Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בין מאזדה 3 ל-6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מעוניין לרכוש רכב וחשבתי ללכת על כיוון המזדה,

נפח 2000 שנת 03-05

רציתי קצת רקע , מה ההבדלים בין המזדות 3 ל6?

מה רמת הגימור שלהם מהפשוט ליוקרתי ביותר?

תקלות בגירים או במנועים או משהו שאני צריך לדעת?

אני מעוניין להוסיף מערכת גז לרכב ( מערכת שהיתה לי ברכב הקודם)

תודה רבה והמשך יום טוב

פורסם

יש לך את ה-3 מנוע 2000 דגם ספיריט,גג גאטנים גדולים מנוע עוצמתי דגם מאובזר מאוד. ויש את ה-3 הדגם 1600 הרגיל, שהוא אמין מנוע חלש, הרכב קטן בהרבה יותר מאשר המאזדה 6. המאזדה 6 יותר מפוארת, מנוע 2000 חזקה מאוד, מרווחת מאוד, משפחתית מנהלים. בגלל המערכת גז שלך אין לך בעיה של דלק ''יקר'' אז תראה מה אתה אוהב בודי גדול או קטן?

*אגב שמעתי מהרבה אנשים שמבינים בתחום, לא ממליצים על המערכות גז האלה, הם הורסות את המנוע לטווח של שנים.

*זה''כ המאזדות 3-6 אמינות מאוד .

בהצלחה.

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

אני מחפש את הנפח הגדול, תמיד נסעתי על מכוניות בנפחים גדולים אז ה1800 זה לא בא בחשבון

אם כבר ירדתי לכייון של המזדה, התיכנון המקורי היה a4 אבל אמרו לי לא לגעת בו

אז אני ילך על הכיוון של המזדה המפוארת יותר ( איך קוראים לדגם הזה?, או שאני יכול להבדיל לפי הנפח מנוע)

בקשר למערכת גז, היה לי בהונדה ודאגתי לשים תוספות בהתקנה כמו משמנות וכ׳ו ולא היה לי שום בעיה, יש לי גיפ של ביואיק שגם שם התקנתי מערכת גז, גם פה תוספות וכ׳ו בהתקנות מקצועיות, ואין לי בעיה,

אני מודע לזה שיש כאלה שאומרים שזה לא מומלץ, אבל יש כאלה שאומרים שאין בעיה,

בנתיים , אין לי בעיה

פורסם

מאזדה 3 ה"מפוארת" נקראת ספיריט והיא עם מנוע 2 ליטר.

מאזדה 6 "מפוארת" נקראת פרימיום והיא בעלת מנוע 2.3 בשנים שציננת.

פורסם

מנוע 2 הליטר של מאזדה 3 ו-6 לא כזה עוצמתי. תתפלא, גם לא ה2.3. אז אם אתה מחפש כח, שם לא תמצא את מבוקשך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מנוע 2 הליטר של מאזדה 3 ו-6 לא כזה עוצמתי. תתפלא, גם לא ה2.3. אז אם אתה מחפש כח, שם לא תמצא את מבוקשך.

מאזדה 3 מנוע 2000 טיל בליסטי

למה אתה אומר סתם שהוא לא חזק תנהג על רכב כזה ותדבר 0 תקלות אחלה רכב

פורסם

המאזדה 3 בהחלט מספקת מבחינת המנוע (2.0) ולפי דעתי הנהג הממוצא

לא צריך יותר מיזה גם ככה יש את כל הצפיפות בכבישים ושלא נדבר

על כל נושא האכיפה ומחירי הדלק שעולים כל שבוע.

וחוץ מיזה הרכב מאוד זריז ומגיב טוב מאוד.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

המנוע של המאזדה 3 ספיריט חזק מאד ונעים, הוא גשם יחסית חסכוני שאבא לי היה נוסע איתו לחיפה הוא היה עושה 1/17.

החסרון באוטו הזה זה האוטו עצמו כלומר מדובר בפלאסטיקנוע שיש לכל אחד ושאתה מוכר אותו הביקו אליו הטא כמו לרמת הליסינג. וטיפולים יקרים יחסית בתקופה של ה6 שנים שהחזקנו אותו הלכו פעמיים הציריות ו3 פעמים התושבת מנוע שלא נדבר על העלות המטורפת של הצמיגים בגלל הגודל(17'')

how it's like to drive :twisted:

פורסם
מאזדה 3 מנוע 2000 טיל בליסטי

למה אתה אומר סתם שהוא לא חזק תנהג על רכב כזה ותדבר 0 תקלות אחלה רכב

חה חה חה.

תן לי לנחש אתה גם מאלה ששמים ניקלים על הרכב ,מערכת מפוצצת וגאנטים גדולים וחושבים שהרכב "מפואר".

Porsche 944 turbo

פורסם
חה חה חה.

תן לי לנחש אתה גם מאלה ששמים ניקלים על הרכב ,מערכת מפוצצת וגאנטים גדולים וחושבים שהרכב "מפואר".

גדול אתה!! :lol: :lol: :lol: :lol:

הוא לא טיל אבל סוחב "סבבה לגמרי".

לכתוב באותיות גדולות לא צריך,כולנו רואים טוב(זה גם בכללי הפורום).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לטעמי המאזדה הישנה נראת יותר טוב מהחדשה.

החיוך המפגר הזה בחזית לא מוסיף ליופי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...