Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 37 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז הפעולה הזו לא אפרטהייד והסברתי למה

לא הבנתי איך זה הסבר. 

לפני 38 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא, וגם לא הוחל החוק הישראלי שם. לכן השאלה של האזרחות וההצבעה לא רלוונטית.

איך לא?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כי ידוע שתושבי השטחים הערבים והיהודים חיים בדיוק תחת אותם תנאים חוקיים, כאזרחים שווי זכויות, חוצמיזה שהערבים לא אזרחים, אבל זה לא רלוונטי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

שמחתי לעזור, עכשיו גם הבנת איזה נתון חסר לך?

שמחתי לעזור, עכשיו גם הבנת איזה נתון חסר לך?

לא. מישהו אחר הבין ויכול לעזור? 

תסבירו לי כמו לילד בן 8

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

כמה זה הרבה מאוד שנים? 30 בערך..

הרבה יותר אבל לא נבלבל אותך עם עובדות.

רוב האוכלוסיה הבדואית עברה למושבי קבע בתחילת המאה ה 20 (לך לבדוק כמה יישובים בדואיים קיימים שאתה אפילו לא יודע שהם בדואים).

וסתם לידע כללי, הבדואים יושבים בנגב בערך 2300 שנה. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

תגיד לי, היית פעם בשטחים?

הוא גר בראש העין, נראה לי שזה נחשב.

• מצחיק 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אז תבחר בבן גביר, אולי יוציא את טיבי מהכנסת, ביבי יזדקן, ואז תהיה תוכנית ריאליטי כזו - ביבי וטיבי במדבר.

בעבריין צעצוע הזה? 🤣🤣🤣 

אני אומר שאם ביבי הצביע איתו, אז המו"מ הסתיים, צריך להצביע על מתן.

אני אתעקש איתך על זה עד שתוכיח את הטענה.

שאני אוכיח טענות שלך? התבלבלת :laugh:  כבר אמרתי לך פעם, להתעקש אתה יכול עם אשתך בבית. תרגיש חופשי להמשיך להתפלסף. 

בקיצור בשבילך מי שהיה לו פלאיירים בתיק ומי שמשלם למחבלים זה אותו דבר 🤷‍♂️ סבבה אבל בוא נשים את זה על השולחן

אני מבין, בחוגים שלך 8 הרשעות בבתי משפת וחברות בארגון טרור זה פליירים. בדיוק כמו דרעי אחרי 2 הרשעות וישיבה בכלא "הוא זכאי". למרות שאפילו  עובדיה יוסף אמר עליו "דרעי גנב, רשע". אבל תמשיך 😂 

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 5 שעות, m3x7r3m3 כתב:

מה שכן זה משחק טקטי מעניין, אין ספק שכל עוד זה לא חתום וסגור, זה לא חתום וסגור, ביבי יכול לסגור עם גנץ ולהשאיר את בן גביר בחוץ

זה יהיה הדבר הכי טפשי בקריירה שלו 

אתה תראה את סמטוריץ' ובנגביר עם קמפיין שקרניהו שפניהו שיוריד את ביבי לקרשים- והצמד הזה יודע לעבוד בדיוק במקומות של ביבי....

גם לביבי יש גבול כמה אנשים הוא יכול לשרוף. זה כמעט עלה לו באיבוד נצחי של משרת רה"מ. אגב החרדים הצהירו שאת השטות הזו הם לא מתככנים לבצע עם ביבי.

פורסם

מישהו באמת לוקח ברצינות את הספינים האלו של ביבי ישב עם לא-משיחיסטים-חרדים? או שהוא ישים את דרעי באוצר?

כאילו מה, לא למדנו דבר או שניים מההיסטוריה? 

(אוי האירוניה)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

זה יהיה הדבר הכי טפשי בקריירה שלו 

אתה תראה את סמטוריץ' ובנגביר עם קמפיין שקרניהו שפניהו שיוריד את ביבי לקרשים- והצמד הזה יודע לעבוד בדיוק במקומות של ביבי....

גם לביבי יש גבול כמה אנשים הוא יכול לשרוף. זה כמעט עלה לו באיבוד נצחי של משרת רה"מ. אגב החרדים הצהירו שאת השטות הזו הם לא מתככנים לבצע עם ביבי.

את גנז ולפיד הוא יכול לעשוק - יכול להכנס איתם לממשלה ולתת להם מעט מאוד על גבול הכלום, שכן הם יודעים שהם הפסידו הפסד מוחץ.

בנוסף, ייתכן שביבי, שכבר לא ילד, לא רוצה להירשם בספרי ההיסטוריה כמי שגרר את ישראל להיות איראן 2.0 (אם לא תטפל בדחיפות בבעיית החרדים\ערבים\בדואים - לשם המדינה הולכת).

פורסם
לפני כשעה, Morningstar כתב:

בנוסף, ייתכן שביבי, שכבר לא ילד, לא רוצה להירשם בספרי ההיסטוריה כמי שגרר את ישראל להיות איראן 2.0

התלבטתי בין

image.png.d074741ce347bfd0eb376d1223429b6b.png

או

image.png.a6df0a1c560b09e7f9c854ff550825ff.png

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

קודם כל ולמען הסר ספק: הmemes צוחקים על הסיטואציה ולא עליך

תראה אני נוטה להאמין (כמוך) שבתור אינדיבידואל הוא מאמין שאכפת לו, ואני מניח שמהפריזמה שלו הוא באמת מאמין שהוא המושיע של ישראל או איזה שקר אחר בסגנון - אבל אין שום סיכוי בגלקסיה שהוא שם את האינטרסים שלו בצד ומאחד/מאחה את השברים. רבאק, הוא הארכיטקט של אותם שברים, זה מפעל חייו.

אני מניח שהוא מספר לעצמו כי האינטרס שלו == האינטרס של מדינת ישראל, כך שאם צריך לתת את השליטה לחבורה של משיחיסטים וחרדים בשביל שהוא יעמוד בראש במקום למשפט, אז זה small price to pay. בשביל המדינה, לא בשבילו, כמובן. הבחור אלטרואיסט ידוע.

אגב, העובדה שכולנו מודעים לכך שביבי *יודע* שמה שהוא עושה (כלכלית) זו בכיה לדורות, ועדיין הוא עושה את זה, רק מבהירה מי האדם. זה ״מר כלכלה״, לא איזה דגנרט שחושב שכלכלה זה משהו משני וזניח. עם מישהו כמו גולדנקנופף אפשר לתת איזושהי הנחת ספק על כך שהוא מאמין שהדעות שלו משרתות את המדינה או שאלוהים ידאג לסדר את הכל, עם ביבז כולנו יודעים שהוא עצמו יודע שזה דרעק - מה שמותיר את המסקנה שהוא מקריב את כלכלת ישראל על מזבח שנאת הערבים (לתומכיו) / מקריב את כלכלת (+חברת) ישראל בשביל האינטרסים שלו (למתנגדיו).

קיצר, בתור מי שאובייסלי מתנגד לביבי באיטרציה של העשור האחרון: הוא לא stupid, הוא malicious - וזה כ״כ יותר גרוע. @falou התייחס לזה מס׳ פעמים בשרשור: ראש ממשלה שלא מבצע חפיפה(!) למחליפו זה אדם שבאמת שם זין ענק על המדינה ועל מוסדותיה, העובדה שגם כשלי קו אדום בסגנון הזה לא מעניינים ביביסטים מבהירה עד כמה עמוק הוא בתוך הIDDQD.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 27 דקות, oryo כתב:

קודם כל ולמען הסר ספק: הmemes צוחקים על הסיטואציה ולא עליך

תראה אני נוטה להאמין (כמוך) שבתור אינדיבידואל הוא מאמין שאכפת לו, ואני מניח שמהפריזמה שלו הוא באמת מאמין שהוא המושיע של ישראל או איזה שקר אחר בסגנון - אבל אין שום סיכוי בגלקסיה שהוא שם את האינטרסים שלו בצד ומאחד/מאחה את השברים. רבאק, הוא הארכיטקט של אותם שברים, זה מפעל חייו.

אני מניח שהוא מספר לעצמו כי האינטרס שלו == האינטרס של מדינת ישראל, כך שאם צריך לתת את השליטה לחבורה של משיחיסטים וחרדים בשביל שהוא יעמוד בראש במקום למשפט, אז זה small price to pay. בשביל המדינה, לא בשבילו, כמובן. הבחור אלטרואיסט ידוע.

אגב, העובדה שכולנו מודעים לכך שביבי *יודע* שמה שהוא עושה (כלכלית) זו בכיה לדורות, ועדיין הוא עושה את זה, רק מבהירה מי האדם. זה ״מר כלכלה״, לא איזה דגנרט שחושב שכלכלה זה משהו משני וזניח. עם מישהו כמו גולדנקנופף אפשר לתת איזושהי הנחת ספק על כך שהוא מאמין שהדעות שלו משרתות את המדינה או שאלוהים ידאג לסדר את הכל, עם ביבז כולנו יודעים שהוא עצמו יודע שזה דרעק - מה שמותיר את המסקנה שהוא מקריב את כלכלת ישראל על מזבח שנאת הערבים (לתומכיו) / מקריב את כלכלת (+חברת) ישראל בשביל האינטרסים שלו (למתנגדיו).

קיצר, בתור מי שאובייסלי מתנגד לביבי באיטרציה של העשור האחרון: הוא לא stupid, הוא malicious - וזה כ״כ יותר גרוע. @falou התייחס לזה מס׳ פעמים בשרשור: ראש ממשלה שלא מבצע חפיפה(!) למחליפו זה אדם שבאמת שם זין ענק על המדינה ועל מוסדותיה, העובדה שגם כשלי קו אדום בסגנון הזה לא מעניינים ביביסטים מבהירה עד כמה עמוק הוא בתוך הIDDQD.

לגבי המימז - ברור לי, לרגע לא נעלבתי, אפילו צחקתי קצת על עצמי על האופטימיות המטופשת (המימ ששמתי זה בדיוק מה שעבר לי בראש על עצמי כאשר כתבתי את הפוסט).

אין לי באמת איך לסתור מילה אחת ממה שרשמת, הכל נכון. החשיבה הלוגית שלי היתה שאולי הוא חושב שזו הקדנציה האחרונה שלו, שהוא לא יתמודד יותר, ואז לשם שינוי ישים את טובת המדינה בראש. אבל - אני כותב את זה ונזכר בסצנה הזו

פורסם
לפני 5 שעות, Morningstar כתב:

את גנז ולפיד הוא יכול לעשוק - יכול להכנס איתם לממשלה ולתת להם מעט מאוד על גבול הכלום, שכן הם יודעים שהם הפסידו הפסד מוחץ

אחד, לא נראה לי שהוא יכול, הם פשוט לא ישבו איתו. אולי גנץ, סיכוי קלוש, לפיד לא. 

ההפסד מקבל תוקף רק אחרי הרכבת הממשלה, בינתיים דווקא הליכוד הגדול נראה לי יותר בבעיה כשהשותפים הטבעיים סוחטים כל מה שאפשר כמו להקת צבועים בעקבות זברה. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

למי שחושב שביבי יכול להשתנות ולמי שעדיין תוהה מה הבעיה עם פסקת ההתגברות וכל הקמפיין נגד הפרקליטות ובתי המשפט.

הנה ראש הממשלה הנכנס, זה שהמשפט שלו עדיין מתנהל, שהולך למנות אדם מורשע בפלילים לשר, בפוסט ארוך ורצוף שקרים על הליך אזרחי שבו  הבן שלו הפסיד.

כולל לשלוח ספק רמיזה ספק איום (הוא לא טיפש ואין פה איום מפורש), בחלק האחרון, לעבר שופטי העליון שאמורים לדון בערעור.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...