Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנשא טיולים לילד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לקנות מנשא טיולים לקטנה.

היא בת שנה והטיולים בני 6-8 ק"מ בממוצע.

בגדול מנשא עד משקל 18ק"ג פלוס מינוס כדי שיחזיק שנתיים.

יש מגוון סוגים ומגוון מחירים. יד שניה בהחלט בא בחשבון, אם ההפרש מצדיק. Ebay גם.

המלצות מישהו? דברים שכדאי לשים לב אליהם? בכל זאת אין נסיעות מבחן - רק התרשמות בסוכנות.

תבורכו.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

קניתי מנשא מסוג Osprey Poco, אחרי כמה עשרות שעות טיול מצטברות איתו אני מאוד מרוצה

מנשא high end, קליל ומאוורר בהשוואה לדגמים המקבילים מבית Vaude או Deuter שדוגלים בתפיסה תכנונית שנוטה לכיוון היותר מאסיבי ומרופד

פיצ'ר שאהבתי באוספריי הוא מגן שמש אינטגרלי נשלף ולא כזה שמתקפל, מתפרק ונכנס לתא אכסון כמו התכנון הקיים בוואודה

מנשא נוסף שבדקתי ולדעתי נותן value for money לא רע הוא Tatonka הבסיסי, רמה מעל לפושטים הסיניים שנמכרים ברמות מחירים של 300-400 ש"ח, אבל לא מגיע לאלפייה ויותר כמו המנשאים היקרים

מחירים זולים - באתר חגור שופס, וביקור בחנויות העודפים של למטייל ושות.

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

לטטונקה יש שני סוגי מנשאים. אחד עם מערכת גב קבועה והוא יחסית זול בסביבות 700 ש"ח. ויש אחד יקר יותר בערך 1000 ש"ח עם מערכת גב מתכווננת כמו של תיק גב גדול. בכל אופן אני קניתי את היקר יותר. עדיין לא ניסיתי אותו אך נראה לי שהוא ממש טוב. הוא נוח ועם מערכת גב רצינית אך לא מגושם ויקר כמו הדויטר.

פורסם

אנחנו עם דויטר.

גדול וקצת מגושם אבל מאוד נוח לנושא ולרוכב.

הנדסת אנוש טובה. הרבה תאים וצלון לילד.

יקר.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...