדולה. לפעמים הם משתלבים מצוין ולפעמים לא. מה קורה כאשר בן אדם שניסיונו היחידי הגנה על הטרוריסטים נהיה שר אנחנו כבר רואים.  

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, mikyl כתב:

איזה שטויות. כאשר הוא בצבא הוא מתעסק בצבא. ואחר כך הוא יכול לבחור בכל קריירה שבא לו. אבל אלה הם תמיד אנשים עם ניסיון ניהולי של מערכת גדולה. לפעמים הם משתלבים מצוין ולפעמים לא. מה קורה כאשר בן אדם שניסיונו היחידי הגנה על הטרוריסטים נהיה שר אנחנו כבר רואים.  

הבעיה שיש מפקדים שלפעמים לוקחים את ההחלטה שתעשה להם חיים קלים אחר כך. גם בצבא וגם במשטרה.

עריכה:

אגב, לפסול הודעה של מישהו עם "איזה שטויות" לא בדיוק מעיד על הודעה איכותית שהולכת לבוא בעקבותיה.

לפני 24 דקות, פריג'י כתב:

מסכים עם כל מילה שכתבת. מה זה קשור להודעה הקודמת או להודעה שלי?

לא סבלתי אף מנהל שהיה לי או מעליי והגיע משירות מפואר מעל דרגת רב סרן. אף לא אחד מהם. מנהלים גרועים מאוד. 

אתה טענת שאני מביא אמירות מעולם הפנטזיה, אבל כל מי שהיה אצלך היה מנהל גרוע מאוד, אז נשים אותו בתור ראש ממשלה ויהיה סבבה?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

רק אנשים שהיו מפקדים עושים את זה?! 

כולם עושים את זה. 

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה טענת שאני מביא אמירות מעולם הפנטזיה

אז תפריד.

אתה לא יכול להגיד "מי שהיה גנרל שיישאר גנרליסימו בדימוס".

זה לא עובד ככה. אתה מגביל לו את חופש העיסוק.

אלו אנשים כריזמטיים. הם מדברים בקול בוטח, יש מאחורי חלקם רזומה של אומץ וכישרון רב בהובלת אנשים קדימה נגד ההגיון. אנשים הולכים אחריהם, וגם מצביעים להם.

וגם ציינתי שהיסטורית, עובדתית מה שאתה מתאר זה סוג של פנטזיה שאולי תתרחש בעולם מקביל.

בעולם שלנו - המנהיגים הם אלו שלקחו את בני עמם לקרב. מימי התנ"ך (שאול, דוד, אברהם) דרך אירופה (מלכים באנגליה, גרמניה, צרפת) ויפן הפיאודלית שהשבטים שחטו אחד את השני לפעמים בגלל החלטת אגו של המנהיג (הצבאי)...

אני, כמוך, גם לא חושב שזה רעיון טוב.

פורסם

אם נצא רגע מהביצה שלנו, היו גנרלים שהפכו למדינאים מעולים (ואני בכוונה לא אומר פוליטיקאים) - ג׳ורג׳ מרשל, איזנהאור, דה-גול - וזה רק להזכיר כמה. והיו כאלה שממש לא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

במיוחד במדינה שבה שירות צבאי חובה לרוב האוכלוסייה, הרבה אנשים מתחילים את החיים הבוגרים שלהם כחיילים יראו בדמויות של מפקדים מנהיגים גם מחוץ לשירות הצבאי ויצביעו להם.

אני לא חושב שזה אידאלי אבל זה מה שיש.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

1. הלוואי שיוציאו אותו כבר.

2. זה שביבי צריך לצאת לנבצרות לא קשור לזה שגנרלים לא קדושים. תודה על ההקרבה אבל הם לא טובים בפוליטיקה.

גנרלים לא קדושים ומהניסיון שלי בעבודה מול אנשים בקריירה שניה אחרי קריירה צבאית הרוב לא יודעים להסתגל למערכת שלא בנויה על פקודות ושאדם יכול להגיד לא מתאים לי אבל לא אני אחליט עבור אף אחד לאן הוא ילך.

שיתמודדו כמו כולם ואם יהיו טובים ייבחרו שוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 24 דקות, פריג'י כתב:

אז תפריד.

אתה לא יכול להגיד "מי שהיה גנרל שיישאר גנרליסימו בדימוס".

זה לא עובד ככה. אתה מגביל לו את חופש העיסוק.

אלו אנשים כריזמטיים. הם מדברים בקול בוטח, יש מאחורי חלקם רזומה של אומץ וכישרון רב בהובלת אנשים קדימה נגד ההגיון. אנשים הולכים אחריהם, וגם מצביעים להם.

וגם ציינתי שהיסטורית, עובדתית מה שאתה מתאר זה סוג של פנטזיה שאולי תתרחש בעולם מקביל.

בעולם שלנו - המנהיגים הם אלו שלקחו את בני עמם לקרב. מימי התנ"ך (שאול, דוד, אברהם) דרך אירופה (מלכים באנגליה, גרמניה, צרפת) ויפן הפיאודלית שהשבטים שחטו אחד את השני לפעמים בגלל החלטת אגו של המנהיג (הצבאי)...

אני, כמוך, גם לא חושב שזה רעיון טוב.

לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

גנרלים לא קדושים ומהניסיון שלי בעבודה מול אנשים בקריירה שניה אחרי קריירה צבאית הרוב לא יודעים להסתגל למערכת שלא בנויה על פקודות ושאדם יכול להגיד לא מתאים לי אבל לא אני אחליט עבור אף אחד לאן הוא ילך.

שיתמודדו כמו כולם ואם יהיו טובים ייבחרו שוב.

לא רשמתי להגביל להם את העיסוק, שיתמודדו בכיף.

אבל הלוואי ויפסיקו להצביע למישהו רק כי "הוא היה בכיר בצבא הוא מבין". 

אם היה אלוף ואחר כך הוביל כמה חברות בשוק הפרטי, יש על מה לדבר.

פורסם

זוכרים את ההתמודדות הראשונה של גנץ?

הבנאדם לא אמר מילה אחת, אפילו לא הודיע שהוא מתמודד. עושים סקר והופה 20 מנדטים

איך? מה? למה?

מה הדעות שלו? מה הוא חושב על נושאים אחרים? איך הוא מתכוון לשנות דברים? כלום. היה קצין בכיר, נראה מדהים וזהו

וזאת הבעיה העיקרית

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת אחת הבעיות בשיטה, אנשים מצביעים לדמויות ולא לרעיונות.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הבעיה שיש מפקדים שלפעמים לוקחים את ההחלטה שתעשה להם חיים קלים אחר כך. גם בצבא וגם במשטרה.

לפעמים כן ולפעמים לא. בדיוק כמו אלה שלא שירתו יום אחד בצבא.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

עריכה:

אגב, לפסול הודעה של מישהו עם "איזה שטויות" לא בדיוק מעיד על הודעה איכותית שהולכת לבוא בעקבותיה.

אני לא עורך דין או פרסומאי ותמיד אומר מה שאני חושב.

לפני 23 דקות, Night Driver כתב:

בכלל צריך לבחור אדם לפי מי שהוא ולא לפי מה שהוא היה.

מי שהוא תמיד קשור לעברו וניסיונו. גם כאשר מקבלים בן אדם לעבודה אתה בודק מה הוא עשה לפני זה.

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

איך? מה? למה?

מה הדעות שלו? מה הוא חושב על נושאים אחרים? איך הוא מתכוון לשנות דברים? כלום. היה קצין בכיר, נראה מדהים וזהו

וזאת הבעיה העיקרית

לא בגלל שהוא קצין בכיר אלא בגלל שכל כך מאוכזבים מהקיים עד שכל אחד חדש שעוד לא הוכיח שהוא כמו הזבל הקיים מיד הופך למועמד טוב.

לפני 52 דקות, mikyl כתב:

מי שהוא תמיד קשור לעברו וניסיונו. גם כאשר מקבלים בן אדם לעבודה אתה בודק מה הוא עשה לפני זה.

קשור לנסיונו הרלוונטי. מבר לזה אתה רק מנסה לקלוט מה האישיות שלו ומה יכולת הקליטה שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

איך? מה? למה?

וזאת הבעיה העיקרית

זוכר שביבי הבטיח להקפיא משכנתאות?

חינוך חינם מגיל 0?

נעזוב את שלושת כתבי האישום שיש נגדו, למה למי שמצביע לו לא אכפת מהשקרים שלו? זאת הבעיה העיקרית, לא המנדטים הריקים לגנץ.

אין פה תרבות של accountability לפוליטיקאים, תמיד הם מאשימים את כולם בשיט שלהם.

• אהבתי 1
פורסם

הבעיה שהם מבטיחים דברים שמראש באור שלא ניתן לקיים אבל נראים מצויין על הנייר. 

חלק גדול מהציבור, אינו מבין כלום בכלכלה. 

אין כאן חינוך פיננסי וגם לא נראה שיהיה בעתיד.

אז מה אכפת להם לשקר? 

הפוליטיקאים שלנו מזמן איבדו את האינטגריטי שלהם,זו הבעיה שלי. 

אז שיקרו, סילפו נתונים, סיפרו חצאי אמיתות. כל עוד זה משרת את האינטרס שלהם הכל הולך. 

היום הם לא מתביישים.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תוכן חדש...