Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או במקרה יותר גרוע - זה יכול להסתיים בכך שתגלו שהילד החרא שהורדתם לו את כאפת חייו הוא הבן של איציק אברג'יל / זאב רוזנשטיין או סתם אחיו הקטן של גוצ'ה ציציאשוילי...

ואני חבר של אחד שיש לו צינור מים...

כאפה-אני יודע שאני וחברים שלי לא ניגע בילדים בני 13...זה סתם מוריד מהכבוד,ואפילו לא חוקי.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד כמה שידוע לי, צריך לקרוא למשטרה למקום העבירה. מיותר לציין שבחלומות הלילה תישלח ניידת לכזה אירוע. :evil:

אתה תמיד יכול להזמין ניידת ולהגיד שאתה רואה אנשים שמנסים לפרוץ לך לאוטו,מתעסקים עם הבאגז' או המכסה מנוע

לזה הם מתייחסים ביותר רצינות מאשר גניבת סמלים,ואז כשהם יבואו תגיד שירדת ותפסת אותם בעצמך עד שהמשטרה באה-ביצעת מעצר אזרחי אם זה חוקי פה

פורסם

חבר'ה ,לפני מספר חודשים שידרגתי לקליאו ספורט,בשטיפה הראשונה של הרכב נגלה לעיניי ברוב הדרו [יש לציין] הסמל SPORT שממוקם מתחת לרנו.

מיד הבתי שדרכנו יחד לא יהיו ארוכות.... וכך היה.

לפני שבועיים -שלושה אני מגיע במוצ"ש לצומת בילו [מרכז קניות ] ומופתע לגלות שבחניה מקבילה חונה לה קליאו ספורט כסופה וזהה לשלי .

כולי מבסוט,שמח למראה הקליאו[ממש לא יוצא לי לראות עוד מכוניות כאלה.נכחדות כנראה].

ממשיך לעיסוקיי,בחזרה לחניה אני מגלה שהקליאו התאומה איננה [חבל,חשבתי אולי שייכת למישהו מהפורום..].

וברגע שאני מפנה את מבטי לתא המטען אני מגלה שמישהו "קילף" לי את הסמל "SPORT"

מהרכב.

מיד פתחתי ברצף קללות וטופינים לאויר ואז נזכרתי כי אני עצמי ידעתי שיבוא היום שיגנבו לי אל הסמל..

לסיכום:

א.אני ממש מקווה שמי שגנב את הסמל יסבול כל החיים שלו מטחורים בתחת! [שמעתי שזה ממש כואב!]

ב.שבעל הקליאו שחנתה ממול לא גנב את הסמל בכדי להשלים את החסר[לא שראיתי אם היה חסר לא]ואם זה הוא לא כדאי שארשום מה אני מאחל לו..

ג.בעלי אימפרזה נטולת הספויילר אני מבין לנפשכם.

ד.ברגע שאראה איזה פיאט אונו או כל רכב אחר עוטה את הסמל SPORT השייך לקליאו.

היו בטוחים שגם מול בעל הרכב אני מוריד לו את הסמל!

ה. היה צפוי :?

דודו הכועס

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...