Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת מתעלק, מאיפה מצאת אנשי פייטון? אני מחפש בנרות כבר שבועות ומוצא רק אנשים ש-"שמעו על זה באוני'".

חפש יוצאי 8200 וכו'. שלחתי לך ה"פ בכל מקרה.

נראה מעולה....

כבר מחר ייצא בתפוצה נרחבת ביותר לאנשי רכש בתחום .

מאוד מוערך, תודה.

האתרים האלו לא לוקחים עשרות דולרים על משלוח לארץ?

איזה אתרים נותנים משלוח לארץ בזול?

אני מכיר בינתיים רק את http://www.taydaelectronics.com

המבחר שלהם נאה אבל לא עצום.

הם אכן לוקחים 40 דולר על משלוח לארץ. הבעיה היא שכאן זה מגיע עם UPS\FEDEX והם מזמברים אותך בעוד 300-400 שקל. אני משתמש בMUSTOP ואז המשלוח הוא משהו סביב 30 דולר הכל כלול, עובד לי טוב. יש גם נושא של export licenses שאני נמנע ממנו כך, במיוחד בדברים כמו מעבדי ARM שמכילים יחידות קריפטוגרפיות וכו'.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מדבר על הזמנות קטנות של חובבים שמזמינים כמה רכיבים לאיזה פרוייקט,

למשל הזמנתי מהאתר שציינתי קודם בכ-21 דולר, המשלוח עלה עוד כ4 דולר

אני מבין שאין לי מה לחפש באתרים שאתה עובד איתם בפחות מ150 דולר...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נראה מקצועי ונקי מאוד. בהחלט אעביר את הכתובת לאנשי הרכש וה R&D שלנו.

שאלה: בשנתיים האחרונות קיים גל של זיופי רכיבים בכל העולם, כמעט וקשה להבדיל ולמצוא אלא בבדיקת פונקציה סופית.

האם האתר שלך יודע לסנן ספקים לפי מי שמספק מסמכי COC מקוריים בלבד?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

שמח לשמוע :) אנחנו כרגע לא מבדילים בין ספקים מאושרים ללא מאושרים, אבל תראה את הספקים איתם אנחנו עובדים - אלו רק הרציניים ביותר. כשנתרחב לעוד ספקים גם נכניס את עניין הauthorized (כמו שיש נגיד בfindchips).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

לא התחום שלי בכלל, אבל קבל ח"ח על העיצוב -

אם זה עלה כפי שציינת בשרשור אחר, מדובר בתמורה מעולה למחיר!

פייתון לבק-אנד... מממ... נשמע לי מוכר. :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה - שם דיברתי רק על הלוגו שבראש העמוד (הדיונון והטקסט). העיצוב כולו עלה הרבה יותר מזה, ומדובר רק בפוטושופ - את כל המימוש (CSS/JS/HTML) אנחנו עשינו בעצמנו.

פורסם

אה, עכשיו ברור.

את המימוש ל-CSS/HTML/JS תמיד נאלצים לעשות inhouse,

מעצבים לא מבינים במאגיה השחורה הזאת ששמה CSS

(תכל'ס גם 90 אחוז מהמתכנתים לא, אבל אני לא אכנס לזה).

אם כבר אנחנו כאן - תדאג בהמשך שהאתר יעבוד כאילו שאתה באמת עובר בין דף לדף

מבחינת ההתנהגות של BACK ו-FORWARD בדפדפן.

כפתור ה-BACK המקורי של הדפדפן ב-FF ובכרום לא מחזירה לאחור במקרים מסוימים, למשל,

ונהוג שלחיצה על הלוגו מחזירה לעמוד הבית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הלחיצה על הלוגו באמת צריכה להפנות לדף הבית, זה באג שאנחנו מודעים לו (סתם השתנה הלינק ולא עידכנו). לגבי ה Back והForward - אתה צודק, זה קורה לי רק בין העמוד הראשי (איפה שהDive In) והשלב של Select, ובין Select לReview - ורק עם הForward (הBack עובד טוב). אם יש לך דקה, תסתכל ותגיד לי אם אצלך זה אותו דבר.

תודה :)

פורסם

רועי - בדיוק מה שציינת, אותו דבר אצלי.

אלון - CSS זה קלי קלות. אין לי מושג למה מתכנתים מפחדים מזה. באמת.

אם מתעמקים בזה אפשר אפילו לחסוך קוד מיותר ב-JS.

מה אכפת לי, אני נהנה מההפקר ואיך שהוא כל מה שקשור ל-CLIENT SIDE זולג אליי, לא משנה איפה אני עובד.

נ.ב.:

אהבתי מאוד את הסימן "?!" - סוף סוף מישהו מממש את הפוטנציאל הגלום בו.

פורסם

רוב תודות. יתוקן בגרסה הבאה.

לגבי הCSS - אני מאוד חדש בפיתוח ווב. הכרתי מונחים כללים אבל עד שהתחלנו לעבוד על האתר לפני כמה חודשים אף פעם לא עשיתי כלום בתחום (מאז עשיתי חלק מהJS וקצת תיקונים פה ושם בHTML\CSS). אחד הדברים הפסיכיים שנתקלתי בהם לגמרי במקרה הוא מצב 3D בפיירפוקס שמאפשר לך לראות את הCSS בצורה יותר... ויזואלית (מצורף).

:|

squid3d.jpg

פורסם

וזה מה שקורה אם עושים את זה על האתר של YNET

:| איזה שלונג CSS הם דפקו שם. זה מגיע עד איטליה.

ynet3d.jpg

פורסם

מכיר, זה חמוד, אבל אין תחליף לכלים של כרום.

הקונסולה של JS וה-inspect element פתוחים אצלי ת-מ-י-ד

כדי לראות מי דרס את מי.

YNET זה אוסף טלאים שבחיים לא יצליחו לנקות. ככה זה.

וריאציה ויזואלית לבעיה מוכרת ששמה legacy code.

פורסם

אלון - CSS זה קלי קלות. אין לי מושג למה מתכנתים מפחדים מזה. באמת.

אם מתעמקים בזה אפשר אפילו לחסוך קוד מיותר ב-JS.

מה אכפת לי, אני נהנה מההפקר ואיך שהוא כל מה שקשור ל-CLIENT SIDE זולג אליי, לא משנה איפה אני עובד.

תשמע, עבד איתי מתכנת מאוד מנוסה, מבוגר יותר ובעל ניסיון בהרבה שפות. עבד ברפאל, מיקרוסופט, אינטל... בקיצור תותח.

הוא הגדיר CSS הכי טוב: "אין בעיה להבין מה זה עושה, צבע פה, רקע שם, גודל, פונטים, ריבוע אדום... הכל סבבה.

ואז בא לך איזה גורו CSS ומתחיל לצייר לך אנימציות, אפקטים וציורים שלא מביישים את פיקאסו... לך תבין איך כל התגים האלה עושים את זה."

אני באופן אישי לא מתחבר לצורת התכנות הזו של העיצוב בתגים, לא אוהב את זה... אבל באמת יש כאלה שממש אוהבים את זה.

טוב, על טעם וריח לא מתווכחים :)

והכלים של כרום... MUST לכל מפתח web, אי אפשר בלי. 

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...