Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

אני מעוניין לבטל לאחר הרס המותחן של רצועת האביזרים בקאוואליר שלי לבטל אותו לחלוטין- ולהקטין את הרצועה.

החסרונות ידועים לי כמובן, אך מה שחשוב לי הוא איך אמצא את המידה הנכונה לרצועה מוקטנת?

המידה המקורית הינה 5K887 - 17X22.5

אשמח לעזרתכם - בינתיים האוטו עצוב ובודד לו רחוק מהבית :oops:

פורסם

לא ממש הבנתי ממש איך אתה מתכוון למתוח את הרצועה ע"מ שלא תחליק ללא מותחן, אתה יכול להניח את הרצועה על הפולים ואולי טיפה למתוח אותה טיפה אבל אתה לא תתקרב למתח המתאים.

ע"מ לדעת את המידה אתה יכול להשתמש בחוט כותנה ע"ג הפולים.

פורסם

לבטל מותחן? וואו נשמע הזוי ...

אם תשיג שרטוט מדוייק של התמסורות תוכל לחשב אורך לפי היקפי עיגול

מה שבטוח, אני מאחל לך בהצלחה

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם
לפי מה שאני זוכר יש איזה "קומבינה" לבטל מותחן ע"י הזזת האלטרנטור עד לסוף הציר ואז הוא משמש כמותחן

זה מה שיש לי ברכב

פורסם

תקנה רצועות בגדלים שונים ותבדוק ואחרי זה תחזיר אותם לחנות ותזדכה עליהם מה הבעיה?

זה מה שאני עשיתי במשאית אצלנו וגם שם יש את ה"קומבינה" שדברתי עליה

פשוט קניתי 3 מידות באיזור של מה שרציתי ובדקתי מה הכי מתאים ואת השאר החזרתי

עלה 30 ומשו שקל

[התכנון היה להחזיר אותם ולקבל כסף בנתיים הם יושבים במשאית איפה שהוא :?]

• תוכן חדש...