Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כמה מנותקת צריך להיות, כדי ללכת להסתפר בכיכר המדינה, ביום שבו יש מחאות בכול מקום ובמיוחד בתל אביב.

לא שאני מצדיק או משהו, גם אין לי שום רגשות אהדה כלפי שרה. 

אבל בחייאט כמה מטומטם צריך להיות לעשות את זה דווקא הערב?

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

הציניקן שבי אומר שאולי היא הלכה דווקא כדי למשוך קצת אש, לתת לבעלה עוד משהו להתקרבן עליו.

הרומנטיקן שבי חושב שאולי כל דיבורי הדיקטטורה האלה מדליקים אותה והיא הלכה להתגנדר קצת לקראת הערב.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 1
פורסם

האישה הזו עם כל הכבוד, רק לפני מספר ימים דחפה שהכנסת תכפיל לה את תקציבי הלבוש, האיפור והתספורת 

המשפחה הזאת הם הכי ישראל הראשונה, בון טון, אליטה. והם לא רואים את הציבור  ממטר

האישה הזו מראיינת בכירים למשרות ציבוריות, נוסעת לכל הנסיעות בעולם של בעלה. יש לה אינספור עוזרים, אינספור אנשים שמשרתים אותה ואת ענייניה….

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם (נערך)

האישה הזו האמת לא מעניינת. אולי פעם עוד היה מה להתייחס אבל עם מה שקורה היום היא לא יותר מרעש רקע חלשלוש.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אישה שלפי עשרות עדויות, אוהבת מאוד שספרים מובילים ושאר נותני שירות מגיעים אליה הביתה, דווקא ביום של הפגנות סוערות, מגיעה למספרה בכיכר המדינה.

אני די בטוח שהתור הוזמן בהנחיית לוק ואוריך.

• מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה הפרומו להפיכת הפגנות ללא לגיטימיות. בדיוק כמו שעשו כשבנט כשנהיה ראש ממשלה בצורה חוקית.

מעכשיו הפגנות יהיו חוקיות אבל אם זה לא בסגנון שהמלך אוהב אז היא לא לגיטימית.

זה הקו שאנו הולכים אליו - מה שהמלך לא אוהב איננו לגיטימי ויש לו קהל מעריצים שמה שיגיד יאמרו - אמן.

פורסם (נערך)

אפשרות נוספת, ותחשוב על זה, שההפגנות לא באות רק למחות על הרפורמה (או הפיכה).

הרי אין באמת שום תועלת בלעשות מצור על שרה, כל אחד שהלך לשם ידע שזה רק יגרום לתומכי הרפורמה (או ביביסטים אם יותר מתאים לך) להתקבע עוד יותר בעמדות. אנשים פשוט שמעו שרה ונכנסו לטירוף. בואו נעשה בלאגן במדינה וניקח את הכוח חזרה או משהו כזה.

ויאיר גולן מעלה סטורי מהמספרה מבסוט.. זה בדוק יעביר קולות ימינה.

גם אם תגידו שזה לא רלוונטי כי הוא לא בכנסת, זה עובר היום בטלגרם בשניות, וזה מספיק.

יש עשרות אלפי בני אדם שמפגינים כי כואב להם וזה סבבה רצח, אני בעד הפגנות, אבל יש גם אלפים שרק מחפשים כאוס ובלאגן.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם

כאמור, לא מדובר באישה שאוהבת להגיע למקומות של פשוטי העם (גם אם זה בכיכר המדינה).

8D993C7B-9342-4FC1-963F-66FBA49FD16A.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...