Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, Coro כתב:

לא אומרים לחולה לב אחרי ניתוח "שביבי יטפל בך". זה נראה לי טריוויאלי.

ואגב לא קרה פעם אחת שרופא דיבר איתי על שום עניין מלבד מה שנוגע לרפואה.

זה לא מה שכתוב. כתוב שהרופא שאל אותו מה ביבי נתן לך?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 7 דקות, Nemesis כתב:

בימים לפני החקיקה והמחאה, לא היו שיחות בין רופאים לבין חולים על פוליטיקה? לא טיפל בחולה?

נראה לי סערה בכוס מים במקרה הזה.

באופן אישי לא רוצה לדבר על פוליטיקה לא עם נהג מונית, לא עם רופא ולא עם הטייס שמטיס אותי.

אבל בישראל אנחנו חיים.

לא.

בחיים לא דיברתי עם רופא על פוליטיקה, לא דיברתי עם טכנאי רנטגן ולא עם הפיזיותרפיסט.

כמאבטח במשרד ממשלתי לא שאלתי את המבקרים מה דעתם על בנט או על ביבי, וכאזרח שמסתובב אני לא שואל בכל מקום שאני מגיע מי מהעובדים ימני ומי שמאלני.

משום מה זה נתפס לגיטימי רק על ידי צד אחד של המפה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, Coro כתב:

לא אומרים לחולה לב אחרי ניתוח "שביבי יטפל בך". זה נראה לי טריוויאלי.

הוא רצה לבדוק אם הניתוח הצליח.

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

הרופא הזה צריך להיות מסולק מבית החולים ברגע שזה קרה.

מבין שיש לך עודף של רופאים מנתחי לב מומחים.

בכל אופן, ההערה של הרופא היא לא מקצועית ולא ראויה.

הוא צריך להיות מטופל משמעתית, לפי הנוהל הקיים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, falou כתב:

אני לא יודע מה איתך, בסוף אני בכיתי...

תאמת אני לא מפחד מהמחאה הזו, אני רוצה להאמין לפחות שהקודקודים דואגים שלא באמת יגיעו לנקודת השבירה האמיתית. והפסקת ההתנדבות הזו "מנוהלת" עם וויסות. 

הפחד יהיה שסיטואציה כזו תזלוג לצד השני של המפה. ה-ר-ב-ה יותר קל להסית אנשים פשוטים יותר וה-ר-ב-ה יותר קשה לנהל אותם. 

תרחיש שגדודים שלמים ואנשי מערך טכני יערקו כי לא מסתדר להם מהלך מדיני מסוים. יותר מבהיל אותי.

פורסם
לפני 4 דקות, Nemesis כתב:

זה לא מה שכתוב. כתוב שהרופא שאל אותו מה ביבי נתן לך?

קרוב משפחה שלך אחרי ניתוח מורכב, הרופא נכנס ושואל למי הוא הצביע, קרוב המשפחה שלך עונה "יאיר לפיד" והרופא יוצא מהחדר.

מה התגובה שלך?

אתם חייבים להיות יותר הגיוניים ולהפסיק לחפש תירוצים. אין מקום לפוליטיקה בבתי חולים, נקודה. 

בכלל, כל נותן שירות ציבורי מחויב לתת שירות לכולם באופן שווה ולסתום את הפה. בלי מחאת חלוקים לבנים, בלי מחאת טכנאי תאגיד השידור ובלי מחאת טייסים.

צא למחות כאדם פרטי.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

מבין שיש לך עודף של רופאים מנתחי לב מומחים.

כל דבר יש חוסר, אז אני חייב לקבל ביזיונות כאלה כדי לקבל טיפול מהוד רוממתו? 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

כל דבר יש חוסר, אז אני חייב לקבל ביזיונות כאלה כדי לקבל טיפול מהוד רוממתו? 

כתבתי שזה לא ראוי.

מפה ועד פיטורים, יש מרחק גדול.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 39 דקות, yd b-4 כתב:

מה בדיוק לא נכון בסרטון הזה?

ולמה הוא ראוי לגינוי. טייס מתנדב חייב לספק חיפוי אוירי אם לא בא לא?

הפרופוגנדה עולה לך לראש. טייס שעולה לאוויר יעשה את המשימה שלו. אם הוא מתנדב, הוא יכול לא להתנדב ולא להגיע אותו יום לאוויר, כי את מכסת ימי המילואים שלו הוא מילא והוא לא רוצה לתת יותר מחובתו.

לו כוונת יוצר הסרט לא הייתה לשסות, החייל היה צריך לעלות בקשר ולגלות שאין טייסים שעונים לו, כי הממשלה הפנתה אליהם שנאה שלא מפנים אפילו לאויבים.

מבחיל איך גוף שמכיל כל כך הרבה משתמטים מעיז להפנות ביקורת ארסית כלפי מי שתרם מעל לחובותיו. 

• אהבתי 6
פורסם
לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

אנשי מערך טכני יערקו

אני הייתי מערך טכני (חימוש) ואם הייתי בגיל מילואים היום, הייתי יוצא מהמערך.

אחרי למעלה מ20 שנה, שבהן נשכתי את השפתיים ושירתתי ביו״ש ובהתנחלויות, למרות שלדעתי מדובר בפשע מוסרי ועבירה על החוק הבינ״ל.

הממשלה שלך שוברת את הכלים. אל תבוא אלי בטענות על שאני פורש מהמשחק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 54 דקות, David32 כתב:

נמצאה עבודה למובטלים מזרוע הפרופוגנדה של החמאס, התגעגעתם אליהם נכון?

https://www.ynet.co.il/news/article/rjcjiklc2#autoplay

חבל רק שלא הוסיפו גם שיר קליט, לפחות בזה הם היו טובים.

ומה חדש כאן? עוד נתן אשל אמר:

ציטוט

"הציבור, שאני קורא לו אפילו הלא אשכנזי, שונא הכל. השנאה זה מה שמאחד את המחנה שלנו  ...  אנחנו צריכים ללכת על הכאסח הזה".

פשוט עכשיו המטרה היא הטייסים.

פורסם
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

הפחד יהיה שסיטואציה כזו תזלוג לצד השני של המפה

לא יודע על מה אתה מדבר. בזמן ההתנתקות חיילים ואנשי קבע התחמקו מביצוע המשימה שלהם והצבא הבליג. מדובר באנשים בשירות סדיר. לא מילואים ולא התנדבות מעבר למילואים.

אז מה שקורה כעת הוא כואב מאוד ולא צריך לקרות, אבל באמת שהאחריות על הממשלה. אם אותם אנשים ירגישו שהמדינה נטשה אותם הם יעזבו לחו״ל (כמו ששולחים אותם בתגובות) ואז בכל מקרה לא יהיו טייסים, בין אם בהתנדבות ובין אם לא

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

קרוב משפחה שלך אחרי ניתוח מורכב, הרופא נכנס ושואל למי הוא הצביע, קרוב המשפחה שלך עונה "יאיר לפיד" והרופא יוצא מהחדר.

מה התגובה שלך?

אתם חייבים להיות יותר הגיוניים ולהפסיק לחפש תירוצים. אין מקום לפוליטיקה בבתי חולים, נקודה. 

בכלל, כל נותן שירות ציבורי מחויב לתת שירות לכולם באופן שווה ולסתום את הפה. בלי מחאת חלוקים לבנים, בלי מחאת טכנאי תאגיד השידור ובלי מחאת טייסים.

צא למחות כאדם פרטי.

שמע, אני לא אוהב לנהל שיחות חולין עם אנשים שאני לא מכיר, אוהב התנהלות "קורקטית" ויבשה. אז אותי לא צריך לשכנע.

אני רק אומר שאני בטוח שהתרחיש המתואר התנהל אינספור פעמים בעבר, ורק עכשיו פתאום הוא מקבל איזושהי קונטציה שכנראה לא באמת שם.

פורסם

כל הבעיה עם הטייסים זה שהם מוחים על דברים פעוטים ושוליים כמו החלשת הדמוקרטיה.

אם היו יוצאים נגד דברים מהותיים כמו שילוב נשים בצבא, סמוטריץ׳ היה מוחא להם כפיים.

image.thumb.png.abc8571a40e852906195e9d69f4faaad.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...