Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני יושב לתומי במרפסת בבית פתאום אני שומע רעשים למטה,

אני מסתכל על האוטו פתאום אני רואה איזה שני ילדים פלצנים מנסים לגנוב

לי תסמל הקדמי של האוודי, תוך שניה הייתי כבר למטה תפסתי אותם!

עכשיו כולי עצבים ומה תעשה עם שני ילדים בני 13 שאם אני יתן להם סטירה

אני ישבור להם תראש ואח"כ ההורים שלהם ילכו להגיש עליי תלונה במשטרה

ואני בסוף יצא מזה מלוכלך,בסופו של דבר גררתי אותם להורים שלהם שיטפלו בהם !

אבל מרגיש שיצאתי פארש מהעניין כי תמיד אמרתי שאם אני יתפוס מישהו נוגע לי באוטו אני ישבור לו את כל העצמות!

:roll:
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נורא עשית בשכל...

אם היית מרים עליהם יד...לא היית עכשיו יושב מול המחשב וכותב לנו את זה...הא..

לא נורא...לפעמים זה ככה ולפעמים ככה...ותסתכל על הצד החיובי אולי לשני הילדים הפלצניים האלה יש שני אחים גדולים מפחידים כאלה שהיו יכולים לרסק לך את העצמות....

תחשוב חיובי....עשית בשכל...

פורסם
מרגיש שיצאתי פארש מהעניין כי תמיד אמרתי שאם אני יתפוס מישהו נוגע לי באוטו אני ישבור לו את כל העצמות!

יצאת כלי ! (הרי לא חוכמה לשבור עצמות לילדים בני 13).

מה שכן,חבל שלא גררת אותם למשטרה,אני מאמין שזה היה מפחיד להם את התחת יותר מהצעקות (?) של ההורים עליהם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ערב טוב,

אני תפסתי ילד כבן 7 מתעסק לי עם הסמל הקידמי.

דפקתי צעקה מהחלון (לא הייתי בבית בזמן שזה קרה) , מקומה שמינית.. הבן **** שמע את הצעקה וברח.

זה פשוט עצוב שילד כבן 7 יתעסק בגניבת סמלים ושאר הירקות , ממכוניות.

הייתה צריך לקחת את הנבלות הללו למשטרה , שם מקומם.

להרביץ נשמע העונש המתאים , אך חבל שאתה תידפק במקומם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עשית בשכל שלא הרמת עליהם יד ... יצאת גבר מכל העניין .

מצטרף לשאלה , זה באמת מעניין מה ההורים עשו .

מה ההורים כבר יכולים לעשות להלשין על הבנים שלהם במשטרה?...

שאלו אותם למה לקח להם כל כך הרבה זמן להוציא תסמל ושפעם הבאה יעבדו מהר יותר...:lol:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

יש לי הרגשה שאת המכות ההורים כבר נתנו

אני אישית הייתי חייב להוריד בהם לפחות כאפה אחת לפני ואם הם היו יותר גדולים אז בכלל חבל עליהם

( אני ממש לא שמח שזה ככה אבל אני מתעצבן בקלות במיוחד שזה קשור לרכב שלי...)

פורסם

מה ההורים שלהם כבר יכולים לעשות ,צעקו עליהם קצת בשביל ההצגה

לידי ובטח אחרי שהלכתי הכל חזר לסדר היום.

וזה העניין שבגללו אני מרגיש שיצאתי פארש כי הילדים האלה יצאו בזול ולא ילמדו

לא לגעת במכוניות כי הפלצן הקטן עוד אומר לי: "לא ידעתי שזה האוטו שלך".

:roll:
פורסם

המדריך להיתעשקות עם ילדים (גנבים) מתחת לגילכם:

1. הזמינו אותם לביתכם, הציעו להם כיסאות כמיספר הישבנים שלהם

2. גשו לפורום הזה ופתחו אשכול: "אני נימצא כרגע עם גנבי סמלים, מה לעשות"

3. כל הזמן שהידים איתכם תגידו להם מילים כמו : מישטרה, המישטרה בדרך, המישטרה באה לקחת אותכם , יפתחו לכם תיק פלילי ,תישכחו מיבגות מלאה , לא תיתקבלו לקרבי , לא יתנו לכם רישיון...

4. עכשיו תוציאו מהם כל פריט מידע שמעניית אתכם כגון , למה ? מה אתה לא יודע שלא חסרים כאלו שיגרגו לכם את הפרצוף באספלט של החניה...

5.אחרי כל הקישקושים האלו בטוח תקבלו כמה תגובות בפורום

פעלו לפיהם, גם אם בינהם יש בקשות להעברתם למישתמש אחר שמחפש ליקצוץ להם את העצבעות

6.עכשיו הזמן ליקרא למישטרה שיקחו אותם, והמישטרה כבר תזמן את ההורים שלהם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

פשוט מאוד להלביש להם כאפה קטנה, שלא תיחשב "תקיפה" מחד, אבל שירגישו קצת "צלצולים" מאידך. מיד לאחר מכן להעמיס אותם לאוטו ולזרוק אותם במשטרה בתוספת תלונה. כמובן שלא יפתחו להם תיק או משהו כזה, אבל הטראומה של המשטרה כבר תעשה את שלה...

וזהו למקרה הזה.

כמובן אם אתם רואים מישהו (לא ילד) מתעסק לכם באוטו, אזי תפסו אלה\נבוט\קרש\מחבט\נונצ'אקו ותעשו לו "ניתוח פלסטי" :evil:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

זה הכי מעצבן הילדים הקטנים האלה שגונבים את הסמלים הרי אין להם מה לעשות עם הסמלים בסופו של דבר זה סתם פשוט סתם, לנו גנבו ברכב פעמיים את שני הסמלים ונשאר סימן ממש מכוער על הפח ובשניי המיקרים תפסנו אותם מוציאים לנו את הסמלים אבל הם ברחו ולא נישאר מה לעשות.

:mad:

פורסם

אפשר לשים גריל עם רשת בלי סמל שלא יהיה מה לגנוב או עם הסמל על המכסה מנוע אז לעשות החלקה.

אני מקדימה שם עוד מעט גריל עם רשת בלי שום סמל גם ככה כבר גנבו לי אותו איזה 3 פעמים.

מאחורה זה קצת יותר בעיה אבל בכל מקרה עם אתם לא רוצים שריטות מיותרות על האוטו אז שימו את הסמל עם איזה חומר שיחזיק את הסמל אבל עם ינסו להוריד אותו אז שירד בקלות, חומר כמו סיליקון למשל או דבק דו צדדי פשוט יעשו די טוב את העבודה.

כי נגיד פעם תפסתם את הגנב אבל קחו בחשבון שיש עוד אלף כמוהם והסיכויים שתיתפסו את כולם נמוכים מאוד.

פורסם
אפשר לשים גריל עם רשת בלי סמל שלא יהיה מה לגנוב או עם הסמל על המכסה מנוע אז לעשות החלקה.

אני מקדימה שם עוד מעט גריל עם רשת בלי שום סמל גם ככה כבר גנבו לי אותו איזה 3 פעמים.

מאחורה זה קצת יותר בעיה אבל בכל מקרה עם אתם לא רוצים שריטות מיותרות על האוטו אז שימו את הסמל עם איזה חומר שיחזיק את הסמל אבל עם ינסו להוריד אותו אז שירד בקלות, חומר כמו סיליקון למשל או דבק דו צדדי פשוט יעשו די טוב את העבודה.

כי נגיד פעם תפסתם את הגנב אבל קחו בחשבון שיש עוד אלף כמוהם והסיכויים שתיתפסו את כולם נמוכים מאוד.

זה בידיוק מה שעשיתי הדבקתי את הסמל בפעם השנייה עם סיליקון ובכל זאת הם הורידו את הסמל וזה מה שעשה את הסימן על הפח וכל מה שניסיתי לעשות לא הצלחתי להוריד את הסימן של הסיליקון.

• תוכן חדש...